Şimdi Ara

Kitaplarım nasıl arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsi değil, hatta çeyreği denebilir. (50 kadar kitabım var) Lakin okuduğum tüm kitaplar elbette elimdekilerle sınırlı değil. Kütüphaneden alıp, iade ettiklerim, çocukken okuduktan sonra başkasına verdiklerim ve attığım ya da yine başkasına verdiğim ders kitaplarını düşünürsem (Maalesef bazılarını atmak durumunda kaldım, hor kullanılmıştı, sonuçta ders kitabı) 200 - 300 kitabın hakkından gelmişimdir. (Bu resimde olan ve tam okumadıklarımı dahil etmiyorum) Sorun ne mi? Bu kadar kitap okumak az. Hatta bence çok az. Ben çocukken ve lisedeyken belki pek çok kitabın hakkından geldim ve şimdi durdum. Yine de internete girmek dışında sadece kitap da okusam, eskisi gibi değilim. Boş işlerle çok uğraştım. Evet dostlarım, o gördüğünüz kitapların tamamını bitirmedim ama çok sevdiğim kitaplardır. Konuyu dine çekmeyelim. Her ne kadar dini kitap da koymuş olsam da. (O dini kitapları sevdiğim için koydum) Kültürlü olduğumu falan da iddia etmiyorum, ufak bir birikimim de olsa. (Koyduğum çoğu kitabın Elektronik kitabı olduğuna bakmayın) Çok laf, bir de az iş. Buyrun;

Kitaplarım nasıl arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsini bana ver biz sobayla ısınıyoruz yakacak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spodermen -- 2 Mayıs 2015; 16:20:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gioielli

Hepsini bana ver biz sobayla ısınıyoruz yakacak lazım

Kendini at, odun niyetine.

• Unreachable Dreams nickli arkadaşla alakan var mı?

• Al işte ego tatmini yapmak isteyen ortamda ben kitap okuyorum demek için kitap okuyan liseli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoke.

Unreachable Dreams nickli arkadaşla alakan var mı?

O zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

quote:

Orijinalden alıntı: Gioielli

Hepsini bana ver biz sobayla ısınıyoruz yakacak lazım

Kendini at, odun niyetine.

Atacak olsam seni de atarım yanımda zor ısınıyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yapalım kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

Al işte ego tatmini yapmak isteyen ortamda ben kitap okuyorum demek için kitap okuyan liseli

Yok be dostum, bir heves ettim paylaşayım dedim.

• 101 soruda kuantum için altyapı lazım mı? geçen ay alcaktım son anda cayıp biraz kuantumdan zarar gelmez'i almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

101 soruda kuantum için altyapı lazım mı? geçen ay alcaktım son anda cayıp biraz kuantumdan zarar gelmez'i almıştım.

Terimler bazen yabancı gelebilir, onun dışında dili akıcı. Lise fiziğine biraz hakimsen sana yeni bilgiler verecektir.

• c ve c+ kitapları roman değil ki mübarek oku bitir bitsin. onların her sayfasını bilgisayarda uygulayarak yapman lazım. okumadığın kitaplardan biri de olabilir c ve c+ kitabı ama okumaya başlarsan dediğimi yapmanı tavsiye ederim.
  • 101 soruda kuantum ve büyük fizikçileri kolayca bulabilirmiyimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 2 Mayıs 2015; 17:52:38 >
  • hi-fi tekniği ne hocam?
  • Hocam Kur'an mealini niye oraya koydun? Amaç nedir? Roman veya öykü kitabı değil dini kitap o.
  • Okumak önemlidir ama ondan daha önemli bir şey vardır ne okuduğun. Güzel ve bilgilendirici kitaplar okumak çok iyidir bir aşk, romantizm romanı okumaktansa fizik, tasavvufi, fıkhi, bilimsel kitaplar her zaman insanlara bir şeyler katar. :)
  • @Nist, doğru hocam. Okuduğum kadarını Dev C++ ile derlemeye çalışmıştım ve özellikle de MATLAB kılavuzunu bilgisayarda çalıştım.

@mustafaemre10, bana bu iki kitabı arkadaşım hediye etti ama zor bulunacağını sanmıyorum.

@minoxilkullanıyom, ses cihazlarında üst noktayı arayanların Elektronik girişimleri.

@PeaceDluffy, oradaki hiçbir kitap roman veya öykü kitabı değil. (Deliliğe Övgüyü saymazsak) Kur'an aslında sürekli ve tekrar tekrar okumaya direttiğim tek kitabım. Değeri için koydum.

@ugurcankorkmaz, teşekkürler.

• 101 soruda kuantum kitabının içeriği nasıl hocam biraz anlatır mısınız?Bilim kitaplarına yeni başlayacak birisi için güzel bir başlangıç olabilir mi ağır mı kalır anlatımı vb.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

101 soruda kuantum kitabının içeriği nasıl hocam biraz anlatır mısınız?Bilim kitaplarına yeni başlayacak birisi için güzel bir başlangıç olabilir mi ağır mı kalır anlatımı vb.?

Benim arkadaşım bu kitabı bana verirken "Al bak, gerizekalıların bile anlayacağı bir dilde yazılmış, yani tam sana göre." demişti. Niyeti espriydi tabii ama sonradan öğrendim ki kendisi bir şey anlayamadığı için bu kitabı bana vermiş. :D

Kitabın dili akıcı, elektronun açısal momentumu gibi kavramlardan anlıyorsan al. Daha önceden dediğim gibi lise fiziğine ve kimyasına hakimsen sana bir şeyler katacaktır. Daha öte bir fizik ve kimya bilgisi gerektirmiyor bu kitap. (Bir şey katmıyor demiyorum, anlamak için gerekli olan bu)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.