|
|
Amd Ryzen 5 5600x - Asus Rog Strix B450 F Gaming - Cruical Ballistix DDR4 2x8 16GB 3000 mhz CL15 Ram - Asus TUF Gaming OC Nvidia RTX 3080 10GB - Asus TUF GT501 Gaming Kasa + Corsair Rm 850 850W 80+ Gold - Windows 10 Pro 64 bit
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Şu an 37 bir lcd ile uydudan kaliteli bir görüntü alabileceğimden emin olsam lcd'ye kayarım. Bir de digitürk olayı var. Acaba lcd ile en iyi digitürk mü olur yoksa uydu mu? Geriye en büyük problrm olan doğru markayı ve modeli seçmek kalıyor mesela az önce şunu gördüm
Adana güzeldir iyidir ama elektronik ürünlerin bulunabilirliği bakımından hala zayıf bir yer. Ben hala karar veremedim bu arada aklım farklı ürünler arasında gidip geliyor, ay sonunda evleniyorum, yeni eve alıcam tv'yi o yüzden biraz ince eleyip sık dokuyorum. Mantığım lcd diyor ama plasma en azından ilk zamanlar daha çok tatmin edecek gibi görünüyor, yaw ne zor işmiş bu olaylar, eskiden öyle miydi gider alırdın bir sony trinitron crt mis gibi seyrederdin tv'ni. Bu arada sizin tv'nin yeni modelinin çıkıp çıkmadığı hakkında bir bilginiz var mı, bir de şu linkteki fiyatlara bir göz atınca panasonic pv 60 üç aşağı bir yukarı benim dediğim fiyatlara geliyor :