Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.534
Cevap
12
Favori
93.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guenwar

Beyler, iş için Gürcistana geldim, burada Ruble olarak görünüyor normal ip üzerinden. Oyunu buradan alıp Tr ye döndüğümde sorunsuz oynayabiliyor muyum?

Oynarsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

FOR THE BANSHEE QUEEN
  • İçinde 110 demon hunter ve 100 priest bulunan (silvermoon server) rus hesap satılık arkadaşlar. Referanslarım mevcuttur fiyat 50 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viktor1574 kullanıcısına yanıt
    Raf yapabilirsiniz. Vpn açarak ürünleri direk siteden alabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.

Orijinalden alıntı: orhunerkan

Raf yapabilirsiniz. Vpn açarak ürünleri direk siteden alabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.

Legion da aldım çok şükür.Tek raf arkadaşı kaldı.

Orijinalden alıntı: viktor1574

quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

Legion da aldım çok şükür.Tek raf arkadaşı kaldı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tüm bilgileri mevcut legion hesabımı oynayacak arkadaşa verebilirim takas olur başka oyunlarla veyahut 50tl karşılığında satabilirim.

Orijinalden alıntı: fantastik17

Arkadaşlar tüm bilgileri mevcut legion hesabımı oynayacak arkadaşa verebilirim takas olur başka oyunlarla veyahut 50tl karşılığında satabilirim.

Alıntıları Göster
    Elimde 60 günlük prepaid card var. Kutulu. Açılmadı. Oyunu bıraktım. 70tl düşünüyorum. 2005'ten beri üyeyim foruma. Güvenebilirsiniz. Tekliflere açığım.

Orijinalden alıntı: tugtim

Elimde 60 günlük prepaid card var. Kutulu. Açılmadı. Oyunu bıraktım. 70tl düşünüyorum. 2005'ten beri üyeyim foruma. Güvenebilirsiniz. Tekliflere açığım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar en para kartımla game time alsam sıkıntı çıkarmı sonuçta adres Türkiye en para nın olmadı g2a dan game time alıcam onlarda g2a korumasını 10 tl yapmış namıssızlar :D
    hocam bu konudaki arkadaslar (bende dahil olmak uzere) hesaplarimiz rusyadan oldugu icin 1 ayligina 25-27 TL oduyoruz. o yuzden eu hesabi olanlara yazarsaniz sizin icin daha iyi olabilir. Iyi gunler
  • @Vinewood hocam ilk mesaja gerekli görürsen ekleyebilirsin kendi bulduğum ve yararlı olduğunu düşündüğüm bir yöntem

Merhaba arkadaşlar oyunu satın alırken oyunun teklif ettiği %50 indirim fırsatından nasıl yararlanabileceğinizi anlatacağım (rusya üzerinden)
    Şimdi öncellikle rusya üzerinden alınmış free trial hesabınızla oyuna giriyorsunuz 1 tane karakter açıp ona giriyorsunuz sonra oyunu kapatıyorsunuz. Oyunu tekrar açıyorsunuz ve oyun size %50 indirimden yararlanmak ister misiniz gibi bi reklam gösteriyor ona tıklıyorsunuz internet sitesine yönlendiriyor sizi. sonra oyunu kapatıyorsunuz. yönlendirdiği internet sitesi (battle.net) üyeliğinizi istiyor olacak. üyelik bilgilerinizi girmeden VPN'le rusyaya bağlanıp sayfayı yeniliyorsunuz sonra üyelik bilgilerinizi giriyorsunuz ve %50 indirimli ruble üzerinden gözüküyor olacak. Ödemenizi yapın sonrasında aktif olması için bir gün civarında süre gerekiyor. ondan sonra hesabınız upgrade edilmiş olacaktır.

Not: kendimş arkadaşlarım dahil komple gametimelarını, oyunlarını ben alıyorum. Daha hiç bir sorun yaşamadım.

• 1- VPN açmak zorunlu mu oyunu oynarken
    2-Hesabın kapatılma riski var mı ?

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

1- VPN açmak zorunlu mu oyunu oynarken
    2-Hesabın kapatılma riski var mı ?

1. zorunlu değil. açmayın hatta.
    2. risk yok ama sonuçta isterlerse kapatırlar kimse bişey yapamaz. ben sorduğumda sadece "böyle bir yöntemi tavsiye etmiyoruz" demişlerdi. hesabı kaparız yasak vs demediler.

edit: meğer blizz vpn olayını yıllar önce kaldırmış. şimdi ister vpnli ister vpnsiz farketmiyor. kafanıza göre takılın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 10 Nisan 2017; 15:47:23 >

Orijinalden alıntı: aschil

4-5 Arkadaşım bu yöntemle oyunu alacak, acaba şuan durum nedir ? Herhangi bir sıkıntı var mı ?

Ben rus hesabıyla oynuyorum. Geçen sene bu zamanlar vpn ile rusya üzerinden battle.net hesabı açtım ve battlechest alarak oyuna başladım. Ondan sonra 2016 yılbaşında 2 kere 60 günlük gametime alarak oynamaya devam ettim. O zamandan beri aylık ücrete para vermiyorum(malum gold ile alınıyor zaten), sadece legion için para ödedim ve şuan yine oynamaya devam ediyorum. Sadece key girileceği zaman vpn açılarak Rusya'dan bağlanmak yeterli oluyor, onun dışında VPN'yi hiç açmıyorum. Benim şahsi fikrim eğer gold ile oyun süresi almanın bu kadar kolay olacağını bilseydim Rus hesabı falan uğraşmazdım. Zaten şuan trial hesap üzerinden %50 indirim oluyor, 2-3 ay fazla para ödememek için bence değmez. Hatta yılbaşı geliyor ve legion falan da indirimli satılabilir. Ama biz gold kasamayız parasıyla oynarız diyenler için gayet güzel bir çözüm. Bu arada ben plati.ru sitesinden aldığım keylerle oynuyorum, şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Kredi kartıyla alıyorum keyleri webmoney biraz uğraştırınca direk sanal kart oluşturup verdim siparişi, 0,3 USD falan fark diyor. Ama şunu söyleyeyim hesapla ilgili teknik bir sorun olsa ticket açmaya çekinirim, şimdi ben ticket açarım adamlar vpn olayını fark eder de banlarlar diye. İnan şuan parayla TR hesap yapabilirsin deseler anında parasını veririm ve kafam rahatlar. Ama birçok kişi bu konuda gayet rahat, GM lerle falan çok rahat konuşup ticket açıyorlar ve hiç ban haberi almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 19 Aralık 2016; 18:9:30 >

• hala alıp kullananlar var mı oyuna geri dönmeyi düşünüyorum geçen sene bu zamanlar rus ahesap açıp başlamıştım
  • aylık ücret ne kadar veriyorsunuz

Origin: GizmoMKD - Steam: Gizmomkd (B13 display name) - uPlay: GizmoMKD
  • plati.ru ya girip prepaid satanların fiyatlarına bakarsanız daha hızlı sonuca ulaşırsınız.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.