Şimdi Ara

fotoğrafçıların kullandığı rötuş programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • adobe photoshop kullandıklarını sanmıyorum cünkü bariz biraz ayrıntılı 5 dk fotorafları veriyorlar . fireworks gipi adobe programlarınından anlıyorum biraz . özelikle yüzü beyazlaştırma yüzdeki lekeleri vs tamamen yoketme

Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • Hepsi photoshop kullanıyor yanlız hazır plesentleri var senin 2 saatte yaptığını onlar 5 dakikada yapar plesentler sayesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "En güzel isimler O'nundur."
  • Bu linke bakabilirsin belki kafandaki soru içretlerini giderir.

https://www.youtube.com/watch?v=yh8Hwv0jo40
    Sony A850 - Sony A37 - Minolta Dynax 7D
    Minolta 24-105mm F3.5-4.5D || Minolta 100-200mm F4.5 || Minolta 70-210mm
    Sony 50mm F1.4 SAL || Sony DT 30mm F2.8 MacroSAM || Sony 18-55mm SAMII
    Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
  • hepsi photoshop kullanır ama plug-in kullanırlar. dediğiniz cildi düzeltmek sadece 5 dk sürer hatta o kadar bile değil. mesela benim en çok kullandığım portraiture gibi....

Orijinalden alıntı: serkanozg

hepsi photoshop kullanır ama plug-in kullanırlar. dediğiniz cildi düzeltmek sadece 5 dk sürer hatta o kadar bile değil. mesela benim en çok kullandığım portraiture gibi....

teşeşkürler kullanımı nasıl bu plug-in
    Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baskı için Photoshop ayarı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.retouchplugin.com/ Maya Retouch harika demo ürün de var. ai sistem sitem ve plugin var. çok hızlı 

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.