Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BEN CARBON 2.5 ROMU BULAMADIM LİNKİNİ VEREBİLİRMİSİN....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailozses

BEN CARBON 2.5 ROMU BULAMADIM LİNKİNİ VEREBİLİRMİSİN....

https://yadi.sk/d/bdczp6FTjEoqJ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanefe10 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler Hasanefe
  • Android 6 ile birlikte vibe ui 3.0 arayuz gelecekmis.

• Nexus v2 aosp rom cikmis needromda.aksam bir denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Android 6 ile birlikte vibe ui 3.0 arayuz gelecekmis.

takip edebileceğimiz bi site varmı...

• quote:

Orijinalden alıntı: hidrojeo

Telefon elime yeni ulaştı, fiyat/performans puanı A+ , gerçekten hızlı telefon, beğendim.

Alıntıları Göster
    dokunmatik bozuldu bazı noktalar algılamıyo.Bu iş görür mü?

http://www.aliexpress.com/item/100-Original-5-5-touch-Screen-Digitizer-FOR-Original-Lenovo-K3-Note-K50-t5-FREE-Shipping/32317301086.html?spm=2114.01020208.3.12.hskYMo&ws_ab_test=201556_6,201527_4_71_72_73_74_75,201560_3

• quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

http://www.aliexpress.com/item/100-Original-5-5-touch-Screen-Digitizer-FOR-Original-Lenovo-K3-Note-K50-t5-FREE-Shipping/32317301086.html?spm=2114.01020208.3.12.hskYMo&ws_ab_test=201556_6,201527_4_71_72_73_74_75,201560_3

Gecmis olsun kardes. Bizim ekranlar daha dogrusu yeni nesil ekranlar dokunmatik ve lcd birlesik oluyor arasinda silikon tarzi bir madde var. Lcd ve dokunmatigi ayirmak icin profesyonel islem gerekir bence hic bulasma derim... Kaldi ki lcd ye zarar vermeden ayirsan bile ayni silikonla lcd ve dokunmatigi birlestirmek gerekir...

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

Gecmis olsun kardes. Bizim ekranlar daha dogrusu yeni nesil ekranlar dokunmatik ve lcd birlesik oluyor arasinda silikon tarzi bir madde var. Lcd ve dokunmatigi ayirmak icin profesyonel islem gerekir bence hic bulasma derim... Kaldi ki lcd ye zarar vermeden ayirsan bile ayni silikonla lcd ve dokunmatigi birlestirmek gerekir...

Türkiyede satılmıyoya ben sipariş verip burda telefoncuya taktırcam zaten.

• cicinho kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, ne yaptınız da öyle oldu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

s 137 row sürümündeyim. hep iyiydi. şu an şişmeye başladı. ram kullanımı %80. fazladan program da eklemedim? sebebi ne olabilir? rom mudeğşştirsem acaba?
  • Telefonumun sag ust kosesinde siyah ekranda belirgin olmak uzere 2-3 cm^2 lik bi isik hüzmesi var. Saticimla konustum. Garanti kapsamina girdigini soyledi. Cine gonderebiliriz ancak 40-50 gun telefonsuz kalirsin dedi. Eger cok rahatsiz etmiyorsa boyle kullan bence dedi.
    Cin de garanti 1 yil galiba degilmi arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

hiç bişeyde yapmadım.ne su döküldü ne de çok şiddetli bir yere çarptı.linkteki ürün işimi görür mü?
  • cicinho kullanıcısına yanıt
    Hicbir bilgim yok hocam

• İyi günler arkadaşlar. S112 romunu kullanıyorum normalde yukseltecektim ama rootdan. Önce yükseltilmesi gerektiğinden islemleri en bastan almayayim diye boyle kaldı

Telefon 1 haftadır acayip kasıyor yazi yazarken bir harfe bazen 3 4 kere basmak gerekiyor. Telefonda fazla programda yok kamera ve rehberin açılması bazen 10 snyi buluyor. ROM u 121 e mi yukseltmeliyim. Yoksa başka ROM mu onerirsiniz

• stentor kullanıcısına yanıt
    kapatıp açtım. sorun yok. çift tık çalışıyor. temizlemeden sonra ram 1137 mb boşta. birürü oyun yüklü. s137 row a devam. ekran kapalıyken ses açmaya iki defa basınca foto çekme çalışıyor. gene ekran uyandırırken çift tık veya altta ekranı sağa veya sola sürükleyince uyandırma çalışıyor. v ye basınca kamera açılıyor. riske girmeyeyim en iyisi:)
  • Arkadaşlar needrom da Brezilya romu çıkmış deneyen varmı???

• quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

İyi günler arkadaşlar. S112 romunu kullanıyorum normalde yukseltecektim ama rootdan. Önce yükseltilmesi gerektiğinden islemleri en bastan almayayim diye boyle kaldı

Telefon 1 haftadır acayip kasıyor yazi yazarken bir harfe bazen 3 4 kere basmak gerekiyor. Telefonda fazla programda yok kamera ve rehberin açılması bazen 10 snyi buluyor. ROM u 121 e mi yukseltmeliyim. Yoksa başka ROM mu onerirsiniz

Daha öncede bu konuda bilgi verildi,Hint romu yani s112 çok kasar,konuşurken telefon ısınır,ama biz Türkçe olduğu için midir nedir bu romdan vazgeçemiyoruz.
    1535 ST veya 1539 DEV tavsiyedir.Dili ingilizcedir kısmi olarak marketten yardımcı programlarla Türkçe yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecman -- 14 Ekim 2015; 9:09:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasili244

Arkadaşlar needrom da Brezilya romu çıkmış deneyen varmı???

Rom muhtemelen Aosp bu rom telefonun özelliklerinin çoğunu kullanamaz ,Vibeui rom varken Aosp tercih etmem açıkçası
  • Arkadaşlar elimde hint romunun son sürümü s121 var twrp ile yukleniyor Root mevcut isteyen olursa link yazıcam diğer sürümlerden iyi geldi bana gerçi bende yukleyeli bir hafta oldu

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.