bugün mate 7 aladım cihaz gayet güzel ama sar değeri berbat !!!!
ayrıa android 5.1.1 nasıl yüklicem hiçbir yerde anlatılmıyor aveadan da almadım cihazı kilitsiz ama çok zor gibi geldi bana lg yada samsunglara rom atar gibi değil gibi görünüyor
quote:
Orijinalden alıntı: PES_21_Murat
bugün mate 7 aladım cihaz gayet güzel ama sar değeri berbat !!!!
ayrıa android 5.1.1 nasıl yüklicem hiçbir yerde anlatılmıyor aveadan da almadım cihazı kilitsiz ama çok zor gibi geldi bana lg yada samsunglara rom atar gibi değil gibi görünüyor
5.1.1. için turkpda sitesinde anlatımı var.
Orjinal roma dönmek isterken update failed hatası alıyorum çözümü nedir?
Telefon bilgilerimi yolladım,
1 - The Huawei ID used to apply for the unlock code has not been used on the device for more than 14 days. 2 - 用于申请解锁码的华为云帐号未在本手机上登录超过14天!
gibi uyarılar alıyorum ne anlama geldiği konusunda bir fikri olan varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
herkeze hayırlı gunler dılerım evet arkadaslar huaweı mate7 telefonum var arkadasla takas yapmıstım baska bı telefonla sonra vaz gectım gerı aldıgımda da bana bu sekılde verdı bırsey yapmadım dedı arkadas ama bılıyorumkı rom işlerıyle urasıyor cok neyse telefon sureklı kapanıp acılıyor huaweı yazısında kalıyor tekrar kapanıp acılıyor devamlı boyle logo gelmıyor ve recovery ekranına da gırmıyor ama bootloader ekranı gelıyor araştırarak adb uzerınden rom attım recovery attım ama olmadı belkı lolıpop denedı dıye onuda attım olmadı bı turlu duzelmedı konuyla alakalı deneyimle arkadaslardan yardım beklıyorum tesekkurler bunu konu olarak açtım kımse oralı degıl enteresan
tureanT
kullanıcısına yanıt
Evet hocam durumunuz ne oldu.Bendede durum aynı ve şuan denenmedik durum kalmadı.Ama olmuyor.
MT7-L09 cihazım b338 rom var TWRP ile root attım. Daha sonra bölge kodunu eu yaptım. Sorunsuz açıldı. Ancak daha sonra yeniden başlatayım dedim logoda takılı kaldı. Daha sonra bir şekilde stock recovery geçirdim. Onda da Huawei software installing dedi ve yüklemeye başladı. Ancak 90%'de yine takıldı. Ne yapmam gerek lütfen yardımcı olur musunuz?
Huawei Ascend Mate 8 64
rica etseme biri bana yardımcı olsun benim için çok önemli
harici yazamıyorum siliniyor.
merhaba linkler ölmüş diriltme imkanımız var mı :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme