Şimdi Ara

120 NET ÜSTÜ HEDEFLEYENLERE DEHŞET ZORDU SINAV!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 nete kadar sınav çok kolaydı arkadaşlar geçen yıllardan daha kolaydı hatta çünkü kolay soruları çok kolay yapmış adamlar ama 100 netten sonrası için 120 nete kadar bu aralıkta bekleyenler için ortalama bir sınavdı gelelim 140 net hedefleyenlere dehşet zor bir sınavdı çok çelişkiliydi her sorunun 2 cevabı vardı nerdeyse aşırı bir yığılma olacak bu sene belli puan aralığında ayrıca sonuçlar açıklanana kadar kimse cevaplarından emin olmasın geçen yıldan tecrübeyle sabit hiç ummadığınız sorular yanlış gelecek bazı soruların cevapları çok saçma olacak ygs de bu denli yığılma olacağından lys nin etkisi %80 i bulacak..

• Aynen katılıyorum 140 hedefleyerek girdim, fizikten genelde 14 yapardım ama dün olmadı hayatımda gördüğüm en gereksiz sorular vardı fizikte. Herhangi bir denemede filan görsem böyle sorular böyle soru olur mu lan çıkmaz böyle saçma şeyler der çözmedim açıkçası.
  • Hedefim 135 net falandı ama umarım 30 bin falan olurum diyorum şu an. Ya da 40 bin ne bileyim. Lys asılalım gençler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anksiyetik Madame kullanıcısına yanıt
    Bire bir aynı durumdayız. Tek fark ben mezunum bir de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La olm lys bitiriyor isi birakin su dandik sinavi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balbazarking

Sen sinava girmeden once kac hedefliyordun

• 130 -135 civarı istiyordum. Çoğu denemede de bu aralıkta yaptım ama şimdi 30k gelse iyi yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    EA'da 65 üstü AYT Görmemem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: balbazarking

Ben de mezunum.... Sen benim iç sesim misin kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Artık yapabileceğimiz tek şey Kafayı toparlayıp lys kasmak. İnşallah lys de hakettiğimizi alırız .

• bende mezunum resmen yıkıldım 120 hedefleyerek girmiştim şu anda 70k olursam havaya uçarım heralde resmen battım ..bittim .
  • Istedigim bölüme girmek için en az 340 yapmam lazımdı ki lys ile çekebilecek bir durumda olsun. Bu sınavdan 270 bile alabilirim o kadar emekler denemeler hepsi boşa 270 gelen bi sınavın neyini çekeyim ben?

• Merhaba kader yolda?larym. ayny yolun yolcularyyyz. fem10'lu gibi zor denemelerde bile 130 net yapyyordum. 120 -140 arasynda sürekli gidip geldim ve mezunum. geçen yyl 32 bindim. fakat ?uan 35 bin gelse havaya uçarym. insanyn çok zoruna gidiyor.
  • stam kullanıcısına yanıt
    sen 25k dan ilerde olacaksın kardeşim var mısın iddaya soruları forumdan takip edenler çökmüş durumda ama soruları kontrol etmeyenler iyi geçti diye dolanıyo biz en saçma sorularımızın bile yanlış olduğunu gördük tartışa tartışa ama dışardaki insan hocasına çözdürmüş bilmem ne bu sınavda hocaların dediği değil öğrencinin dediği olur bu yüzden forumdakilerin şu anda biraz daha ayakları yere basıyo bütün yanlışlarının farkında ülke genelide böyle ama farkında olmayan bir kesim var..
    Sorma kardeş ya sınavda masaya yumruk atıyodum nerdeyse . Bir yılda hiç geliştirmez mi kendini bir insan diyorum. Çok koydu böyle olması .

geçen yıl ygs de kaç bındın?

• @sessizsimetri karde?im sa? ol güzel söylüyorsun da bilmiyorum. Yn?allah dedi?in gibi olur. lys ile iyi bir yere çekebilece?imi dü?ünüyorum fakat bunun için 40k dan kötü gelmemesi lazym. bir de kafamy toplamam lazym ?u an kafam kazan gibi. dokunsalar a?layacam. yine de moral verdin çok sa? ol.

@balbazarking geçen yyl Türkçeden 34 do?ru 6 yanly? yaptym. dil bilgisi komple yanly?ty çünkü hiç bilmiyordum. fakat bu yyl dil bilgisinde çok iyi bir noktaya geldim çaly?arak. fakat synavda o dil bilgisinden eser yoktu. hedefim Türkçeyi max 2 yanly? yapmakty. ama ?uan 30 net olmasy bile ?üpheli. bir paragrafy 5-6 kere okudu?um oldu. resmen kilitledi beni. süre su gibi akty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stam -- 16 Mart 2015; 12:27:23 >
    Inşallah hakkımızda hayırlısı olur kardeş.

• balbazarking B kullanıcısına yanıt
    Yn?allah karde?im. kim olursa olsun emek veren Yn? kar?yly?yny alyr.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.