Şimdi Ara

LYS Çalışma Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
17
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çalışırken neler yapıyorum neler yapmıyorum burada anlatacağım inşallah. Güncellemeleri haftalık yapmayı düşünüyorum, aralarda konunun taze kalması için yazabilirim.

Tecrübeli olanlardan da her türlü tavsiyeyi bekliyorum.

Öncelikle YGS'den sonra neler yaptım onları anlatayım.
    YGS'den sonra bir türlü toparlanamadım, biraz saldım denilebilir.
    Bu dönemde FEM MAT-2 KONU ANLATIMLI KİTAPTA İntegral ve Karmaşık sayılar harici konuların taramasını yaptım, limit ve türevden de birkaç test kaldı. APOTEMİ Limit ve APOTEMİ Türev kitaplarını çözdüm, Limit kitabında biraz eksik kaldı.

Bizim okul bu hafta tatil. Hafta sonuna kadar hem biraz dinlenmeyi ve enerji toplamayı hem de integral ve karmaşık sayılarla kalan testleri de hallederek matematiği bitirmeyi, hafta sonuna kadar kimyaya başlamayı düşünüyorum.

Bu akşama gelecek olursak şimdi bi yemek yiyip başlıyorum türev testlerini eritmeye.

Elimde yeteri kadar kaynak mevcut, FEM Simetri'nin bütün derslerden K.A. var bunları bitirdikten sonra soru bankalarına geçeceğim.

MATEMATİK : Çap Performans Serisi, Karekök LYS, EİS Soru Bankası, Test Okul Testleri, Çap Türev Fasikülü, Apotemi İntegral Fasikülü, Fem Mat-2 K.A.

GEOMETRİ : Birey B Soru Bankası, Karekök LYS

FİZİK : Palme A - B - C - D K.A., Palme A- B S.B., Final LYS S.B., Fem LYS S.B., Eksen LYS S.B., Okyanus LYS S.B. Fem Simetri LYS K.A.

KİMYA : Eis S.B., Körfez S.B., Birey B S.B., Palme S.B., Fem Simetri LYS K.A., Fem LYS Organik K.A.

BİYOLOJİ : Palme A - B K.A., Palme A - B S.B., Fen Bilimleri S.B., Fem Simetri LYS K.A.

Yine bazı derslerden fasiküller bulunmakta elimde.
    Konu anlatımlarını çok eksik kalmadıkça tercih etmiyorum, kendim not alarak çalışıyorum, notlarımın olduğu bir dosyam var.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Esen kalın.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

3 NİSAN 2016

- 200'e yakın türev sorusu çözdüm, FEM Türev de böylece bitmiş oldu. Matematikte tek sıkıntım integralden.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

10 NİSAN 2016

J bu hafta neler yaptı?

Arkadaşlar bu gidişle işim zor, İstanbul'a gittim ablamın yanına hem yeğenlerimi de görmüş oldum ancak bu ziyarette ders çalışma isteksizliğim ve vakit azlığı nedeniyle bu hafta sadece ve sadece integralde belirsiz integrali bitirebildim Apotemi'den.

99'lulara tavsiye : Bir geziye çıkacaksanız planlı gidin ki ders çalışmaya vakit ve azim olsun.

Görüşürüz..

11 NİSAN 2016

Bu akşam deneme olduk LYS1. 6 yanlış 6 boş var, inşallah daha gelişir. Apotemi İntegralden belirli integrale geldim, akşam da Organikten Ayrılma tepkimlerine kadar gelebildim. Resimdeki sırayla çalışarak çarşamba bitirmeyi hedefliyorum. İyi kötü yorum bekliyorum.

99'lulara tavsiye : Organiği geciktirmeyin.
    Bu mesaja eklenen görseller:

LYS Çalışma Günlüğü

12 NİSAN 2016

- Organikte alkollerin yarısına geldim. Şarjım bitti. Bugün okula gitmemiştim, yarın da gitmeyip bitirebildiğim kadar bitirmeyi düşünüyorum organikten. Selametle, iyi sabahlar herkese.

14 NİSAN 2016

- Organikten karboksilik asitleri bitirip organiğe ufak bir mola verdim çünkü işler karışıyordu, tekrar edip başlayacağın birkaç gün içinde. Kimyadan Kimyasal Türler Arası Etkileşimler ve Maddenin Halleri konularını çalıştım, henüz sorularını çözmedim. Okulda da birkaç konu çalışıp pazartesi günü olacağımız deneme sınavına konular tamam girmek istiyorum kimya adına.

99'lulara tavsiye : Fazla tein ve kafeini bir anda almayın, zararlı.

Esen kalın.

17 NİSAN 2016

- Hız ve denge konularını bitirdim, türevden 150 kimyadan 310 soru çözdüm. Sempozyum vardı fazla ders çalışamadım bu nedenle.

İyi forumlar...

18 NİSAN 2016

Mat-geo kısmı 6Y6B olan lys denemesinin fen kısmına girdim.

Fizik: 4 yanlış 4 boş
    Kimya: 6 yanlış
    Biyoloji: 2 yanlış 1 boş

5 dikkat hatam var umarım daha geliştireceğim ilk deneme buydu daha önce sadece mat-geosuna girdiğim konu kısıtlamalı olmuştuk yazmıyorum.

19 NİSAN 2016

Sınav sonucumu paylaşıyorum :
     LYS Çalışma Günlüğü

- Bu arada bu gün fazla bişey yapamadım. Bi felsefe yarışmasına katılmıştım 3 aşamalı. İlk aşama sonucu iyi gelmişti, ikinci aşama sonucunu yarın bekliyorum onun heyecanı da var. Güncelleme yapmaya çalışıcam yine.

99'lulara tavsiye : Harbiden sınav biriktirmeyin, bu gün dört tane vardı günümü yedi bitirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JequeL -- 19 Nisan 2016; 16:36:32 >

• 200'e yakın türev sorusu çözdüm, FEM Türev de böylece bitmiş oldu. Matematikte tek sıkıntım integralden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve geldim, yemek yedim dinlenip başlıyorum integrale. Yorumlarınızı da bekliyorum iyi kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J bu hafta neler yaptı?

Arkadaşlar bu gidişle işim zor, İstanbul'a gittim ablamın yanına hem yeğenlerimi de görmüş oldum ancak bu ziyarette ders çalışma isteksizliğim ve vakit azlığı nedeniyle bu hafta sadece ve sadece integralde belirsiz integrali bitirebildim Apotemi'den.

99'lulara tavsiye : Bir geziye çıkacaksanız planlı gidin ki ders çalışmaya vakit ve azim olsun.

Görüşürüz..

• Yemek kısımları olmasa güzel konu
  • JequeL J kullanıcısına yanıt
    Ne yedin abicim onuda yaz

• Bence bir dersten fazladan bir suru kaynak var hocam

• Haklısın TM bir arkadaşımdan geldi baya bi kitap. Amacım farklı kaynaklardan farklı soru tipleri yakalamak.

• Bu akşam deneme olduk LYS1. 6 yanlış 6 boş var, inşallah daha gelişir. Apotemi İntegralden belirli integrale geldim, akşam da Organikten Ayrılma tepkimlerine kadar gelebildim. Resimdeki sırayla çalışarak çarşamba bitirmeyi hedefliyorum. İyi kötü yorum bekliyorum.

99'lulara tavsiye : Organiği geciktirmeyin.
    Bu mesaja eklenen görseller:

LYS Çalışma Günlüğü

• Yukarı

• Yukarıı Yukarıı

• Takipteyim dostum güzel konu,devamı gelir İnşallahKolay gelsin...
  • Çok güzel konu takipteyim kolay gelsin dostum

• Yukarı yukarı yaukarıı

• Arkadaşlar ilk mesaj üzerinden güncellyorum, yorumlarınızı iyi kötü bekliyorum. Favori butonuyla takip edebilirsiniz. :) teşekkürler...

• 2 haftayı geçti beyler biri yorum yapsın duvara dağa taşa yazıyorum bi değişik hissediyorum.

• Salmis halinde fem beyazi bitirip apotemimi cozdun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Önceden 0 değildi abi konular.

• JequeL J kullanıcısına yanıt
    Takipteyiz reis usulca,sessizce ..
  • Femm beyaz ka kitabında Nasıl bir çalışma şekli izliyorsun ?

Fasikül değil sonuçta ben açıyorum da kapatıyorum hemen geri

Nasıl çalışmak gerek o kitaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.