Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Orijinalden alıntı: zeroone

Teşekkürler...

İlk sayfadaki talimatlardan IMEI için root gerektiği gibi bir izlenim doğdu. Root olmadan nasıl yapılıyor peki.

ayrıntılara buradan bakabilirsinizhttp://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair

Mtk 65xx lerde root gereksinimi olmadan değişiyordu imei (rootsuz g.mobil discoveryi değiştirmiştik biz)

zaten kalıcı olan yöntem rootsuz yapılan root la değiştirildiğinde bir sonraki formatta yada rom yüklemede ucuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler...

İlk sayfadaki talimatlardan IMEI için root gerektiği gibi bir izlenim doğdu. Root olmadan nasıl yapılıyor peki.

ayrıntılara buradan bakabilirsinizhttp://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair

Mtk 65xx lerde root gereksinimi olmadan değişiyordu imei (rootsuz g.mobil discoveryi değiştirmiştik biz)

zaten kalıcı olan yöntem rootsuz yapılan root la değiştirildiğinde bir sonraki formatta yada rom yüklemede ucuyor

Doğrudur hocam , sen daha tecrübelisin bu işlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler...

Doğrudur hocam , sen daha tecrübelisin bu işlerde

Alıntıları Göster
    1530 çıkmış. stabil sürüm çıkarsalar bari

bu arada çnliler hep şikayet etmiş görünüyor 1530 için. telefon brick oldu çöktü diyen var yüklerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 23 Temmuz 2015; 23:35:47 >

• bbs.lenovo.com/forum.php?mod=viewthread&fid=921&tid=559366&extra=page%3D1

1529 stabil sürüm çıkmış.root luda olabilir hazır .tam ceviremedim ama root kelimesi geciyor

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

bbs.lenovo.com/forum.php?mod=viewthread&fid=921&tid=559366&extra=page%3D1

1529 stabil sürüm çıkmış.root luda olabilir hazır .tam ceviremedim ama root kelimesi geciyor
    telefonumda 1512 yüklü ve 2 tane imei var
    hangi durumlarda imei silinir?
    mesela 1529 u yüklesem imei sillinebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Maiu meta ile atilmissa silinmeme ihtimali yuksek ama yine de rom atarken imei silinme ihtimalini goz onunde tutmak lazim..

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Maiu meta ile atilmissa silinmeme ihtimali yuksek ama yine de rom atarken imei silinme ihtimalini goz onunde tutmak lazim..

Alıntıları Göster
    1530 rom yükledim ama ne yaptımsa hava durumu aktif olmadı,ayrıca radyo internet üzerinden tabiki yabancı radyolar dinliyoruz..acaba internetsiz radyosu kaldırıldımıki bu sürümde..

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

1530 rom yükledim ama ne yaptımsa hava durumu aktif olmadı,ayrıca radyo internet üzerinden tabiki yabancı radyolar dinliyoruz..acaba internetsiz radyosu kaldırıldımıki bu sürümde..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar telefonu annem için düşünüyorum.
    amerikadan gelecek.

amerikadan alan var mı?
    burada türkçe ve imei işini hallettikten sonra sıkıntı olur mu normal kullanımda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saltas

arkadaşlar telefonu annem için düşünüyorum.
    amerikadan gelecek.

amerikadan alan var mı?
    burada türkçe ve imei işini hallettikten sonra sıkıntı olur mu normal kullanımda?

merhaba amerikada satışı yok diye biliyorum şuan sadece çin ve hindistandan alınabiliyor,eğer amerikadan yada çinden alıp burada imei ve turkce işini halledebilirsiniz sorunsuz kullanabilirsiniz
  • Bende birtane aldim aksam elime gececek,. Hint romu yükledi sağ olsun aldım arkadaş... Cok merak ediyorum..... İncelemeden sonra düşüncelerimi paylaşırım...

• 1529 ST surumunu yukledim.rootlayip gapps yukledim kullaniyorum.yarina kadar deneyeyim bakalim hint romu gibi klavyede donma ,ekranda kasilma olacakmi

• quote:

http://forum.xda-developers.com/android/development/ufficial-thread-lenovo-k3-note-t3102997/post61410954#post61410954
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

quote:

http://forum.xda-developers.com/android/development/ufficial-thread-lenovo-k3-note-t3102997/post61410954#post61410954

Alıntıları Göster
    ya bende klavyede e tuşu çalışmıyo acaba dokunmatik arızasımı başka klavyelerde yükledim ordaki harf çalışmıyor

• quote:

ya bende klavyede e tuşu çalışmıyo acaba dokunmatik arızasımı başka klavyelerde yükledim ordaki harf çalışmıyor

klavye yokken oradsı algılamada sorun yapmıyor mu ?

touchpal klavye yükleyip Phonepad ile T9 şeklinde kullan, tuşlar büyüdüğü için hem rahat kullanılıyor hem de algıda sorun olmaz belki, tıklama alanı da büyüyeceği için.

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar telefonum bugün geldi :) içinde android 5.0 sürüm ise 1515 var.. hint romu mu yoksa 1528 mi tavsiye edersiniz ?

bi de bende şöyle bi ayar var(ilk sırada en sonda), teana edition olduğu için mi yoksa herkeste mi var ? rom yükleyince gitmez herhalde o özellik, çünkü sesi bayağı değiştiriyor :D

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0102 -- 24 Temmuz 2015; 22:39:39 >

• Hint romunda seramik hoparlor diye bir ayar var orda. Teana modeli olmadigi icin (bendeki) ayar aktif olmuyor :) birde dolby ozelligi var o pencerede. Dolby aayariyla da ses baya bir degisime ugruyor... İkisinden biri olabilir o romdaki ayar.. Diger romu denemedigim icin yorum yapamayacagim maalesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0102

arkadaşlar telefonum bugün geldi :) içinde android 5.0 sürüm ise 1515 var.. hint romu mu yoksa 1528 mi tavsiye edersiniz ?

bi de bende şöyle bi ayar var(ilk sırada en sonda), teana edition olduğu için mi yoksa herkeste mi var ? rom yükleyince gitmez herhalde o özellik, çünkü sesi bayağı değiştiriyor :D

zaten bu sürümün amacı arka kapaktaki hoparlör ve ses iyileştirmesi için yapılmış ve o nedenlede diğer düz arka kapaklıı olan telefonlarda sepeaker menüsü bizlerde yok..hayırlı olsun nasıl bir ses çıkışı var kuvvetlimi..?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre0102

zaten bu sürümün amacı arka kapaktaki hoparlör ve ses iyileştirmesi için yapılmış ve o nedenlede diğer düz arka kapaklıı olan telefonlarda sepeaker menüsü bizlerde yok..hayırlı olsun nasıl bir ses çıkışı var kuvvetlimi..?

Alıntıları Göster
    @wanted007
    hocam hint sürümünde varsa ona yükleyeyim o zaman ? dolby nerde :D sound effect yazan şeyi mi diyorsunuz ?

@06ensar
    sizdeki versiyonlara da bu hoparlörlü kapaklardan takılabilir diye biliyorum, arka kısımda yeri yok mu ? düz kapakta geldi yanında, onu takınca ceramic speaker deafktif oluyor açılamıyor, ama hoparlörlü kapakta açıp kapatabiliyorsunuz. daha temiz, daha yüksek ve daha tok bi ses geliyor :)

• Arkadaşlar bir şey soramak istiyorum. Lenovo k3 note hint tonuyla kullanıyorum . bir sorunum var yardımcı olabilirsiniz sevinirim. Sorun ekran kilitine girince ekran kilitinden cikamiyorum. Bir türlü ne yaptıysa çıkamadı ... Nasıl çıkacak ekran kilitinden yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumcu3

Arkadaşlar bir şey soramak istiyorum. Lenovo k3 note hint tonuyla kullanıyorum . bir sorunum var yardımcı olabilirsiniz sevinirim. Sorun ekran kilitine girince ekran kilitinden cikamiyorum. Bir türlü ne yaptıysa çıkamadı ... Nasıl çıkacak ekran kilitinden yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    ya bu son hint romunda simgeleri ekranlar arasında taşıyamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.