Şimdi Ara

Metin2'ye nasıl kayıt olunur (Resimli Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dh üyeleri bugün sizler için hazırladığım metin2'ye nasıl sorunsuz bi şekilde kayıt olunur onu anlatıcam.

1-Öncelikle bize 1 adet windowslive e-posta adresi lazım veya hotmail'de olur ama siz yinede windowslive hesabı açın.Çünkü bazı arkadaşlarda hotmail ile kayıt olurken sorun yaratmaktadır.Biz windowslive ile açalım garanti olsun.

E-posta adresi açmak için tıklayın

[CENTER]Tıkladıktan sonra aşşağıda sağda "Şimdi kaydolun" 'a tıklıyoruz.

Tıkladıktan sonra diğer aşamalar için aşşağıdaki resimleri inceleyebilirsiniz.

E-posta adresimizi açtıktan sonra metin2'ye kayıt aşamasına geçebiliriz.
    [/CENTER]

Metin2 sitesine gitmek için tıklayın

2-Metin2 sitesine girdikten sonra bizden e-posta adresi,kullancı adı ve şifre isteyecektir.E-posta adresi yerine biraz önce aldığımız windowslive hesabımızı yazıyoruz (Daha önceden hiç metin2'ye kayıt olmamış windowslive hesabınız varsa onu'da yazabilirsiniz.)Kullanıcı adı yerine lakabınızı yazabilirsiniz mesala kasapci54 gibi (Oyuna girerken bunu sizden istiyecek.)Ve son olarak şifremizi yazıyoruz.

Metin2'ye kayıt olurken yazdığımız e-posta adresimize giriyoruz.Girdikten sonra metin2'den bize e-posta gelicek onu açıyoruz.

Linke tıklayarak metin2 hesabımızı aktif ediyoruz.Ve artık oyuna girebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carizma96 -- 22 Nisan 2015; 1:53:01 >

• yararlı
    Başka biri olsaydım keşke başka bi yaşam başka bi yüz belki zengin biri olurdum.yakışıklı falan.öle insanlar var bide benim gibiler.garip niye onlar onlarda biz yine biz olmak zorunda kalıyoruz.buna karar veren ne........ (Ben ukrayna polonya sınırını geçip susaştığım için polon ya daki evinden birinden su isteyip sonra su veren kişinin ihbarı sonrası yakalanıp sınır dışı edilen birisiyimm belki dünyadaki en şanssız kişiyim )
  • gameforge offical serverini oynayanın aklı yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 27 Nisan 2015; 17:15:37 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.