Şimdi Ara

Dövme yaptırmak isteyenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
266
Cevap
21
Favori
22.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cünüp mü oluyoz dövme yaptırınca

• quote:

Orijinalden alıntı: irfan7013

quote:

Orijinalden alıntı: Sea Sparrow

quote:

quote:

Hocam geçici dövme tavsiye edermisiniz? Güzel biyerde yaptircam mekan iyi ve ne kadar gider bide her model işlenebilir mi yoksa basit figürler mi yapılıyor gecicide

geçici dövme derken kına ile yapılandan mı bahsediyorsunuz?kendi fikrimi söyleyecek olursam ben geçici dövmenin pek taraftarı değilim,kına ile işlenen 1 hafta 10 gün kadar kalıp daha sonra siliniyor ve kına ile basit figürler yapılabiliyor,kına sadece hintli kadınlarda falan görüleceği üzere el süslemede falan kullanılabilir bence,diğer türlü geçici dövme olayını hiç yapmadım ve yapılmışını da görmedim ama deriye boşa zarar vermek gibi geliyor bana

Kına değil hocam makine demişti arkadaş püskürtme falan dedi de

püskürtme ile yapacaksa hangi tip boya kullanacağı önemlidir ben dediğim gibi hiç yapmadım ,bazı boyalar derinin üstünü kaplayıp nefes almasını engelleyebiliyor,tabii arkadaş belki başka bir boya kullanıyordur bilemem yaptığı işe de mani olmak istemem açıkçası,sadece kişisel fikrim geçici dövmeyi ben pek sevmiyorum.bakıldığı zaman biraz dövmeden anlayan biri hemen anlar çünkü gerçek dövme mi sahte dövme mi

Alıntıları Göster
    kalbin üzerine köprücük kemiğinin oraya bir şey yazdırmak istiyorum ama ne karar veremiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam geçici dövme tavsiye edermisiniz? Güzel biyerde yaptircam mekan iyi ve ne kadar gider bide her model işlenebilir mi yoksa basit figürler mi yapılıyor gecicide

geçici dövme derken kına ile yapılandan mı bahsediyorsunuz?kendi fikrimi söyleyecek olursam ben geçici dövmenin pek taraftarı değilim,kına ile işlenen 1 hafta 10 gün kadar kalıp daha sonra siliniyor ve kına ile basit figürler yapılabiliyor,kına sadece hintli kadınlarda falan görüleceği üzere el süslemede falan kullanılabilir bence,diğer türlü geçici dövme olayını hiç yapmadım ve yapılmışını da görmedim ama deriye boşa zarar vermek gibi geliyor bana

püskürtme ile yapacaksa hangi tip boya kullanacağı önemlidir ben dediğim gibi hiç yapmadım ,bazı boyalar derinin üstünü kaplayıp nefes almasını engelleyebiliyor,tabii arkadaş belki başka bir boya kullanıyordur bilemem yaptığı işe de mani olmak istemem açıkçası,sadece kişisel fikrim geçici dövmeyi ben pek sevmiyorum.bakıldığı zaman biraz dövmeden anlayan biri hemen anlar çünkü gerçek dövme mi sahte dövme mi

Alıntıları Göster
    Şu tarz dövmeler kaça patlar? Alıntılarsan sevinirim
     Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlaughTeR ` -- 5 Ocak 2015; 22:58:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SlaughTeR `

Şu tarz dövmeler kaça patlar? Alıntılarsan sevinirim
     Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler

300-500 lira arası tutacaktır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hocam sol elime her parmaga tac (yuzuk takilan yerlere yani) yaptimak istiyorum. ne kadar tutar sizce bu dovme. ve bu bolgeye yapilan dovmeyi onrerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaklubegibiAdam

hocam sol elime her parmaga tac (yuzuk takilan yerlere yani) yaptimak istiyorum. ne kadar tutar sizce bu dovme. ve bu bolgeye yapilan dovmeyi onrerir misiniz?

yaptıracak olduğunuz taçların detayına rengine göre değişir fiyat,tahmini 500 falan tutacaktır,sembolik tac ise daha düşük olacaktır fiyatlar,parmaklara çok önermiyorum dövmeyi,el bölgesi hem daha hassas hem de yıllar geçtikçe daha kolay deforme olan bir bölge

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Bigby

http://image1.8ball.co.uk/catalog/product/cache/1/thumbnail/700x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/S/o/SonsOfAnarchyWomensTshirt_DraftSkull_CU_37_1.jpg http://www.soatattoostories.ink/us/images/desktop/preloading/reaper.png https://borntobeunicorn.files.wordpress.com/2014/06/tumblr_n5wa6076zu1sm54eyo2_1280.jpg Hocam bunlar ne kadar tutar ve ankara da önerdiğiniz yer var mı

dövmelerin büyüklüğüne göre değişir 500-1000 arası tahminim,kuş tüyü dövmesini tavsiye etmem kesinlikle artık herkeste var neredeyse,ankarada Medline tattoo öneririm,Onur yücel facebookta bulabilirsin

• Dovme yaptirdigimiz kol tuysuz mu olmali yada bir engrl cikarir mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Molotov Cocktail

Dövme yaptırmak isteyenler

Ana model bu olacak şekilde üstünde ve etrafında oynayarak ekleme yapacağım. Belki yazı, belki model üstüne ufacık ekleme. Köprücük kemiği, boyun dışında nereye gider?

Deforme olma olasılığı var mı? Fiyat ne tutar?

Teşekkürler.

Sparta miğferi :) benim kendime yaptığım ilk dövmelerden birisidir,bir migfer kalkan ve mızraklar çizmiştim yunanca zafer ya da ölüm yazmıştım üst baldırım bu sembol ile kaplı,yapılan konsepte göre her yer olabilir,

attığım çalışma kadıköyden anatolia tattoo nun sahibi erdoğan çavdar a aittir,deforme olmaz ,attığım resimdeki dövme fiyatı yaklaşık 1000 tl civarı olacaktır detaylı ve gölgeli olmasından dolayı

Teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

Dovme yaptirdigimiz kol tuysuz mu olmali yada bir engrl cikarir mi ?

dövme yapılacak olan bölge önce tıraş edilir zaten dövmeci tarafından dövmeye başlanmadan önce ama tabii o bölgeyi dövmeciye gitmeden önce sizde kendi yönteminiz neyse o şekilde tüylerden arındırabilirsiniz,dövme yapıldıktan sonra tüyler tekrar çıkacaktır
  • MeGlr kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bir şey yapar iseniz ileride pişman olabilirsiniz.
  • Bu ikisinden birisini sağ kolumun iç tarafına yaptırmayı düşünüyorum acaba fiyat tahmini ne olur ?
     Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler

• quote:

quote:

quote:

Ana model bu olacak şekilde üstünde ve etrafında oynayarak ekleme yapacağım. Belki yazı, belki model üstüne ufacık ekleme. Köprücük kemiği, boyun dışında nereye gider?

Deforme olma olasılığı var mı? Fiyat ne tutar?

Teşekkürler.

Sparta miğferi :) benim kendime yaptığım ilk dövmelerden birisidir,bir migfer kalkan ve mızraklar çizmiştim yunanca zafer ya da ölüm yazmıştım üst baldırım bu sembol ile kaplı,yapılan konsepte göre her yer olabilir,

attığım çalışma kadıköyden anatolia tattoo nun sahibi erdoğan çavdar a aittir,deforme olmaz ,attığım resimdeki dövme fiyatı yaklaşık 1000 tl civarı olacaktır detaylı ve gölgeli olmasından dolayı

Teşekkür ediyorum.

Bu tarz dövmelerden nefret eden birisi olarak buna resmen bayıldım, harika olmuş ya güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Hocam böyle bir şey yapar iseniz ileride pişman olabilirsiniz.

Kısmen haklısınız,ancak şunu ayırmalıyız dövme yaptırmak pişmanlık değil yanlış model yaptırmak pişmanlığa sebep olabilir ,20 yaşınızda istediğiniz bir şekli 50 60 yaşında da taşımaktan rahatsız olmayacağınızı düşünüyorsanız o modeli yaptırın ancak modaya uygun ya da anlamsız bir dövme yaptırmak ileride pişmanlık yaratabilir bu yüzden dövmenin en zor kısmı karar vermektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -LeoN

Bu ikisinden birisini sağ kolumun iç tarafına yaptırmayı düşünüyorum acaba fiyat tahmini ne olur ?

quote:

Orijinalden alıntı: -LeoN

Bu ikisinden birisini sağ kolumun iç tarafına yaptırmayı düşünüyorum acaba fiyat tahmini ne olur ?

250-400 Lira civarı olacaktır tahmini fiyat

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    takip

• Adanada önerebileceğiniz dövmeci varmı? Dövme bakımı zor işmi neler yapmam lazım dövmenin vücuda tam oturması için

• quote:

Orijinalden alıntı: redfo1903

Adanada önerebileceğiniz dövmeci varmı? Dövme bakımı zor işmi neler yapmam lazım dövmenin vücuda tam oturması için

Adana da maalesef bildiğim bir dövmeci yok,dövmenin oturması için öncelikle iyi işlenmesi şart bu da iyi sanatçıyla oluyor,yapıldıktan sonra dövmecinizin size önereceği bakımı yapın,ben müşterilerime bephanthol nappy care ointment krem veriyorum 1 hafta boyunca bu kremi kullanmalarını öneriyorum,3 gün suyla temas olmaması önemli,dövme ilk bir hafta kesinlikle kuru kalmamalı ve kuruduğu zaman tekrar krem ile nemlendirilmeli.Dövme iyileşmeye başladığında kabukları dökülmeye başlar bu kısım çok önemlidir kabukları kesinlikle kendiniz yolmayın,ayrıca 1 hafta sonra çok tatlı bir şekilde kaşınmaya başlayacaktır tırnaklayarak kaşımayın,kaşındığında tekrar krem ile masaj yapar gibi uygularsanız kaşıntıyı keser,dövmenin en büyük düşmanı güneş ışınlarıdır dövmeler güneşten korunmalı bunun için plaja falan gittiğinizde yüksek faktörlü güneş kremi ile dövmenizi kaplarsanız dövmenize iyi bakmış olursunuz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.