Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAR değerleri maximum yaydığı seviyeyi baz alırlar.bildiğim kadarıyla (yanlisimda olabilir) Wi-Fi,mobil veri,çift hat,bluetooth gibi özelliklerinin hepsi bir arada kullanıldığında ki verdiği radyasyonu baz alarak üst sinir diye tabir ettikleri olay bu.yazılımdan dolayı radyasyon kesilip yükselir mi bilmiyorum ama sar değeri çok yuksek ise eğer 6752 olan tüm cipsetli telefonlar ayni değerde olmalıdır.batarya sar değerini etkilermi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinden gelen kutudan ekran koruyucu cam çıkmıyor değil mi arkadaşlar? Hint versiyonu kutudan çıkıyormuş. Ben telefonla birlikte bir de temperli cam sipariş ettim, eğer kutudan çıkıyorsa iptal edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihtash

Çinden gelen kutudan ekran koruyucu cam çıkmıyor değil mi arkadaşlar? Hint versiyonu kutudan çıkıyormuş. Ben telefonla birlikte bir de temperli cam sipariş ettim, eğer kutudan çıkıyorsa iptal edeceğim.

Evet cam cikmiyor, film cikiyor birde dandik seffaf kilif. Kilifta siparus verebilirsin

• badcatbad B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kılıf kullanmayı sevmiyorum. Arka taraf zamanla aşınsa bile orjinal kapakları 7-8 dolara satıyorlar, sorun olmaz, ekranı korusam yeter.
  • 1529 U KULLANACAĞIM DA 5.1 İÇİN GAPPS HANGİSİNİ KULLANMALIYIM...

ADFREE, ADAWAY VE TİTANYUM BACKUP GİBİ PROGRAMLARDA GÜNCELLERKEN VE YEDEK ALIRKEN SYMLİNK KAYIP VE S-ON HATASI ALIYORUM SÜREKLİ NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLABİLECEK VARMI TEŞEKKÜRLER....
  • Hint romunun aosp sürümü vardı yükleyen oldumu onu hic?

• Bu cihazdan sipariş verdim
    Bir cihaza daha ihtiyacım var
    799 TL p70 lenovo iyi bir seçenek gibi durmuyor mu k3 note ile tek farkı ekran çözünürlüğü sanirim

• Arkadaşlar 1525 stock rom (İngilizce) yüklemiştim yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sistem update'de 1527 gösteriyor, 1527 kullanan arkadaşlar; güncelleyimmi tavsiye edermisiniz, extra neler geliyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Arkadaşlar 1525 stock rom (İngilizce) yüklemiştim yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sistem update'de 1527 gösteriyor, 1527 kullanan arkadaşlar; güncelleyimmi tavsiye edermisiniz, extra neler geliyor acaba?

ne yazıkki telefonun stabil olabilecek bir yazılımı yok onun içindirdirki yakın ara ile güncelleme yoluna gidiyorlar ama bunda pekte bir başarı sağladıklarıda yok..zira ilk çıkan sürümle son çıkan sürüm arasında bence incir çekirdeğini dolduracak bariz bir fark yok..onun içindirki eğer yabancı dil sorununuz yok ise en güncel yazılımı kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Merhabalar, malum satıcıdan kaç günde elinize ulaştı acaba?
  • Hint romuna güncelleme gelmiş 296 mb

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Hint romuna güncelleme gelmiş 296 mb

Ben indirdim ama yükleyemedim,

twrp ile olmadı,
    orjinal recovery yukledim olmadı,
    Unroot yptım olmadı,

Müsait bir zamanda tekrar Hint romunu yükleyip güncellemeyi yaparım. Önemli bir güncelleme belliki 296 mb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Hint romuna güncelleme gelmiş 296 mb

Ben indirdim ama yükleyemedim,

twrp ile olmadı,
    orjinal recovery yukledim olmadı,
    Unroot yptım olmadı,

Müsait bir zamanda tekrar Hint romunu yükleyip güncellemeyi yaparım. Önemli bir güncelleme belliki 296 mb.

Şuan benim ROM rootlu.indirsem kurarmi acaba? Yoksa hatami verir?

• Yabancı dil sorunum yok, müsait bir zamanda güncelleyim bari.

Bende anlamıyorum zaten, adamlar haftada bir ROM yayınlıyorlar. Telefonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, aldığımda 1517 falan vardı şimdi 1529'lardan bahsediliyor, Buda telefona olumsuz puan demek
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    Bende olmadi hocam. Zaten orjinal harici bir recovery ile yuklenmiyor. Sanirim bir kere rootlayinca ota update alamiyor. Cunku rootu kaldirdim denedim yine olmadi.

Hint romunu tekrar yukliycem, imeiler ucmazsa root yapmam guncelleme alabilmek icin.

• hint romuna gelen 296 mblık güncellemeyi yüklüyorum şu an bakalım neler getirmiş arada gelen o kasma beni çok sinirlendiriyordu inş onu düzeltmişlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

Bende olmadi hocam. Zaten orjinal harici bir recovery ile yuklenmiyor. Sanirim bir kere rootlayinca ota update alamiyor. Cunku rootu kaldirdim denedim yine olmadi.

Hint romunu tekrar yukliycem, imeiler ucmazsa root yapmam guncelleme alabilmek icin.

Hmm.o zaman s112 yi yükleyip direk guncelleyip root yapmak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 21 Temmuz 2015; 14:56:46 >
  • ben de güncellemeyi indiriyorum bakalım. umarım güzel şeyler olmuştur. 300 mb az buz değil sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

ben de güncellemeyi indiriyorum bakalım. umarım güzel şeyler olmuştur. 300 mb az buz değil sonuçta.

çok fazla umut bağlama bir iki oyun ıvır zıvır dan başka bir şey yok
  • süraka kullanıcısına yanıt
    hadi ya, neyse indi şu an güncelliyor bakalım. sürekli güncelleniyor ve destek veriliyor olması nedeniyle sevinelim en azından
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.