Şimdi Ara

Cs go +200 win yüksek ranklı heasp alınır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yan hesap lazım bana legendry eagle yada legendry eagle master arası hesap istiyorum ve +200 wini olursa ilgilenebilirim fakat, ben ödemeyi cs go itemiyle yapcam gerçek parayla alışverişe sıcak bakmıyorum. bana ne kadar lazım oldugunu söleyin. ve win sayısını rankını vs söleyin konusalım anlasalım size güvenmem için referans olursa iyi olur donanım haberde yeniyim ilk konum referans olursa ve güvenebilirsem ilk bende verebilirim :) herkeze iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: dante11226

Merhaba, yan hesap lazım bana legendry eagle yada legendry eagle master arası hesap istiyorum ve +200 wini olursa ilgilenebilirim fakat, ben ödemeyi cs go itemiyle yapcam gerçek parayla alışverişe sıcak bakmıyorum. bana ne kadar lazım oldugunu söleyin. ve win sayısını rankını vs söleyin konusalım anlasalım size güvenmem için referans olursa iyi olur donanım haberde yeniyim ilk konum referans olursa ve güvenebilirsem ilk bende verebilirim :) herkeze iyi günler

hocam tam da istediğiniz hesap elimde bulunmaktadır. ilgileniyorsanız pm den konuşalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.