Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: blackh4wk , Knifer3558 , qwazsx , P.Karaali Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
83.939
Cevap
1.754
Favori
4.611.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
186 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belliydi bir terslik olduğu.

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Orijinalden alıntı: Beckonn

Şimdi psn aradım enpara card gibi kartlar kabul edilmiyor dedi, daha önce yapılıyormuş internette gördüm dedim, yeni mi oldu bu olay dedim, telefondaki bayan Türkiye psn de hiç yoktu yeni bişey değil dedi, tam üçkağıtçı bunlar, enpara müşteri temsilcisi ile de konuştum, kayıt ettiler sorunu, dönüş yapılacak, ayrıca amerika psn den alsam iade oluyor mu dedim, beni biraz bekletti, konu hakkında daha detaylı bilgi alacağını söyledi, sonra işlem playstation olarak gözüktüğü sürede sorun olmayacaktır dedi

US PSN Türkiye' deki kredi kartı veya banka kartlarını kabul etmiyor maalesef. Kartı ekleseniz bile alışveriş esnasında hata verir.

Sadece Garanti' den çıkartılan American Express kart ile US PSN' den alışveriş yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Şu konuda enpara kart geçiyor mu , enpara kart yasaklı konusuna döndü ya helal olsun...

• Paypalda sıkıntı var mı arkadaşlar? 1 aydır psn store'a uğramadım.

Edit;İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasazoti -- 14 Ocak 2016; 8:16:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ScopeFr

Arkadaşlar psn müşteri hizmetleri bi yıldır diyor bankamatik kartı geçmiyor sanal kart geçmiyor diye. bu yeni bi durum değil forumu az takip ediyorsanız zaten görürsünüz ki bu kart hataları enparayla ilgili değil. türkçe karakter ve noktalama işareti kullanımı vs sistem hataları. yoksa enpara veya diğer kartlarda sorun yok işlem yapılabiliyor. enparayla işlem yapamayanlar biyerde hata yapıyor hangi kartla denerlerse denesinler işlem yapamazlar.... bu yüzden emin olmadan enpara geçmiyor diye kesin konuşmayın her türlü geçiyor.... İyi akşamlar...

alakası yok hocam evet enpara geçiyor doğru daha dün plus aldım ama 3 gün önce hata veriyordu sürekli , buna rağmen geçen hiç hata vermedi gibi. noktalama işareti vs olsa sorun ya hep hata verir ya hiç hata vermez. Bi standartı olur yani. Bu kafasına göre takılıyor. aynı kartla bi hata verip bi onaylıyorsa kullanıcı nerde yanlış yaptığını nerden bilebilir.

• Arkadaslar özur yaniş konuya yazmişim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 14 Ocak 2016; 10:01:06 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shearon -- 14 Ocak 2016; 14:25:24 >

Orijinalden alıntı: jagatai

us indirimleri oldukça güzel ilgilisine telltale koleksiyonu mükemmel fırsat gibi geldi bana

Alıntıları Göster
    bıktım bu sony den bu kart kredi kartı banka kartı tam bir ölüm ya
    her şey de bir sorun çıkıyor üçüncü dünya ülkesi damgası yiyoruz ya bir paypal bir ön ödemeli kart gelmedi şu psne
    oyunlar pahalı diyoruz ucuzluyor kartlar bloke oluyor bilmem ne oluyor hesap bloke oluyor. 2 yıldır elimde konsol bir kere adam akıllı kolay bir işlem yapamadım şu ödeme kısmında sattıracak ps4 artık kendini

• US PSN fiyatlarİ iyimis. Encard cidden gecmiyorsa sony gozumde bitmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 14 Ocak 2016; 15:44:11 >
    Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
    Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB
  • US PSN de 2 gunluk plus yapabilen oldu mu son zamanlarda ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nicolae

US PSN de 2 gunluk plus yapabilen oldu mu son zamanlarda ?
    İndirim olsa kaç yazar Allah'ın belası sony 2 arkadaş 2 ayrı ps4 konsolundan 4 tane kart denedik hepsinde hata veriyor.

Denediğimiz kartlar aynı kartlar aynı numaralar aynı adresler giriliyor ama nafile. Aynı kartlarla 10 tane oyun aldım.

Allah belanı versin Sony bu Ülke nin sistemininde içine sıçayım. Hayatımda ilk defa aldım playstation ama değmezmiş harbiden.

Birde mal gibi gidip 2 tb hdd aldık değiştirdik yer açılsın diye.

| XFX AMD RX 6900 XT SWFT | AMD Ryzen 5 5600 | XPG Spectrix D41 RGB 16x2 32 GB DDR4 3600 Mhz RAM |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Kingston A2000 1 TB m2 nvme SSD | MSI B450 Tomahawk Max | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Usa psnde güzel indirimler var.
    Bu arada Bi kaç gündür Saygı duyuyoruz kartlarınız kullanımdışı ancak artık başka konuda tartışsanız. Burası indirim konusu sonuçta..

İndirim konusu bizimkide, gösterip vermeyen kampanyalı indirimi konuşuyoruz bizde

Orijinalden alıntı: AYLAVYU

İndirim olsa kaç yazar Allah'ın belası sony 2 arkadaş 2 ayrı ps4 konsolundan 4 tane kart denedik hepsinde hata veriyor.

Denediğimiz kartlar aynı kartlar aynı numaralar aynı adresler giriliyor ama nafile. Aynı kartlarla 10 tane oyun aldım.

Allah belanı versin Sony bu Ülke nin sistemininde içine sıçayım. Hayatımda ilk defa aldım playstation ama değmezmiş harbiden.

Birde mal gibi gidip 2 tb hdd aldık değiştirdik yer açılsın diye.

Alıntıları Göster
    tr psn'i exclusive oyunlar ve indirimler için takip ediyorduk, etmeyiz bizde. gider kutulu alırız. indirimlerini de alsın bir yerine.. adamlar 280 liraya falan oyun satıyor zaten, ah ah steam burnumda tütüyor. mesele sadece enpara değilki, ben böyle ruh hastası ödeme sistemi görmedim. alırım amazon'dan kodumu veririm 60 doları oynarım oyunumu us psnden

• quote:

Orijinalden alıntı: rikimikipiki

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Mesele En para vs. değil mesele tüm ödeme yöntemlerinin kilitlenmiş ve hata kodu ile karşılaması. Bu sorunları halletmeyerek indirim adı altında reklam yapması.

durumun özeti BBC Primatlar belgeselinde ;

• Ben buraya hangi store da ne indirime girmis ona bakmaya giriyorum banane sizin enparanizdan kullanamadiginiz kartlardan. Yok mu arkadaslar bunlar icin ayri bir konu acacak bir hayırsever

Orijinalden alıntı: turgutvolkan

Ben buraya hangi store da ne indirime girmis ona bakmaya giriyorum banane sizin enparanizdan kullanamadiginiz kartlardan. Yok mu arkadaslar bunlar icin ayri bir konu acacak bir hayırsever
    Arkadaşlar birbirinize özelden yardımcı olsanız daha iyi olur.
    Konuya girenlerde indirimler varmı yokmu takip etmek istiyorlar.
    Endonesia psn birde burası hep aynı muhabbetler dönmüş sayfalarca.

10 Gheorghe Hagi
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.