Şimdi Ara

İphone 5 kullanım sürem nasıl? (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de aynı dertten müzdariptim dostum geçen gün yeni batarya aldım mecburen, dün kendim taktım. Bugün ilk kullanımım da 5 saat 47 dk süre aldım. Gayet iyi bence. Wifi açıktı bütün gün evdeydim. whatsapp facebook safari vs her zamanki gibi kullandım. Daha önceleri 3 saat civarı alıyordum. Ve %20 de falan kapanıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Artık benim cihazda sorun olduğuna yüzde 1000 emin oldum:)

İsterseniz bir servise gösterin beklemekten iyidir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 6 saate yakın süre gayet iyi bence de
  • Equris kullanıcısına yanıt
    Garantisi yok ise alın bi batarya takın bence. Cebimde şarj aleti ile gezmekten bıkmıştım çok sinir bozucu cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple TR

quote:

Hocam İstanbul'a gidince Apple Store'ye götüreceğim. Apple MH ile görüştüm arıza kaydı falan her şey açıldı:)

Umarım sizler cihazlarınızda sorun yaşamazsınız, ben baya bir şanssız çıktım Apple konusunda:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apple TR

quote:

Hocam İstanbul'a gidince Apple Store'ye götüreceğim. Apple MH ile görüştüm arıza kaydı falan her şey açıldı:)

Umarım sizler cihazlarınızda sorun yaşamazsınız, ben baya bir şanssız çıktım Apple konusunda:)

Umarım bir daha başınıza gelmez iyi Akşamlar dilerim.

• Arkadaşlar pil sorunu yaşayanlar cihazı kapanana kadar kullansın ardından full sarj artı 1 saat bekletin biliniz kalibre olsun birde 2 veya 3 sarjı 20 altına inmeden yapın tamamdır faydasını görüceksiniz iphone 5s kullanıyorum 5-6 saat kullanım surem var hiç degişmiyor en azından yolda bırakmıyor

• Hocam o dediklerinizi yapmaz olur muyuz?:) İnanın amuda kalkıp bile denedim, denemediğim yol kalmadı:) @khedira_34

Umarım hocam iyi geceler, iyi forumlar.. @Apple TR
  • Bende 4s var uçak modunda sim kartını dahi çıkardığımda wifiden bağlanarak 4 saat 30 dakika şarjı gitti. Sim kart varken 4 saate iniyor. Battery doctor programını indirip telefonun şarjını yüze 1 getirip şarja takın. Battery doctor u açın. Şarj ibaresine dokunu battery doctor tam şarj ediyor. Bana ekstra 30-40 dakika kazandırdı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.