Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.802
Cevap
1
Favori
262.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @altanns oyunu satın almaya çalış bence indirmeyle uğraşma. Kadıköy veya Beşiktaş'a yakınsan buralardan temin edebilirsin oyunu Bu arada performans için endişe etmene gerek yok ati kullanıcıları için hiçbir sorun yok çünkü Demoda da tam sürümde de yüksek performans veriyor ati kartlar Performans sorununu biz nvidia kullanıcıları düşünmeli

• quote:

Orjinalden alıntı: altanns

bu arada demoyla normal oyun arasında fps farkı oluyomu oynayan arklar?

bende farketti biraz. demoda daha düşüktü performans. full sürümde farketti biraz. demodaki haritada 35-40 fps aldığım aynı yerde full de 45-50 civarı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Kasım 2006; 13:57:24 >
  • Ohh ne güzel valla ya ati kullanıcıları çok şanslı valla. Demodakinden bile iyi performans alıyorsanız hakikaten çok iyi Bakalım bizim için bir yama çıkacak mı?
  • demoya göre oyunda fps ler çok daha iyi geldi banada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 3 Kasım 2006; 14:01:20 >
  • quote:

orjinalden alıntı: venom800

@altanns oyunu satın almaya çalış bence indirmeyle uğraşma. Kadıköy veya Beşiktaş'a yakınsan buralardan temin edebilirsin oyunu Bu arada performans için endişe etmene gerek yok ati kullanıcıları için hiçbir sorun yok çünkü Demoda da tam sürümde de yüksek performans veriyor ati kartlar Performans sorununu biz nvidia kullanıcıları düşünmeli

eskişehirdeyim kimbilir ne zaman gelir

quote:

orjinalden alıntı: TµGy

bende farketti biraz. demoda daha düşüktü performans. full sürümde farketti biraz. demodaki haritada 35-40 fps aldığım aynı yerde full de 45-50 civarı aldım.

ozmn daha rahat oynucaz demekki saol

quoteleri elle yazdım hata veriyo öteki türlü anlayamadım

• dostum bende eskısehırdeyım esnaf sarayında bir bilgisayarcı vardı ama adını unuttum neyse oraya gelıcektı bugun dun sormustum bende sımdı cıkıp alıcam ıstersen bır arastır
  • quote:

Orjinalden alıntı: signomis

dostum bende eskısehırdeyım esnaf sarayında bir bilgisayarcı vardı ama adını unuttum neyse oraya gelıcektı bugun dun sormustum bende sımdı cıkıp alıcam ıstersen bır arastır

dün baktım hiçbirinde yoktu ama bitanesine gelirse hepsine dağılır ztn
  • yav hala save veren çıkmadı kal geldi
  • quote:

quote:

dostum bende eskısehırdeyım esnaf sarayında bir bilgisayarcı vardı ama adını unuttum neyse oraya gelıcektı bugun dun sormustum bende sımdı cıkıp alıcam ıstersen bır arastır

dün baktım hiçbirinde yoktu ama bitanesine gelirse hepsine dağılır ztn

yok hocam ya kımsenın bırbırınden haberı yok......adama sordum carbon cıktımı daha 1 ay sonra cıkar dıyor...dıgerıne soruyorum o ne dıyor...bir baskası turkıyeye gelmez dıyor gerısını sen dusun artık

• quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

yav hala save veren çıkmadı kal geldi

save ile oynayacaksan hiç oynama bence !
  • quote:

yok hocam ya kımsenın bırbırınden haberı yok......adama sordum carbon cıktımı daha 1 ay sonra cıkar dıyor...dıgerıne soruyorum o ne dıyor...bir baskası turkıyeye gelmez dıyor gerısını sen dusun artık

hocam gidipte bulursan bana haber verirmisin altanns@hotmail.com ben şu an çalışıyorum akşm 7 de flm çıkıyorum gündüz gidemem

• beyler nfs carbonu internet ten nası indiricez yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

quote:

hocam gidipte bulursan bana haber verirmisin altanns@hotmail.com ben şu an çalışıyorum akşm 7 de flm çıkıyorum gündüz gidemem

tamam hocam haber verırım....

• @Selbal ekledim seni msnye gel...
  • Millet oyuna dalmış heralde kimsenin yazdığı yok
  • Arkadaşlar herkese merhaba Benim bir problemim var belki yardımınız dokunur.. NFS carbonu kendıme kurdum ve arkadaşlarımada hepsinde aynı sorunu yaptı oyundan cıkınca yada oyunu herhangi biryerinde bazen donuyor windowsa atıyor ? bu gibi problemle karsılasan oldumu yada bunu düzelten herhangi bir patch falan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar54

Arkadaşlar herkese merhaba Benim bir problemim var belki yardımınız dokunur.. NFS carbonu kendıme kurdum ve arkadaşlarımada hepsinde aynı sorunu yaptı oyundan cıkınca yada oyunu herhangi biryerinde bazen donuyor windowsa atıyor ? bu gibi problemle karsılasan oldumu yada bunu düzelten herhangi bir patch falan varmı

Ewet aynı sorun bende de mevcut. Forumda da bi kaç kişide war aynı sorun. Sinir bozucu. Umarım bi pach falan cıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar54

Arkadaşlar herkese merhaba Benim bir problemim var belki yardımınız dokunur.. NFS carbonu kendıme kurdum ve arkadaşlarımada hepsinde aynı sorunu yaptı oyundan cıkınca yada oyunu herhangi biryerinde bazen donuyor windowsa atıyor ? bu gibi problemle karsılasan oldumu yada bunu düzelten herhangi bir patch falan varmı

bende de oluyo, video ayarlarını kıs biraz düzelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBJ_23 -- 3 Kasım 2006; 15:46:15 >
  • yaw career da yarışlardan sonra performance kit ler unlocked oluyo fakat safe housedan bakıom daa hepsi kapalı..nerden,nasıl yapcas performance packageları bilen war mı??
  • Oh be sonunda bulabildim oyunu. DVD şeklinde çok şükür. Şu anda kuruyorum. Bakalım inşallah burada yazılan sorunları yaşamam. Hele oyundan çıkmak için reset atacaksam kafayı yerim. Bir de bakıyorum millet yarısını bitirmiş. Daha 2-3 gün oldu oyun çıkalı. Bu ne hız? Yoksa siz normal oynuyorsunuz da oyun mu çok kısa?

Bu arada mesajımı saçma bir soruyla kapatmak istiyorum. Oyunun açılış şarkısı nedir arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.