Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadasim merhaba.
    G7 kullanicisiyim, biz de Lollipop beta bekliyoruz.
    Bu arada sana birsey sormak istiyorum, internette goremedim cunku.
    Sizin cihaza verilen sürümde, dynamic status bar (kullanilan uygulamanin rengine gore degisen status bar rengi Mesela Whatsapp'da tüm statüs barın yeşil olması gibi) bu özellik var mı ?

Gerçi sen bilgilisindir ama ben genede uzunca açıklama yaptım.

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenze -- 3 Eylül 2015; 20:09:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CNDMN kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam rehber çok yararlı olmuş

• Lolipop betayı cndmn arkadaşımızın paylaştığı şekilde yükledim şu an sorunsuz gözüküyor yüklemek isteyen varsa deneyebilir
  • Tam surumde gelir mi bilmiyorum ama suanki BETA surumlerde boyle bir durum soz konusu degil. Xposed & Tinted Status Bar denemek lazim, acaba EMUI arayuzu ile uyumlu mu degil mi.
  • Arkadaş şu lollipop betaya geçmenin çilesiz bir yolu yok mu üstad sağolsun ancak bir lollipop beta için 3-4 farklı firmware kurmak çoook zahmetli ve kota düşmanı
  • CNDMN kullanıcısına yanıt
    Hocam önceki betalarda sanal tuşları gizleme seçeneği yoktu. Bu yeni betada koymuşlar mı bu seçeneği bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    Şu sanal taşlardan vazgeçin ya. Yükleyin gmd auto hide soft keys'i, Hem rahatlayın hemde 6 inç ekranın tadını çıkarın.

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten sanal tuş kullanmıyorum o yüzden soruyorum sanal tuş gizleme seçeneği var mı diye. Yoksa şu an zaten lmt launcher kullanıyorum gmd auto hide den daha pratik.

Anladım hocam. Lmt sanal tuşları gizliyemiyor galiba. Lmt kullandım ama ısınamadım. Gmd daha rahat geldi bana. Neyse hocam. Zannetmiyorum sanal tuşları gizleme seçeneği gelsin. Sizin bu durumda yapabileceğiniz en iyi şey gmd yi çalıştırıp kendi navbar ini gizlemek. Sonra gmd ayarlarından navbar seçeneğini none yapmak. Bunu yaptıktan sonra gmd yi çalışan uygulamalar dan sonlandırıp şarj tüketimini engelleyebilirsiniz. (gmd yi kapatınca sanal tuşlar geri gelmez merak etmeyin:) ) Bir sonraki yeniden başlamaya kadar bütün navbarlardan kurtulursunuz bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 6 Eylül 2015; 15:00:21 >
    Bende gravity box ile navbarı 0 px yaptım ardından da lmt kurdum :) ama bu yeni betada xposed çalışmazsa diye merak ettim 4.4.2 de ki gibi kendisinin gizleme özelliği var mı diye. Gmd yide bayağı kullandım ama el lmt ye alıştığı için çok hızlı geri ana menü vs yapabiliyorum bağımlılık oldu :) gmd ile none yapıp lmt açmaya çalışırsam google ring denilen o saçma yuvarlak ortaya çıkıyo parmağı kaydırınca. O yüzden gravity box ile kullandım hocam :) biraz karışık oldu ama anlamışsınızdır siz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 6 Eylül 2015; 18:57:44 >
    Valla çok açık yazmışsiniz her şeyi anladım Lmt nin ince ayarları nasıl yapıyorsun? Pm ile ss ler eşliğinde alabilir miyim? Birde öyle deneyim bi eksik birsey mi yapıyorum

Hocam daha kestirme bi yol buldum. Önce lmt kurup aktif edin. Ardından Xposed modüller kısmından lg pie support indirip aktif edin. Navbar kalmış oluyo böylelikle. Artık lmt nin tadını çıkarabilirsiniz. Lmt de en son çıkan v2.5 beta 2 yi indirin. Yapmanız gereken tek ayar activation area position kısmından tercihinize göre nereden aktif olacağını seçin. Ben bottom seçtim. Bana gmd den daha pratik geliyor :) mobilden pm ile resim yollayamadığım için buradan yazıyım dedim hocam :)
     Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 6 Eylül 2015; 18:54:02 >

• Arkadaşlar telefonu bugün sipariş etmiştim. Sar değeri ile ilgili söylenenler yüzünden siparişi iptal ettim. Siz ne düşünüyorsunuz bu sar değeri konusu hakkında.
    Azcık daha kestirme oldu. Tekrar deneyelim bakalım Daha iyi oldu diğer arkadaşlar da faydalanır

• En sonunda 5.1.1 betayı kurdum kamerada süper gece modu beni mest etti uzun pozlama ile sonuç muhteşem, performansta ciddi anlamda iyi geldi bazı oyunlardaki anlık takılmalar ortadan kalkmış arayüz ve geçiş efektleri çok şık olmuş umarım kısa sürede final sürüm gelir. Yalnız viper mod çalışmıyor o benim için ciddi bir hayal kırıklığı oldu kulaklık sesi çok az. Artılar ve eksi yönler şimdilik bunlar.
  • Hocam 4.4.2 de ki gibi gezinti çubuğunu gizleme aktif mi? Bakmanız mümkün mü?

Edit:Bende kurdum betayı. Sanal tuşları gizleme özelliği eklenmiş. Şu an için gayet akıcı geldi rom. Meraklı arkadaşlar deneyebilirler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 7 Eylül 2015; 0:35:07 >
    Evet diyemeden sen zaten cevabı bulmuşsun
  • Herkese Merhabalar
    Yeni telefon almayı düşünüyorum bu telefon kafama baya yattı. Yalnız alacağım telefonda MHL (HDMI) özelliği olması lazım.
    Mate 7 de MHL (HDMI) özelliğini deneyen veya bilgisi olan var mı acaba? internette bu konu hakkında pek bilgi bulamadım.
    Bir de Lolilop un normali ne zaman gelecek belli mi?

• Lollipop beta B317 gayet başarılı arkadaşlar. Lollipop için sabredemeyenler bence gönül rahatlığıyla kurabilir.
    daha önce modla yaptığımız Operatör adı gizleme, data trafik göstergesi gibi küçük ayarlar da eklenmiş. Standart kullanımda ısınma sorunu görmedim, oyun alışkanlığım olmadığımdan yük altında nasıl tepki veriyor bilmiyorum.
  • Lollipop official beta 317 versiyon son derece stabil ancak kulaklık sesi lollipop sürümünde düşük tutulmuş cihaza lollipop recovery kurup root ettikten sonra viper4android de kuramıyoruz cihaz sürücü uyumsuzluğu yüzünden programı etkinleştrimiyor. Linkteki alsa mixer ile sorunu çözdüm yapmanız gerekenler;
    1)Programı çalıştırın
    2)Root yetkisi verin
    3HEADSETR PGA VOLUME VE HEADSETL PGA VOLUME ü tek tek seçerek bir değer verin kendim bu değeri 25 olarak belirledim siz kendinize uygun değer verin (32 den yüksek olmasın)
    4)Korunan uygulamalara dahil edin(kapanması durumunda volume eski haline dönüyor)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.alsamixer&hl=tr

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.