Şimdi Ara

2si1 Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zx2ile ilgili tamamen boş boş konuşmuşsunuz. Ben ne yapayım walkmande android sürümünü. İyice telefonhaber oldunuz çıktınız. Söz konusu ses ise teknik özellik bir yere kadar. Keşke dersinize çalışıp yorumları değerlendirseydiniz.

• özdilek park ta mevcut.http://www.ikizin.com/
  • DARAL Game 180 TL fiyat çekmiş oyuna PC için ahahahaaa bu elemanlar bedavadan nasıl bir kafa yaşıyor çok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • playeriniz batsin, bi duzeltemediniz

• 3D yazıcı ile yazıyorlar dan kastı kristal küp içine yüzünüzü 3D modelliyolar galiba ondan bahsetmiş. GTA 5 in steam fiyatını çok merak ediyorum muhtemelen Aral dan etkilenmiş kazık bir fiyatı olacak. Olan bize oluyor ;(

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanımdan Bihaber

3D yazıcı ile yazıyorlar dan kastı kristal küp içine yüzünüzü 3D modelliyolar galiba ondan bahsetmiş. GTA 5 in steam fiyatını çok merak ediyorum muhtemelen Aral dan etkilenmiş kazık bir fiyatı olacak. Olan bize oluyor ;(
    açıldı bende watching
  • rockstar game nasıl bir aç köpek merak konusu hala 2 yıllık oyun içi bile sadece görsel fark var tabi makyajda var kabul edelim ama 60 usd ne için istiyor zaten online kısmında sorunlar var niye para verelim bu oyuna ?
    razer bu işe el atması iyi oldu oculus rift türkiyeye gelir mi vs çok soru var ama razer ürünleri var piyasada bu olucağı için elimizde seçenek olması güzel
    psn now bizim ülkede yok benim için anlamı yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanımdan Bihaber

3D yazıcı ile yazıyorlar dan kastı kristal küp içine yüzünüzü 3D modelliyolar galiba ondan bahsetmiş. GTA 5 in steam fiyatını çok merak ediyorum muhtemelen Aral dan etkilenmiş kazık bir fiyatı olacak. Olan bize oluyor ;(
    Donanım haber gibi bir siteye o sony walkman ile ilgili yorum hiç yakışmamış bunu belirteyim.O ürün zaten odyofil denilen müzik hastası insanlar için çıkarılan bir ürün ve onların asıl önem verdiği aletin sunduğu ses kalitesi yoksa içinde android işletim sistemimi var sürümü kaç bunlar önemsiz.Zaten üst seviye müzik çalarların çoğunun arayüzü ve özellikleri kötüden hallicedir.O ürünü alan adam zaten kulaklığa o üründen daha çok para harcıyor bunuda bilmeyenler öğrensin.Beats falan geçti gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Bu seviye ürünleri takip eden insanların beats gibi pazarlama ürünlerine harcayacak bir kuruş parası yoktur.

Şuan sahip olduğum dac ve kulaklık...

http://www.amazon.com/Astell-Kern-Mastering-Quality-Portable/dp/B00D648BDA
    https://www.metanshop.com/UrunDetay-1-82-IE-800

Gördüğünüz gibi o pahalı bu ne ya dediğiniz ürünün fiyatına yakın 2 ürün var elimde.Ben bile sınırlı zevkimle bu ürünler hakkında bilgi sahibiyim ve verilen paraların getirisini az çok biliyorum.Benden çok daha üst seviye bilgili ve bu işe meraklı kişiler var.Bu insanların sahip olduğu ekipmanların fiyatlarını duysanız ne dersiniz bilemiyorum.Elbette herkesin bütçesi uygun değildir veya bu paraları harcamayı lüks olarak görenler olabilir ama sizin gibi insanların bu paraya fazla android sürümü bile şu yorumları komik oluyor.

Bakın aşağıdaki fotoğraftaki dac hiçbir fonksiyonu yok kullanması bile işkence ama fiyatını bir araştırın isterseniz.Tera player diye geçiyor ismi....

2si1 Teknoloji ve Oyun Programı

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

Donanım haber gibi bir siteye o sony walkman ile ilgili yorum hiç yakışmamış bunu belirteyim.O ürün zaten odyofil denilen müzik hastası insanlar için çıkarılan bir ürün ve onların asıl önem verdiği aletin sunduğu ses kalitesi yoksa içinde android işletim sistemimi var sürümü kaç bunlar önemsiz.Zaten üst seviye müzik çalarların çoğunun arayüzü ve özellikleri kötüden hallicedir.O ürünü alan adam zaten kulaklığa o üründen daha çok para harcıyor bunuda bilmeyenler öğrensin.Beats falan geçti gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Bu seviye ürünleri takip eden insanların beats gibi pazarlama ürünlerine harcayacak bir kuruş parası yoktur.

Şuan sahip olduğum dac ve kulaklık...

http://www.amazon.com/Astell-Kern-Mastering-Quality-Portable/dp/B00D648BDA
    https://www.metanshop.com/UrunDetay-1-82-IE-800

Gördüğünüz gibi o pahalı bu ne ya dediğiniz ürünün fiyatına yakın 2 ürün var elimde.Ben bile sınırlı zevkimle bu ürünler hakkında bilgi sahibiyim ve verilen paraların getirisini az çok biliyorum.Benden çok daha üst seviye bilgili ve bu işe meraklı kişiler var.Bu insanların sahip olduğu ekipmanların fiyatlarını duysanız ne dersiniz bilemiyorum.Elbette herkesin bütçesi uygun değildir veya bu paraları harcamayı lüks olarak görenler olabilir ama sizin gibi insanların bu paraya fazla android sürümü bile şu yorumları komik oluyor.

Bakın aşağıdaki fotoğraftaki dac hiçbir fonksiyonu yok kullanması bile işkence ama fiyatını bir araştırın isterseniz.Tera player diye geçiyor ismi....

2si1 Teknoloji ve Oyun Programı

Alıntıları Göster
    Aral da ki fiyat yanlış ön sipariş +indirim kodu ile 162 TL .....

• Aral konusundasınız daha yorum yapayım hemen diye yazıyorum :) Araldan çok ön siparişle oyun aldım ön siparişle sonraki oyun geldiğindeki fiyatlar değişmiyor. baştan geçiriyorlar aynı şekilde koruyorlar hani ön sipariş indirimi vs. yok mantıklarında :)

• Oyun fiyatları bence uygun.

• FAR CRY 5'i ilk oyuna da ithaf ederek günümüzde ama Jurassic Park gibi dinozorlarla dolu bir adada geçen bir oyun olmasını isterim.

• Talha Atlanta' da smite world championship var insan bir haberini yapar bari (: 1 milyon dolar verip v.i.p partisine girenler bile var 200 dolarlık platinum pass satışı bittiği için. dandik lol olsa sayfa sayfa haberi yapılır haha.

• PC Master Race!!!!!!!

• Şunu ''isimisiz'' teknoloji oyun programı yapmak çok mu zordu.Geleneği bozmassaydınız keşke yada ''gelenek bozan''teknoloji oyun programı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC6108B0A

Şunu ''isimisiz'' teknoloji oyun programı yapmak çok mu zordu.Geleneği bozmassaydınız keşke yada ''gelenek bozan''teknoloji oyun programı...
    Mesut reyiz olmadığı haftalar, 2si1 de olmasın. Daha makbule geçer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 10 Ocak 2015; 19:35:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC6108B0A

Şunu ''isimisiz'' teknoloji oyun programı yapmak çok mu zordu.Geleneği bozmassaydınız keşke yada ''gelenek bozan''teknoloji oyun programı...
    ben bir matematikçi olarak 3d kalemi beğendim küçük yaştaki çocukların katı cisimler konusunu kavramasında yardımcı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Tamam

Tamam derken? Dalga mı geçiyorsunuz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 11 Ocak 2015; 17:47:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Tamam

Tamam derken? Dalga mı geçiyorsunuz hocam?

Alıntıları Göster
    Arlı'ya mafia konusunda bende katılıyorum mafia 1 de bile kırmızı ışıkta geçince veya hız sınırını geçince polis peşimize takılırdı gta 5 de yok daha

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.