Şimdi Ara

Midye'nin tadı ve tazeliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
7.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Midye dolmayı söylüyorsan güzeldir ama çok çok zararları var söyliyim bastan.cok yedigin an miden bozuluyor bu istisnasizdir.3 günün tuvalette geçer ve midye kabugu denizdeki tüm bakterileri yedigi için cok yararlı sayılmıyor

10 tane çok sayılmaz galiba hocam ya

Biz 30 tane falan yiyoruz rahat.Guzel gidiyor,tavsiye ederim yemeyen herkese

Beğenirsem midye tezgâhını kapatıcam :)
    Peki yanında ne içilir

BİRA TABİİ Kİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

git tepsinin başına 2 küçük 2 büyük açtır hangisi güzel gelirse o boyuttan yiyebileceğin kadar al. bunların çoğu günlük aynı yerlerden çıktığı için fazla fark göremezsin.

ulan canım çekti nerden bulayım şimdi

Alıntıları Göster
    Bi dönem çok yedim, en son 1-2 yerde leş gibi çıkt - kokusu aklımdan çıkmıyor-

Düzgün, hakkıyla yapan biryer varmı diye merak ediyorum.

10 tane güzelse yetmez emin ol. Güzelse yardırırsın.

Kola içme..

• quote:

Orijinalden alıntı: JustLetmego

Bi dönem çok yedim, en son 1-2 yerde leş gibi çıkt - kokusu aklımdan çıkmıyor-

Düzgün, hakkıyla yapan biryer varmı diye merak ediyorum.

10 tane güzelse yetmez emin ol. Güzelse yardırırsın.

Kola içme..

Alıntıları Göster
    En son bir arkadaş ile Sabah saat 03:00 gibi gittik 160 170 tane ( tüm tepsi ) aldık kim kaç tane yedi bilmiyorum ama bana yetmedi. Güzel yapan yer olduğu zaman iyi oluyor valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 23 Mart 2015; 15:59:33 >
  • MİDYE İZMİRDE YENİR DİYORUM VE GİDİYORUM ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

En son bir arkadaş ile Sabah saat 03:00 gibi gittik 160 170 tane ( tüm tepsi ) aldık kim kaç tane yedi bilmiyorum ama bana yetmedi. Güzel yapan yer olduğu zaman iyi oluyor valla.

Oww 170 iyiymiş ne kadar tuttu
    Birde yanında ne içilir

• quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

MİDYE İZMİRDE YENİR DİYORUM VE GİDİYORUM ;)

Kuzenim izmirde 10 fotosunun 7 sinde midye mutlaka var adam sigara bağımlısı gibi midye bağımlısı :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Midye dolmayı söylüyorsan güzeldir ama çok çok zararları var söyliyim bastan.cok yedigin an miden bozuluyor bu istisnasizdir.3 günün tuvalette geçer ve midye kabugu denizdeki tüm bakterileri yedigi için cok yararlı sayılmıyor

Peki yanında ne içilir

BİRA TABİİ Kİ

Alkol harici :)

• lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    Biz oturdukmu 2 arkadaş adam başı 250'şer yiyioruz bide 5 bira çaktınmı öff
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki yanında ne içilir

BİRA TABİİ Kİ

Bira icmiceksen bir sey icme bence.Kola falan iyi gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Biz oturdukmu 2 arkadaş adam başı 250'şer yiyioruz bide 5 bira çaktınmı öff

O nasıl mide kardeş helal :)

Ne kadar tuttu 250 midye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 23 Mart 2015; 16:18:18 >
  • quote:

quote:

Birde yanında ne içilir

Normalde bizim orada küçükler 50 kuruş büyükler 1 tl den satılır. Ama gidip tepsiyi aldığın zaman adam 50 60 tl gibi bir fiyata bırakıyor sonra gidip yeni postayı alıp tekrar satıyor.

Toplu olarak satın almak genellikle karlıdır hele de sürekli uğrayan müsteri isen.

Ben alkol kullanmadığım için sırf zevkine kola ile tüketiyorum midyeyi. Ama bazı arkadaşlar bira filan içiyorlar.

Fatih'te Gürcan diye bir arkadaşımız var bizim. Gece 1,5 gibi gidip 1 tepsi midye alıp tek başına bitirmişti belki 200 belki biraz daha fazla midye yemiştir o gece tek başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 23 Mart 2015; 16:12:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki yanında ne içilir

BİRA TABİİ Kİ

Bira icmiceksen bir sey icme bence.Kola falan iyi gitmiyor.

Hmm anladım limonla birlikte abancaz o zaman :)

• quote:

quote:

quote:

Birde yanında ne içilir

Normalde bizim orada küçükler 50 kuruş büyükler 1 tl den satılır. Ama gidip tepsiyi aldığın zaman adam 50 60 tl gibi bir fiyata bırakıyor sonra gidip yeni postayı alıp tekrar satıyor.

Toplu olarak satın almak genellikle karlıdır hele de sürekli uğrayan müsteri isen.

Ben alkol kullanmadığım için sırf zevkine kola ile tüketiyorum midyeyi. Ama bazı arkadaşlar bira filan içiyorlar.

Fatih'te Gürcan diye bir arkadaşımız var bizim. Gece 1,5 gibi gidip 1 tepsi midye alıp tek başına bitirmişti belki 200 belki biraz daha fazla midye yemiştir o gece tek başına

Ben de 10 tane alayım diyodum millet 150 200 den başlamış almaya vay be :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Hocam makbulu buyuklerdir eti daha buyuk olur. Limonlayip yiyeceksin nefis bee canim cekti. Yazin her gun arkadasla 50 midye alip ikiserde bira acip deli gibi yiyorduk. Zarari marari var midir bilmem bana yariyor valla

Diyetteyim ben burda sen bunu yazarsan izmirli bir insana eksiyi yersin hadi eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Hocam makbulu buyuklerdir eti daha buyuk olur. Limonlayip yiyeceksin nefis bee canim cekti. Yazin her gun arkadasla 50 midye alip ikiserde bira acip deli gibi yiyorduk. Zarari marari var midir bilmem bana yariyor valla

Diyetteyim ben burda sen bunu yazarsan izmirli bir insana eksiyi yersin hadi eyvallah

Alıntıları Göster
    Bir kere tadına baksan bidaha ayrılamazsın zaten tezgahın başından, içinde baharatlı pilav ve midyenin eti var üzerine limon offf yemin ediyorum ağzımın suları aktı

En güzel birayla gider

• Midye sevmeyen tek benim herhalde. Ben deniz kenarında oturmuyorum. Bulunduğum yer denize çok uzak. Bir keresinde yedim ve sanırım bayattı. 2-3 tane yedikten sonra kusmuştum. Ayrıca denizden çıkan balık harici şeyler yemek mekruhmuş. Bir daha asla yemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow

Bir kere tadına baksan bidaha ayrılamazsın zaten tezgahın başından, içinde baharatlı pilav ve midyenin eti var üzerine limon offf yemin ediyorum ağzımın suları aktı

En güzel birayla gider

Alıntıları Göster
    Öyle bir yazmışsın ki hocam, sanki bilmem ne usulü bonfile gibi bir şey yiyeceksin. Altı üstü midye, atıştırmalık bir şey zaten. Satan abiye söylüyorsun ayak üstü yiyorsun istediğin kadar, çok alırsan fazladan birkaç tane daha koyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Midye yemek delikanlı adami bozar Bazi baliklarin disisi midyeye yumurtluyor erkegi de yumurtalari...

Horoz tavuğa biniyor diye tavuk yemiyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: KendiHalinde.

quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Midye yemek delikanlı adami bozar Bazi baliklarin disisi midyeye yumurtluyor erkegi de yumurtalari...

Horoz tavuğa biniyor diye tavuk yemiyormusun

Alıntıları Göster
    Bende yemedim yazın bisiklet turunda yemeyi düşünüyorum ama turdayken mideyi bozarsak Tatile gidince denemek daha az riskli

• canım çekti aga

tereddut etme al 50 tane ye tek başına tabi önce bir iki tane açtır tadina bak sonra al

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.