Şimdi Ara

2si1 Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilkkez bi kickstarter projesine destek oldum 1 $ verdim kıçım kalktı kendimi melek yatırımcı gibi hissediyorum :D

• Müzik ve oyunda orjinal alma tarafındayım hep ama GTA 5 ile dist. firmanın Türk alıcılara tecavuz etmeyi kafaya koymuş olması yurdum insanlarını zorla illegal indirmeye yönlendiriyor... Gel de indirme şimdi...

• FarCry'ın yeni oyununda bi Vahşi Beta :) isterim doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Mesut reyiz olmadığı haftalar, 2si1 de olmasın. Daha makbule geçer...

Tamam

• quote:

quote:

Tamam

Şeklini alsın diye

• Bişey belirtmek istedim.ShadowPlay'de de fps sayacı var bizzat kullanıyorum.

• Sonra niye korsan oyun oynuyor bu insanlar derler. ön sipariş 180 yok devenin nalı

• quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

Sonra niye korsan oyun oynuyor bu insanlar derler. ön sipariş 180 yok devenin nalı

Oyunlar geliştikçe, grafik kalitesi arttıkça, oynanabilirlik yükseldikçe fiyatları 1000 liraya kadar çekebileceklerini mi düşünüyolar nedir anlamazsın. Oyun abi bu. 100 lirayı geçmesin ne sen üzül ne millet üzülsün... "Alıyolar abi." mantığıyla hareket ediyorlarsa aynı zamanda korsan oynayan sayısına da baksınlar, almayanları da görsünler, bilinçlensinler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kojiro -- 11 Ocak 2015; 15:25:08 >
  • çakmak gazıyla dolan powerbank çok zekice olmuş acaba buna benzer ürünler satılıyormu.

• Güzel bir 2si1'di herzamanki gibi ama geçen haftada çok yaptınz, kameranın sol tarafına bakmayı bırakırsanız çok daha iyi olur. Size göre kameranın sağ tarafı.

• Güzel bir programdı.Teşekkürler.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Tamam

Bakmayin ona hocam, gayet keyifliydi

• Böylede gayet güzel.

Teşekkürler.

• 1100 dolar mı !!! evdeki bilgisayarım bile 1500 dolar ve alana kadar canım çıkmıştı bir mp3 çalara maksimum günümüzde 100 150 bilemedin 200 tl verilir ama üzeri verilmez. hemde mobility çağındayken haraket çok önemli diyorkan telefon telefonun pili yüzünden harici taşınabilir sarj aleti kulaklık mp3 çalar nerene sokacan yaz günü o kadar şeyi. valla telefon benim çok çok işime yarıyor kulaklarımda hassas değil telefondaki 128 khz işimi görüyor 192 khz bu güne kadar hiç aramadım. 128 gb dahili hafıza harika ama 2003 ten bu yana kadar 16 gb tan fazla bir müzik arşivi kuramadım. zaten son 3 4 yıldır internetten müzik dinliyorum. tek tek ara indir sakla mp3 çalara yada telefona yükle bana artık eziyet gibi geliyor. yolda ise artık ağırlıkla radyo dinliyorum.

• kaan abi programı bitirince talha abi pek bi bozuldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

quote:

quote:

Tamam

Bakmayin ona hocam, gayet keyifliydi

Ona bakmayın ne demek hocam, fikrimizi yazmak suç mu oldu artık? Size mi kaldı milletin bakıp bakmaması?

Aaa pardon sen beğendin ya olay bitti tamamdır, diğer insanların fikri umrunda olmaz. Ülkemiz insanın en belirgin özelliklerinden biri...

• valla bir hafta mesut abiyle alkan abi bir hafta talha abiyle kaan abi sunsun çok iyi ikili oldular ersin abiyi unuttuk :D

• D&R'da Farcry 4 ve unity 149 liraya satılırken, steam de 179,00 liraya satılıyordu. GTA 5 in fiyatı steam de daha fazla olabilir.

• Bu Resme En Yaratıcı Ve Komik Caps'i Koyan Kişiyi Bekliyorum :D

https://store.donanimhaber.com/d3/4a/b7/d34ab7b78216fd46005ec8ad4b71f63e.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II.Yahya -- 15 Ocak 2015; 22:22:57 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.