Şimdi Ara

HAYVANCİLİK SORUSU COZULDU!! [SSLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fem8li den alinmistir goruntu.

Yani hayvancilik cin ile ticareti etkiliyor.

CEVAP:DİN ANLAYİSİ OLUCAk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuyuh -- 17 Mart 2015; 10:03:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi ticaret etkiliyor kabul edelim din nasil etkilemez?
    1. Tanriya kurban etme inanci
    2. Maniheizm dinine gecen uygurlarin et yememesi ve tarimda artış söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi börklüce mustafa -- 17 Mart 2015; 10:01:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende din yaptım ama bir mf olarak salladım
  • Dini yapanlar ben de dahil Kurban etmek le ilgili oldugu icin yapmamistir.Gercekten de oyle kurban etmek icin hayvan ciftlikleri bisuru var tam bi sacmalik . Osym sorulari ayrintili da aciklamiyor . 1+1=3 dese bişey diyemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: börklüce mustafa

Hadi ticaret etkiliyor kabul edelim din nasil etkilemez?

Hayvancılığın gelişmesi diyo olm soruda herkes bir bit yeniği arıyor.adam koymuş işte resmini zaten dinin hayvancılığın gelişmesi ile uzaktan yakından alakası yok hayvancılığın gelişmesi diyorum bak

• quote:

Orijinalden alıntı: börklüce mustafa

Hadi ticaret etkiliyor kabul edelim din nasil etkilemez?

birincisi tanrıya kurban etmek için sürüyle hayvan kesmiyolar heralde.
    ikincisi uygurlar türklerin onlarca boyundan bitanesi..
  • cezzardede kullanıcısına yanıt
    kardeş kurban bayramındaki kurban pazarları falan boyutu ülke genelinde ne kadar?

ya da türkiye'deki domuz çiftliği ne kadar ve nedeni ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deptura -- 17 Mart 2015; 10:42:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tipim nasil (SSli)
    7 yıl önce açıldı
    Tipim nasil(SSli)
    9 yıl önce açıldı
    Kellik baslamis mı SSLİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O değil de hep bizim senemize geliyor böyle terslikler sinir oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deptura

kardeş kurban bayramındaki kurban pazarları falan boyutu ülke genelinde ne kadar?

ya da türkiye'deki domuz çiftliği ne kadar ve nedeni ne?

ama kardeşim türkler hep müslümanmıydı nerdeyse 1000 yıl şamandı..islamiyet sonrası türkler deseydi tamam
  • cezzardede kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten kurban geleneği İslam'dan çok önce var. Hatta kurban en önemli ibadetlerden biri. Kanı alna sürme geleneği de oradan geliyor :) Bence genel düşüneceksek Uygurların maniheizme geçişini de düşünmeliyiz ki derslerde üstünde çok durulan bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deptura -- 17 Mart 2015; 11:17:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deptura

Hocam zaten kurban geleneği İslam'dan çok önce var. Hatta kurban en önemli ibadetlerden biri. Kanı anla sürme geleneği de oradan geliyor :) Bence genel düşüneceksek Uygurların maniheizme geçişini de düşünmeliyiz ki derslerde üstünde çok durulan bir konu.

yani bilmiorum da kardeşim..kanı anla sürme iyiymiş.. ağaçlara çaput bağlama mezarların süslü olması mevlitler de ölünün kırkı çıkması veya çocukalrın kırkında okunan dualar hep şaman dininden kalmadır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.