Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GAJU

Ben SwiftKey kullanıyorum aynı romda herhangi bir sorun yok

Sadece klavye değil, scroll ekran kaydırmada da fark ediliyor.

Hissizlesiyor ekran sanki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

ben de güncellemeyi indiriyorum bakalım. umarım güzel şeyler olmuştur. 300 mb az buz değil sonuçta.

çok fazla umut bağlama bir iki oyun ıvır zıvır dan başka bir şey yok

BU 296 mb.lik romda bol bol demo oyundan başka bieşet yok..peki bu oyunları ve diğer ıvır zıvır programları kaldırabilirmiyiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

quote:

ben de güncellemeyi indiriyorum bakalım. umarım güzel şeyler olmuştur. 300 mb az buz değil sonuçta.

BU 296 mb.lik romda bol bol demo oyundan başka bieşet yok..peki bu oyunları ve diğer ıvır zıvır programları kaldırabilirmiyiz..

"####682#" tuşlayıp bölge seçimi yapıtım Sonra resetlemek için " ####7777#" yaptım telefonu sıfırladım ıvır zıvır namına bir şey kalmadı

• süraka kullanıcısına yanıt
    ####7777# oluyor da
    ####682# bende olmuyor nedense ne yapmak gerekir acaba
  • ismailozses kullanıcısına yanıt
    Orjinal SP flashle yüklenen orijinalde olmuyor. Rusların modifiye ettiği de oluyor sanırım. Xda da muhabbeti geçmişti.

Bendede olmuyor, root yok orjinal recovery OTA güncellemesi alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailozses

####7777# oluyor da
    ####682# bende olmuyor nedense ne yapmak gerekir acaba

Row uzantili romlarda (hint)oluyor sizin benzer işlemi recoverye girerek yapmanız lazim

• quote:

quote:

quote:

quote:

"####682#" tuşlayıp bölge seçimi yapıtım Sonra resetlemek için " ####7777#" yaptım telefonu sıfırladım ıvır zıvır namına bir şey kalmadı

bu şekilde denemedim ama easy uninstaller uygulamasıyla alayını dakkada kaldırdım..öyle sistem dosyası filan demiyor kaldırıp atıyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu şekilde denemedim ama easy uninstaller uygulamasıyla alayını dakkada kaldırdım..öyle sistem dosyası filan demiyor kaldırıp atıyor..

Bu yöntem daha garantili,sistem dosyaları kaldırılırsa güncelleme lerde sorun olabilir

• arkadaşlar bu hint rom da pusula çalışmıyormu..sanki gps uyduya bağlanmıyor gibi..bir kıble bulucu uygulama yükledim ama pusula çalışmıyor uyarısı verdi..gps açık olmasına rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 23 Temmuz 2015; 12:50:15 >
    bu hint romda çalışmaması çok can sıkıcı..
  • dün akşam karşılaştığım bir problem var. şarjım %10-15 civarıydı gece yatarken sarja taktım. sabah kalktığım %54 deydi. Alla alla dedim dolmuş olması lazımdı.

neyse gün içinde öğleye doğru yine sarj azalınca tekrar şarja taktım ve telefon yine %54 de kaldı. şu an hala şarja bağlı ama yüzde hiç ilerlemiyor. anlamadım bir türlü. herhangi bir fikri olan var mı?
  • quote:

arkadaşlar bu hint rom da pusula çalışmıyormu..sanki gps uyduya bağlanmıyor gibi..bir kıble bulucu uygulama yükledim ama pusula çalışmıyor uyarısı verdi..gps açık olmasına rağmen.

Pusula calisiyor denemistim. Kible bulucuyla da deneyip sonucu hemen yazarim..

Denedim pusula sorunsuz calisiyor. 3D pusula ve kible programini kullaniyorum ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 23 Temmuz 2015; 14:19:55 >
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    merhaba güncellemeden sonra aynı yerden yine denedim sensation kadar olmasada bu sefer sonuçlar daha iyi ,enazından igo işimizi görecek kadar bağlanıyor
     LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

• Birkaç sorum olacak. Forumu okudum ama kafam biraz karıştı açıkcası.
    IMEI için cihazın kesinlikle rootlu olmasımı gerekiyor.
    Rootlu cihaz orjinal romun güncellemelerini alamıyor mu
    Orjınal Rom o kadar mı kötü :)

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroone

Birkaç sorum olacak. Forumu okudum ama kafam biraz karıştı açıkcası.

Saygılar.

merhaba
    hayır gerekmiyor
    rootlu cihaz recovery değiştiği için güncellemeleri alamıyor
    orjnal rom şimdilik yeterli ,ilerleyen günlerde çok daha iyi olacak
    Teşekkürler...

İlk sayfadaki talimatlardan IMEI için root gerektiği gibi bir izlenim doğdu. Root olmadan nasıl yapılıyor peki.
  • quote:

Birkaç sorum olacak. Forumu okudum ama kafam biraz karıştı açıkcası.

Saygılar.

yabancı dil kullanma zorluğu yoksa en stabil çalışan kendi orijinal rom dur..vede güncellenmektedir üstelik..diğerleri sadece dil entegresi ve program ekleme veya çıkarılma olayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 23 Temmuz 2015; 17:22:55 >
  • GPS konusu hakkında bilgilendiren arkadaşlarada teşekkürler.
  • quote:

Teşekkürler...

İlk sayfadaki talimatlardan IMEI için root gerektiği gibi bir izlenim doğdu. Root olmadan nasıl yapılıyor peki.

ayrıntılara buradan bakabilirsinizhttp://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair
  • quote:

quote:

Teşekkürler...

ayrıntılara buradan bakabilirsinizhttp://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair

Mtk 65xx lerde root gereksinimi olmadan değişiyordu imei (rootsuz g.mobil discoveryi değiştirmiştik biz)

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.