Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşuna maille cevap beklemeyin verdikleri cevap istediğimiz gibi bir cevap değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 8 Temmuz 2015; 19:35:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Boşuna maille cevap beklemeyin verdikleri cevap istediğimiz gibi bir cevap değil

Bende bunu yazmak için gelmiştim banada aynı cevabı verdiler eee napacaz biz şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

quote:

Boşuna maille cevap beklemeyin verdikleri cevap istediğimiz gibi bir cevap değil

Bende bunu yazmak için gelmiştim banada aynı cevabı verdiler eee napacaz biz şimdi

Yapıcak hiçbirşey yok avea nın insafına kaldık güncelleme vermezlerse cihazı sevsemde direkt satarım.
  • quote:

quote:

quote:

Yapıcak hiçbirşey yok avea nın insafına kaldık güncelleme vermezlerse cihazı sevsemde direkt satarım.

Biraz baktımda heralde bu mail ile ve siteden kod alma olayı ölmüş fakat farklı bi yöntem varmış ve sadece rusyada oluyormuş sms ile bilgileri gönderip kod aliyormussun tek yöntem bu şimdilik ben birini buldum rusyada oturan halledebilirse sizede haber veririm

• Çok memnun olurum. huawei ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 8 Temmuz 2015; 20:56:57 >
  • Arkadaşla iletişime geçtim bilgileri yolladım sağolsun kodu yolladı
  • quote:

Arkadaşla iletişime geçtim bilgileri yolladım sağolsun kodu yolladı

Benden hızlı çıktın abi nasıl yaptın kimle yaptın :)

• Nasıl yaptığını öğrenip burda paylaşın diğer yapamayan arkadaşlar için de kılavuz olur.

• quote:

quote:

Arkadaşla iletişime geçtim bilgileri yolladım sağolsun kodu yolladı

Benden hızlı çıktın abi nasıl yaptın kimle yaptın :)

Turkpda.com sitesinde candumann nickli arkadaşa imei seri numarası ve product id sini yolladım kendisi rusyada yaşıyor ve oradaki operatörler kanalıyla bu bilgileri sms le yollandığında Huawei cihaz unlock kodunu yolluyor arkadaşla iletişime geçebilirsiniz sağolsun 5 dakikada pm den kodu yolladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 9 Temmuz 2015; 0:48:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Burayada yazayimda belki düşunen biri cikar elimdeki note 3 cihazini huawei mate 7 eli takas yapmak istiyorum üstune cüzi bir miktar para verebilirim tabi istanbul içi olmak şarti ile

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 12 Temmuz 2015; 20:41:57 >
  • Hiçbir update yüklenmiyor işin kötüsü bir ses modu yükledim nasıl olduysa dosyaların yedeğinide almamışım ses çıkışı bozuldu system/etc klasörünü zippyshare den paylaşırsanız minnettar olurum

Sorun çözülmüştür candumann arkadaşa cidden teşekkürü borç bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 9 Temmuz 2015; 11:06:29 >
  • Hisuit ile bi türlü bağlanamadım pc ye nedendir bu arkadaşlar bu sorunu yaşayan var mı sürekli bağlanmadı bi usb kablosu takın diyor.
  • ala ala çok ilginç samsung usb kablosunu taktım bağlandı.
  • arkadaşlar bu cihazın kayıt sorunu çözüldü mü?
    pc ile yapılamıyor ama box ile çözebilen, çözdürebilen oldu mu?

• Mate 7 severler kulübüne yeni katılan biri olarak öncelikle Free WiLL 'e teşekkür ediyorum, sayesinde Avea romundan kurtulabildim.

Yalnız Unlock almakta sorun yaşayan arkadaşlar için bir bilgi paylaşayım:
    • http://www.emui.com/plugin.php?id=unlock&mod=detail adresi hala çalışıyor, maille rusya ile falan şimdilik uğraşmaya gerek yok.
    • Huawei Product ID Generator programından aldığınız ID çalışmıyorsa Y300-0000 yerine Y300-0100 deneyin. Bendeki cihaza bu şekilde Unlock kodu alabildim. (Ana konuda bu bilgiler düzeltilirse diğer arkadaşlara da faydası olur.)

• quote:

Orijinalden alıntı: C-AyaR

Mate 7 severler kulübüne yeni katılan biri olarak öncelikle Free WiLL 'e teşekkür ediyorum, sayesinde Avea romundan kurtulabildim.

Yalnız Unlock almakta sorun yaşayan arkadaşlar için bir bilgi paylaşayım:
    • http://www.emui.com/plugin.php?id=unlock&mod=detail adresi hala çalışıyor, maille rusya ile falan şimdilik uğraşmaya gerek yok.
    • Huawei Product ID Generator programından aldığınız ID çalışmıyorsa Y300-0000 yerine Y300-0100 deneyin. Bendeki cihaza bu şekilde Unlock kodu alabildim. (Ana konuda bu bilgiler düzeltilirse diğer arkadaşlara da faydası olur.)

Aynen link çalışıyor ben de dün itibariyle unlock ve root işlemlerini yaptım.

• Arkadaşlar rom yüklemeden sadece root kilidini açamıyormuyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasolin

Arkadaşlar rom yüklemeden sadece root kilidini açamıyormuyuz.

Bootloader kilidini açıp.cwm yuleyip.root yapilabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de beyaz Mate 7 ile kervana katılmış bulunmaktayım. Sorularım var..
    1-Wifi hızı biraz yavaş geldi sebebi ne olabilir?
    2- Whatsapp sohbetlerimin yedeğini almıştım eski telefonumdan(o da huawei ) sd karta. Mate 7 de Whatsapp'ı kurdum ancak otomatik olarak "sd kartta yedek bulundu. Yükleyelim mi?" uyarısı gelmedi. Ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.