Şimdi Ara

ge70 2pc wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ağları görmüyor sanırım fan ve mouse update lerini yaptıktan sonra oldu sorun hakkında bilgisi olan var mı?
     ge70 2pc wifi sorunu ge70 2pc wifi sorunu ge70 2pc wifi sorunu

• İkinci resimde wireless simgesinde bağlantı var gözükürken ilkinde yok diyor. Burada bi tutarsızlık var gibi? Bağlantı var dediği halde bağlanmak için tıklayınca hiçbir ağ göstermiyor mu?

Sistemi kapat aç mı yapıyorsun öyleyse bi restart yapman lazım. MSI sitesindeki wireless driverini tekrar yüklemeyi denedin mi?

Bir de doğru model için olan güncellemeleri yaptın değil mi? Bios ve touchpad sistemiyle wireless arasında bir alaka yok, sorunun kaynağı başka birşey de olabilir.
  • 07ONUR 0 kullanıcısına yanıt
    Format atarak durumu çözdüm ustam,driverleri yüklemeden mouse takılı iken aynı zamanda touchpad çalışıyordu driverleri yükledikten sonra mouse ile birlikte touchpad çalışmaz oldu mouse çıkartıncada çalışmıyor bir bilginiz var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeoblackk

Format atarak durumu çözdüm ustam,driverleri yüklemeden mouse takılı iken aynı zamanda touchpad çalışıyordu driverleri yükledikten sonra mouse ile birlikte touchpad çalışmaz oldu mouse çıkartıncada çalışmıyor bir bilginiz var mı acaba?

Elantech Touchpad driver'ı yüklü mü?

http://www.msi.com/support/nb/GE70-2PC-Apache.html#down-driver&Win8.1 64
  • Ahmet453 kullanıcısına yanıt
    yüklü hocam o sorunu çözdüm ama wifi sıkıntısı tekrar başladı wifi açık ama görmüyor wifi kapanmıyorda.
  • quote:

yüklü hocam o sorunu çözdüm ama wifi sıkıntısı tekrar başladı wifi açık ama görmüyor wifi kapanmıyorda.

Bağlanmak istediğiniz ağ dışında gözüken başka ağlar var ise modeme reset atınız. Sorun düzeliyor ondan sonra. Ama hiç bir ağ gözükmüyorsa sorun driverler ile ilgidir. Msi.com üzerinden en güncel sürüm hangisi ise onu indiriniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yukarıda verdiğin ekran görüntüsüne göre; "Bağlı değil - Bağlantı var" mesajı Wifi kartın çalıştığının ama modem sinyaline bağlanamadığını gösteriyor. Daha önce bir kaç kişi sonu bu şekilde çözmüştü. Bir dener misin:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Asus X550VX 16GB Ses Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar ağları görmüyor sanırım fan ve mouse update lerini yaptıktan sonra oldu sorun hakkında bilgisi olan var mı?
     ge70 2pc wifi sorunu ge70 2pc wifi sorunu ge70 2pc wifi sorunu

Éğer ki hata alıyorsan ss olarak atar mısın konuya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tekrar format atarak sorunu çözdüm ustam şimdilik bir şey yok öğrenci arkadaşlar elinde orijinal Windows yok ise Microsoft öğrencilere orijinal 8.1 pro veriyor bilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.