Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taig.com/en sitesindeki açıklamayı yenimi fark ettim yoksa yenimi paylaştılar bilmiyorum. google translate den kopyala yapıştır yapıyorum

TaiG Jailbreak Ekibinden Duyuru

27 Mart günü, TaiG Jailbreak Takım Çin Pekin 2015 Mobil Güvenlik Zirvesi'ne (MSS) düzenledi. Bu zirvenin amacı, dünya üst jailbreak geliştirici açık bir iletişim olması için bir platform oluşturmak ve sonra gelecekte daha iyi Untethered firar hazırlanmak için oldu.
    Bir jailbreak aracı geliştirilmesi ve serbest bırakma çeşitli faktörler sınırlı idi, ancak ne TaiG Jailbreak Takımı istediği en kısa sürede iOS 8.2 jailbreak yayınlayacak.
    Ama şu anda, TaiG Jailbreak Team hakkında söylentiler zaten iOS 8.2 Jailbreak Aracı internette yayılan edildi yayımladı. TaiG Jailbreak Danisman haber kanalı dışında herhangi bir bilgi güvenilir olmamalıdır.
    Sonunda, odak için teşekkür ve medya ve kullanıcıların destekler. Hepiniz için, ileri gitmek için elimizden geleni yapacağız!

• Yaklaşık 2 aydır var bu hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağaç olduk geçmez olaydık.
  • garip_dj kullanıcısına yanıt
    hocam bizlere gösterilen yazılım üzerinde açık bulmayı iyi yapıyoruz. Yani işletim sistemi düzeyinde açık bulup virüs yazma olayını yapacak babayiğit yoktur. Çünkü işletim sistemi kernel düzeyinde açık bulma olayı makine dilinden ters mühendislik yapıp. Onu tekrar C diline çevirip va o açığı gümletecek bir küçük programcık yapmak üzerine kuruludur.

IOS xnu üzerine kurulu bir sistem olduğundan kernel düzeyinde açık bulmak gereklidir(xnu ve Mac osX dizaynları aynıdır. O yüzden iPhoneler PC'ler gibi güvenlidir). Kernel düzeyinde bulmak içinde yüzbinlerde satırlık koddan ne aradığını bulup sonra yukarda yazdığım gibi ters mühendislik yapmak gerekir. Ben bilgisayar mühendisiyim Unix işletim sistemini 3 ay gördük.(1 dönem) Ve hepsi teorik bilgilerdi. Türkiyede öğretim sistemi tüm ünv. aynı olduğu için O şekilde açık bulacak zor.

Tabi birde Türkiyenin ekonimik şartları da belli olduğu için mac osx kullanan bilgisayarlar alabilende azınlıkta. Ve hem bilgisayar programcısı hemde mac alabilen olunca küme sayısı iyice azalıyor...

haa yok ben acaip hackerim; exploit bulmak göbek adım diyecek olan "Babayiğit" varsa, şöyle bir link paylaşayım. En azından nerden başlayacağını bilir.

http://www.slideshare.net/i0n1c/blackhat-usa-2011-stefan-esser-ios-kernel-exploitation

• quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

hocam bizlere gösterilen yazılım üzerinde açık bulmayı iyi yapıyoruz. Yani işletim sistemi düzeyinde açık bulup virüs yazma olayını yapacak babayiğit yoktur. Çünkü işletim sistemi kernel düzeyinde açık bulma olayı makine dilinden ters mühendislik yapıp. Onu tekrar C diline çevirip va o açığı gümletecek bir küçük programcık yapmak üzerine kuruludur.

IOS xnu üzerine kurulu bir sistem olduğundan kernel düzeyinde açık bulmak gereklidir(xnu ve Mac osX dizaynları aynıdır. O yüzden iPhoneler PC'ler gibi güvenlidir). Kernel düzeyinde bulmak içinde yüzbinlerde satırlık koddan ne aradığını bulup sonra yukarda yazdığım gibi ters mühendislik yapmak gerekir. Ben bilgisayar mühendisiyim Unix işletim sistemini 3 ay gördük.(1 dönem) Ve hepsi teorik bilgilerdi. Türkiyede öğretim sistemi tüm ünv. aynı olduğu için O şekilde açık bulacak zor.

Tabi birde Türkiyenin ekonimik şartları da belli olduğu için mac osx kullanan bilgisayarlar alabilende azınlıkta. Ve hem bilgisayar programcısı hemde mac alabilen olunca küme sayısı iyice azalıyor...

haa yok ben acaip hackerim; exploit bulmak göbek adım diyecek olan "Babayiğit" varsa, şöyle bir link paylaşayım. En azından nerden başlayacağını bilir.

http://www.slideshare.net/i0n1c/blackhat-usa-2011-stefan-esser-ios-kernel-exploitation

Hocam tabiki haklısınız.Fakat Jb ile uğraşan kişilerin kaç yaşlarında olduklarını biliyor musunuz?Sizce bu kendini geliştirmekmi birilerinden öğrenmekmi yoksa yetenek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: garip_dj

quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

Hocam tabiki haklısınız.Fakat Jb ile uğraşan kişilerin kaç yaşlarında olduklarını biliyor musunuz?Sizce bu kendini geliştirmekmi birilerinden öğrenmekmi yoksa yetenek mi?

Cevap e, hepsi...

• semi jailbreak varmış sanırım. bunda tema falan yükleniyor mu?
  • Arkadaslar andrios tweakini yuklemek istiyorum herhangi bir yolu yokmu ?

• Herhangi bir gelisme yokmu ya valla yeter artik

• 8.4 çıkmadan beklemek mantıksız olacaktır.
  • Bu 8.4 ne zaman çıkcak ya valla bıktım usandım yav

• omerfbc kullanıcısına yanıt
    iOS 9 Beta 8 Haziran da yayınlanacak Buda demektirki en geç bir hafta Yada 10 gün sonra 8.4 ardından tabiki doğruysa jb azkaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Turanmalatya

iOS 9 Beta 8 Haziran da yayınlanacak Buda demektirki en geç bir hafta Yada 10 gün sonra 8.4 ardından tabiki doğruysa jb azkaldı

10 gun sonra ios 8.4 cikarsa ve sonrasinda jailbreak cikarsa ortalama 12 gun gececek demektir yani 20 mayista jailbreak cikar senin soylemine gore. 8 hazirandada ios 9 cikacak. Yanin ortalama 19 gun jailbreak kullanacak bircok insan. O tarihte cikarilacak jailbreaki alipta bi taraflarinda yedeklesinler..

• O değilde beyler ben hala 8.2 de bekliyorum sizce 8.3 geçeyimmi??

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay811

O değilde beyler ben hala 8.2 de bekliyorum sizce 8.3 geçeyimmi??

Salı günü geç bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

quote:

Salı günü geç bence

?? Neden salı

• quote:

quote:

Salı günü geç bence

Cidden bende merak ettim acaba nasıl saçma bir sebep yatıyor altında ?
  • oktay811 kullanıcısına yanıt
    JB NİN çıkacağı yok 8.3 e geçmende bir sakınca yok

• quote:

quote:

quote:

Salı günü geç bence

?? Neden salı

sen beni dinle, vardır benim bir bildiğim. Yoda gibi konuştum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Salı günü geç bence

?? Neden salı

sen beni dinle, vardır benim bir bildiğim. Yoda gibi konuştum

Hadi bakalım

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.