Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gold rengi müzik ve ses yakın yani m8ade kaliteli Buda bi fark yok on kamerası çok iyi ve arka kameradada fark var marsmallow varmı diye böyle bilmiyorum ama bataryası bile daha iyi işlemci uçuyor resmen ısınma m8sden daha iyi ısınması için gayret ediyorum m9a isinmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

Gold rengi müzik ve ses yakın yani m8ade kaliteli Buda bi fark yok on kamerası çok iyi ve arka kameradada fark var marsmallow varmı diye böyle bilmiyorum ama bataryası bile daha iyi işlemci uçuyor resmen ısınma m8sden daha iyi ısınması için gayret ediyorum m9a isinmiyo
    6.0.1 sense 7 ile kamera şarj ve hız ın pozitif olarak iyi bir artış göstereceğine inancım tam
  • invisible kullanıcısına yanıt
    gelirse :D
  • sıra bize geldi gelir yakında :)
  • invisible kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam,artık gelsin telefonu satıcam valla en sonunda.m9 hoşuma gidiyor,yada m9+ bakalım.bundan sonraki alacagım modeller arasında m9+ ya da v10 var :=)
  • girme o işe:) m8s iyi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

inşallah hocam,artık gelsin telefonu satıcam valla en sonunda.m9 hoşuma gidiyor,yada m9+ bakalım.bundan sonraki alacagım modeller arasında m9+ ya da v10 var :=)

aman hocam şurada kaldı bir ay sabır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka kamerada u focus olayi var mi ?

• yok ekxtradan bokeh ve raw çekimi var 2. kamera yok m9da
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

yok ekxtradan bokeh ve raw çekimi var 2. kamera yok m9da
    M8s'ler için marshmallow güncellemesiyle ilgili yeni bir gelişme veya bilgisi olan var mı?
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Ben haziran ayını gözden çıkarttım..

• quote:

Orijinalden alıntı: spinmaster

M8s'ler için marshmallow güncellemesiyle ilgili yeni bir gelişme veya bilgisi olan var mı?

Bugun twitterda llabtoofer a cihaz icin ne zaman marshmallow gelir diye sormuslar.cevap hazirlandi cikis tarihi belli ama tarihini belirtmemis.6.0.1 ve sense 7 ile gelecekmis.benim tahminim 10 nisana kadar verilecek cunku o tarihte m10 tanitimi var..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

quote:

Bugun twitterda llabtoofer a cihaz icin ne zaman marshmallow gelir diye sormuslar.cevap hazirlandi cikis tarihi belli ama tarihini belirtmemis.6.0.1 ve sense 7 ile gelecekmis.benim tahminim 10 nisana kadar verilecek cunku o tarihte m10 tanitimi var..

htc m8s android 6.0.1 yazılımı avrupa ülkelerindeki servislere geldi test yapıyorlarmış en yakın zamanda telefonlara gondereceklermis bu ay sonu gelebilir nisana kalmaz inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

quote:

bugün ben sormuştum o ben olabilirim
  • Samsung S3 kullanıcısıyım 2. El 6 aylık htc m8s buldum sizce en son kaç lira eder adam 900 lira diyor ben daha teklifimi vermedim sizce samsung s5 mi yoksa bu mu cevaplarınız için teşekkürler

• mdemir301 kullanıcısına yanıt
    tabikide m8s
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    kim diyi bunu hocam
  • quote:

kim diyi bunu hocam

Twitter HTC irlanda okumustum

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    gelmez bu ya bize bizim telefonlar htc nin sitesinde bile çıkmıyor :D ara telefon gibi bizimkisi varlığıyla yokluğu belli olmayan bir model almışız bence ne root var ne stok rom yükleme rehberi var nede düzgün bir tanıtımı vs var.
  • quote:

gelmez bu ya bize bizim telefonlar htc nin sitesinde bile çıkmıyor :D ara telefon gibi bizimkisi varlığıyla yokluğu belli olmayan bir model almışız bence ne root var ne stok rom yükleme rehberi var nede düzgün bir tanıtımı vs var.

çok yakında geliyor

Bu mesaja eklenen görseller:

HTC One M8s [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.