Şimdi Ara

İlk Maçı Deplasmanda Oynamamız Avantaj..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Everton , Tottenham (D), Beşiktaş , Southampton (D), Beşiktaş (D), Man City

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • ben her zaman Avrupa'da güçlü takımlarla oynarken ilk maçın her zaman evimizde oynamanın avantajlı olacağını düşünüyorum.Çünkü ilk maçta alınacak kötü sonuç ikinci maçı formalite ,prestijden öteye götürmez. ve ikinci maçta rakip takım kendi evinde gol yememe korkusuyla oynuyor çünkü attığın 1 gol 2 gol gibi değerli.
  • İlk maç 0-0 1-1 hatta 0-1 yenilse bile avantaj. Orada atılacak gol altın değerinde. İlk maç deplasman her zaman avantajlıdır. Eğer beşiktaş deplasmanda Tottenham a karşı oynadığı oyunu oynarsa Olimpiyatta turu geçer diye düşünüyorum. Ama yinede kontrollü olunması lazım. Çünkü bu ingilizler elemelerde gruplardan daha farklı oynuyor.

Bu sefer farka gitmez maç. İki takım da o zamanki formundan çok uzakta. Liverpool negatif yönde, Beşiktaş pozitif yönde.

Sturridge ve Balotelli'ye bakıyor iş. Sturridge sakatlıktan dönebilir o zamana kadar.
  • Önemli olan Liverpool o dönemde nasıl bir takım olacak ? şuanda dağılmış durumdalar fakat bunu tam tersine çevirecek maddi güce ve takıma sahipler...

Oradan avantajlı skorla dönülürse burada önemli motivasyon gücüyle iyi şeyler olma ihtimali yüksek..

İnşallah turu atlarsınız

ben sevindim evet nedenleri ise şunlar:
    1-uefa şampiyonu olmak istiyorsak çıkıp eleyeceĞ?iz eleyemessek yapacak bişey yok

2-liverpoolu elersen o zaman işte renklilere , herkese gücünü gösterirsin ben bu kupayı almak istiyorum dersin

3-liverpool-roma-sevilla gibi takımların çıkmasını istemeyen renkliler vardı nedeni de ne biliyormusun bi kaç tur daha gitsinler yıpransınlar nasıl olsa elerler ilerde diye.o yorgunlukla sakatlıklarla ligide kaybetmemimiz bekleyen sinsi pusuda bekleyenler var

4-elersek harika olur ve bu kupayı gerçekten istiyoruz demektir ha eleyemezsek lige döneceĞ?iz ve lige odaklanacaĞ?ız ne olursa olsun bu sene ki şampiyonluĞ?u renklilere vermemeliyiz özeliklle G4L4T4S4R4Y'a . Yeni nesil gençlik bilmez ama özellikle yaş aralıĞ?ı şuan 27 ve üstü olan beşiktaş taraftarı en çok hangi takımdan nefret ettiĞ?iniçok iyi bilir.şu stadımıza da geçelim görecekler gerçek büyük takımın kim olduĞ?unu

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Önemli olan Liverpool o dönemde nasıl bir takım olacak ? şuanda dağılmış durumdalar fakat bunu tam tersine çevirecek maddi güce ve takıma sahipler...

Oradan avantajlı skorla dönülürse burada önemli motivasyon gücüyle iyi şeyler olma ihtimali yüksek..

İnşallah turu atlarsınız

Hocam Liverpool un cok da farkli bir takim olacagini zannetmiyorum.Suarez in transferinden iyi para kazandilar fakat o parayi tabiri caizse Kucuk bi cocuk gibi harcayip çarçur ettiler.Ligde bulunduklari ve oynadiklari durum ortada.Lvpool yonetiminin bu saatten sonra para harcayip takimi yeniden kurmaktan sa;eldeki mevcut kadroyla kalabilecekleri en iyi yerde kalmak isterler diye dusunuyorum.ama tabii sartlar ne gosterir belli olmaz.Turu gecelim de gerisi onemli degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.