Şimdi Ara

[Çözüldü]Galaxy S3 Boot Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Telefonumu 4.4.4e daha önce yükseltmiştim fakat artık kasmalar olmaya başladı. Yeniden atmak istedim fakat "CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300" isimli lanet şeyi telefona kurunca telefon gitti. Samsung Galaxy S3 yazısı çıkıyor orda kalıyor. Bootu bozuldu diye düşünüyorum ama nasıl halledeceğimi bilmiyorum odinle falan uğraştım bootloader gibi şeyler varmış ne yaptıysam olmadı telefon açılmıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. İlk telefonumdu başıma gelmeyen kalmadı...
    Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biodron -- 21 Şubat 2015; 16:06:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Biodron

Öncelikle merhaba. Telefonumu 4.4.4e daha önce yükseltmiştim fakat artık kasmalar olmaya başladı. Yeniden atmak istedim fakat "CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300" isimli lanet şeyi telefona kurunca telefon gitti. Samsung Galaxy S3 yazısı çıkıyor orda kalıyor. Bootu bozuldu diye düşünüyorum ama nasıl halledeceğimi bilmiyorum odinle falan uğraştım bootloader gibi şeyler varmış ne yaptıysam olmadı telefon açılmıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. İlk telefonumdu başıma gelmeyen kalmadı...
    Şimdiden Teşekkürler.

Odinle stock romu kurunca düzelecektir. Bu arada root yapmaya çalışmışsın. Nasıl açılmaz hale geldi ki. Recovery açılıyor ise kullandığın romu tekrar flashlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 21 Şubat 2015; 10:36:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim sıkıntı şu nasıl yapacağımı bilmiyorum telefondan zerre anlamıyorum zahmet olmazsa anlatabilirmisin ?

Edit: Stock Romdan kastın sistem yüklemekse cyanogenmod rom yüklüyorum herşey güzel atıyor bitince reset atıyor ama yine aynı yazı aynı şeyler boot ekranında kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biodron -- 21 Şubat 2015; 15:19:53 >
  • Sorun çözüldü arkadaşın dediği gibi stock rom attım açıldı. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Note 3 Isınma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.