Şimdi Ara

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
21
Favori
22.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    reignover ın mide yaptığı baskı febiveni öne geçirdi level da öne geçen febiven de faker ı kesti kaldıki azir early si zayıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

Fnatic maçında neden bu kadar bug oluyor merak ediyor insan

Alıntıları Göster
    zed nasıl çöp edilir seyrettik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

Mide hayvan gibi yardim almayan fakerin durumu bu işte aylardir bunu anlatmaya calisiyoruz.

Yok canım olur mu FAKERR GOOOD FAKER BEST

Alıntıları Göster
    Bang carry
  • Skt takım olgusunu yüzde yüz yerleştirmiş. Worldsün galibi de bu turnuvanın galibi de belli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unchangeable kullanıcısına yanıt
    Öyle oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FNC'ye yazık cidden. Hep bir bug bir şey oluyor ve hızlarını kesiyor bu ya da yeniliyorlar. Nasıl bir şanssızlık varsa takımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayrtonannes

reignover ın mide yaptığı baskı febiveni öne geçirdi level da öne geçen febiven de faker ı kesti kaldıki azir early si zayıf
    Marjinal olmak için Faker'a saydıran belli başlı 3-5 kişi var şu forumda oyunları nasıl izliyorlar merak ediyorum. Her oyun rakip jungler, top laner, support kim varsa mide gank atıyor. Adam lanede geri düşse bile fightlarda yine yardırıyor ama Faker çok kötü dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

Mide hayvan gibi yardim almayan fakerin durumu bu işte aylardir bunu anlatmaya calisiyoruz.

tfde azirle koca koca tankları eritirken de mi yardım alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

FNC'ye yazık cidden. Hep bir bug bir şey oluyor ve hızlarını kesiyor bu ya da yeniliyorlar. Nasıl bir şanssızlık varsa takımda
    Allah için şu twitch deki yorumlar nedir Bu kadar aptal bi topluluk olamaz komple yakacaksın hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Skt takım olgusunu yüzde yüz yerleştirmiş. Worldsün galibi de bu turnuvanın galibi de belli.
    cassiopia seçimi yüzünden 4 v 5 şeklinde geçti tüm maç,bard alsa toplane için daha çok yararı olurdu takıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Allah için şu twitch deki yorumlar nedir Bu kadar aptal bi topluluk olamaz komple yakacaksın hepsini

Alıntıları Göster
    Fnatic hep bi bug olduktan sonraki pauselerde konsantrasyon mu kaybediyor napıyorsa sonrasında kaybediyor nasıl bir şanssa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Marjinal olmak için Faker'a saydıran belli başlı 3-5 kişi var şu forumda oyunları nasıl izliyorlar merak ediyorum. Her oyun rakip jungler, top laner, support kim varsa mide gank atıyor. Adam lanede geri düşse bile fightlarda yine yardırıyor ama Faker çok kötü dimi?

Sorma gitsin. Dyrusa yapılan bu adama yapılıyor ona rağmen işini yapıyor 30dan sonra zaten tutamıyorsun. Ki zaten hiç erken oyun şampiyonu oynamadı daha bu turnuvada.

• quote:

Faker hala iyi bir midlaner ama sezon 3 te bambaşkaydı ,eskiden lane kaybetmek bir tarafa farmda geri düştüğüm zaman lanede ezildim diye açıklamalar yapardı .nereden nereye gelmiş febiven çok rahat ezdi.

Bang Ez ve Luciyi bir başka oynuyor. Marin bu adam için tüm skt maçlarını izleyebilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

quote:

Faker hala iyi bir midlaner ama sezon 3 te bambaşkaydı ,eskiden lane kaybetmek bir tarafa farmda geri düştüğüm zaman lanede ezildim diye açıklamalar yapardı .nereden nereye gelmiş febiven çok rahat ezdi.

Bang Ez ve Luciyi bir başka oynuyor. Marin bu adam için tüm skt maçlarını izleyebilirim .

Alıntıları Göster
    FNC iyi gazlı çıkıyor maçlara öyle olmasa skt ile başa baş oynayamaz zaten ama bahtsızlık o ki bi bug bi duraklama bütün gazını kesiyor takımın ama yine de helal olsun adamlar bütün otoriteleri şaşırttı performansıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: webspinner

FNC iyi gazlı çıkıyor maçlara öyle olmasa skt ile başa baş oynayamaz zaten ama bahtsızlık o ki bi bug bi duraklama bütün gazını kesiyor takımın ama yine de helal olsun adamlar bütün otoriteleri şaşırttı performansıyla

Alıntıları Göster
    şu koç'a ayar oldum hala alistar-azir-sivir aldırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

koniçivalari kizdirdilar, izleyin şimdi
    Artık bıkkınlık geldi Azir,Cassio görmekten yeter lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Artık bıkkınlık geldi Azir,Cassio görmekten yeter lan

Alıntıları Göster
    reignover bayağı iyi. az önce thug life yaptı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

reignover bayağı iyi. az önce thug life yaptı :D

Alıntıları Göster
    Fnatic iyi başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaitan

Fnatic iyi başladı

Alıntıları Göster
    Fnatic oyun başında ezdi bakalım bu sefer kaçıncı dakikada throwlayacak oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: webspinner

Fnatic oyun başında ezdi bakalım bu sefer kaçıncı dakikada throwlayacak oyunu

Alıntıları Göster

izleyin derim :)

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.