Bildirim
Disk okuma hatası nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
format atman lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Amd Ryzen 1600 / Gigabyte b450 s2 / 16 Gb ddr4 3000 mhz / 550w aerocool psu / Asus Rx 580 4 GB 256 bit -
en son format atıp kapatmıştım. acaba başka bir sorunumu var? sanırım harddisk bozuk olsa bios ayarlarında görünmezdi. cd-romda gitti, nasıl formatlayacaz bilemiyorum _____________________________ 10 Mayıs 2004 te üye olmuşum. ozamanlar acayip günlerdi. -
isletim sisyemini flasa yukleyin atin bununla ilgili konu var forumda detayli anlatim bakarsan yaparsin
disk hatasi ise format lazim sistem bozulmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Amd Ryzen 1600 / Gigabyte b450 s2 / 16 Gb ddr4 3000 mhz / 550w aerocool psu / Asus Rx 580 4 GB 256 bit
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt