Şimdi Ara

İphone 5 kullanım sürem nasıl? (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda bende şarj konusunda muzdaribim ve burada bir çok arkadaş konu açtı. Ben de SS alarak sizlerle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim.

İlk SS'te yüzde 50'den sonra EDGE'ye aldım telefonu yani 2g'ye. İkinci SS'te sadece 3G kullandım. Fakat 2. SS kullanımımda telefon genelde cebimde yada arabanın ön konsulunda bir yer var orası sıcak oluyor ordaydı. Bunu neden yazdın derseniz? İzmir dondurucu soğuk bu aralar ve bence soğuğun şarja negatif etkisi var.

İki kullanımda da telefon ilk örnekte yüzde 6'da kapanmış sonra sıcak bir yere kalorifer peteği gibi konmuş ve sonra açılnca yüzde 12 gibi açılıp yeniden kullanılmıştır. İkincisinde ise yüzde 12 de kapanmış ve yine kalorifer peteğinin üstünde ısıtıldıktan sonra az bir süre daha kullanılmıştır. Kullanım süresi olarak 5-10 dk daha.

İphone 5 kullanım sürem nasıl? (SS'li) İphone 5 kullanım sürem nasıl? (SS'li)

• Kötü sanki
  • 3 saat düşük, ben 4 5 saat alabiliyorum 3gde. Akşama ss atayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Arkadaşlar son zamanlarda bende şarj konusunda muzdaribim ve burada bir çok arkadaş konu açtı. Ben de SS alarak sizlerle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim.

İlk SS'te yüzde 50'den sonra EDGE'ye aldım telefonu yani 2g'ye. İkinci SS'te sadece 3G kullandım. Fakat 2. SS kullanımımda telefon genelde cebimde yada arabanın ön konsulunda bir yer var orası sıcak oluyor ordaydı. Bunu neden yazdın derseniz? İzmir dondurucu soğuk bu aralar ve bence soğuğun şarja negatif etkisi var.

İki kullanımda da telefon ilk örnekte yüzde 6'da kapanmış sonra sıcak bir yere kalorifer peteği gibi konmuş ve sonra açılnca yüzde 12 gibi açılıp yeniden kullanılmıştır. İkincisinde ise yüzde 12 de kapanmış ve yine kalorifer peteğinin üstünde ısıtıldıktan sonra az bir süre daha kullanılmıştır. Kullanım süresi olarak 5-10 dk daha.

Benimki 4s aynı gibi ama benimki daha iyide olabilir belki

• Malesef düşük süre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olması gereken ortalama değer nedir? Cihazım en son 8 Ağustos 2013 te değiştirildi Apple Store'de?

Arkadaşlar artık telefonu kullanmaya korkar oldum yahu dışarı çıktığımda gerekmedikçe bişeylere bakmamaya çalışıyorum ki şarjım bitmesin. Birde arada yüzde 40'larda kapanıyor ki hiç sormayın.

NightHt hocam sizden de pil performans SS'i bekliyorum hatta iphone 5 kullanıcıları genel olarak bir SS atarsa yada en azından yazarlar ise sevinirim.
  • 5 saat ortalama normal kullanım süresi olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dexsite kullanıcısına yanıt
    Hocam benim baya kötü o zaman çünkü bu iki SS benim cihazı yoğun kullanmadığım son iki günüm.
  • Benim de 4s

• ortalamanyn altynda gibi genelde hangi uygulamlary kullanyyorsun ?
  • Çok az Facebook hatta çoğu zaman hiç, Swarm, Twitter, Instagram, Yapı Kredi, Mailbox, Google Translate, Ntv, Whatsapp, Speedtest vs. Herkesin kullandığı şeyler oyun falan nerdeyse oynamam.
  • Hocam ss atarim birazdan %20 de 6. Saat 30 dk kullanim surem vardi 7 saat yani tamamen assagi yukari

3g ve wifi acik otomatik parlaklikta

• Ayni hocam. Sac bas yolduruyor artik telefon bana. Telefonda yaptigim tek sey whatsapptan mesajlasmak, internete girmek. Maksimum 3.5 saat gidiyor. Tabi o da % 30 da kapanmazsa.

• bence çok kötü, cihazı bugün pek elime almadım, şarjı tamamen doldurdum, daha sonra telefona müzik atmak için 15dk kadar bilgisayara bağladım, yoksa %70 civarındaydı şarj. arada maillere baktım, whatsapp'ı kullandım 1 saat 20dk kadar. durum böyle (iPhone 6 / IOS 8.1.1);

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 11 Ocak 2015; 4:23:38 >
  • 1.resimde gün boyu evdeydim ve hiç 3G açmadım. Sürekli wifiye bağlaıydım. Fazlasıyla oyun oynadım.

2.resimde günün büyük bir kısmında dışardaydım ve 3G açıktı.

iPhone 5 iOS 8.1.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RDHM -- 11 Ocak 2015; 8:58:08 >

• %8 ek şarj yaptım, son kalan 8 şarj yarım saat daha götürdü, wifi 3g karışık kullandim

• Sormayın hocam beni de mahvetti @anil9

Hocam sizin cihazınız iphone 6 ve yeni çok normal @LGR9

Sizin şarjınız mükemmelmiş gerçekten @RDHM

Hocam sizinde benim şarja göre çok iyi gerçekten @NightHT
  •  İphone 5 kullanım sürem nasıl? (SS'li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 11 Ocak 2015; 20:09:57 >
  • Sanki biraz az gibi süren ama tabi bu kullanıma göre değişir bugün 5S ile aldığım kullanım. (8.1.2)

• Artık benim cihazda sorun olduğuna yüzde 1000 emin oldum:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.