Şimdi Ara

ANLADIMKİ BEN TELEFONDAN ANLAMIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alacağım ama ben bu işi anlamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

7 ay önce sony xperia z3 aldım sarjı baya gidiyor diye ama pek bir artısını görmedim.
    Ucuz olsun diye ithal aldım şimdi ekranı kırıldı askerim lazım oluypr diye tamir ettirdim acilen ama çok kötü oldu yani aksilik aksilik üst üste daha bir sürü şey...

Ben bir telefon alayım bir daha değiştirmek zorunda kalmayayım istiyorum

Aradığım özellikler şunlar
    Sarjı hemen bitmesin :)
    Ayda 20 gb internet kullanımım var kasmasın.

Askerim tv radyo falan herseyi telefondan yapıyorum.
    Tv yokmu diceksiniz yok surdan sonra nusaybinde görevdeyim yani göçebe gibi yaşıyorum.

Kendimi anlattım heralde bu şartlarda hangi telefon alınır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rabbim yar ve yardımcın olsun telefon icin birsey diyemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj konusunda Vibe P1 çok başarılı rakiplerine göre şarjı en çok giden o bakabilirsin.
  • bütçe varsa note 5 ile huawei mate 8 bakabilirsiniz,eğer uygun fiyatlı bir telefon arıyorsanız lenovo vibe p1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

bütçe varsa note 5 ile huawei mate 8 bakabilirsiniz,eğer uygun fiyatlı bir telefon arıyorsanız lenovo vibe p1

Note 5 tuzlu oluyor biraz sanki :) iphone al diyorlar ama ben alışamam gibi geliyor

• Monkey D. Dragon kullanıcısına yanıt
    iphone düşünüyorsanız plus modellerine bakın diğer modellerin batarya performansları iyi değil ama cihazı multimedia dışında kullanmayacaksanız lenovo vibe p1 işinizi görür
  • iphone al bide powerbank tam senlik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Napıyorum ben bu forumda
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Connor Davenport

iphone al bide powerbank tam senlik

20 binlik ve 10 binlik 2 powerbank var zaten :) 5 6 gün görev sürdüğünden lazım oluyor :)

• quote:

iphone düşünüyorsanız plus modellerine bakın diğer modellerin batarya performansları iyi değil ama cihazı multimedia dışında kullanmayacaksanız lenovo vibe p1 işinizi görür

Telefonla yapacaklarım
    Ayda en fazla
    15 dk tel görüşmesi
    5 10 sms
    WhatsApp sürekli
    Genellikle oynadığım oyun cclash of clans :)
    Tv izlemek 5 gb tv paketim yettiği kadar
    Facebook instagram haberler ve internette fazlasıyla sörf
    Powerfm aplikasyon ile radyo dinlerim
    Başkada bişe yapmam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

quote:

Telefonla yapacaklarım
    Ayda en fazla
    15 dk tel görüşmesi
    5 10 sms
    WhatsApp sürekli
    Genellikle oynadığım oyun cclash of clans :)
    Tv izlemek 5 gb tv paketim yettiği kadar
    Facebook instagram haberler ve internette fazlasıyla sörf
    Powerfm aplikasyon ile radyo dinlerim
    Başkada bişe yapmam :)

iphone tam senlik fazla uğraştırmıyor android gibi yağ gibi akıyor televizyon izliyosan 6 plus al powerbankın varsa şarj sorun değil

Lenovo Vibe P1 pil konusunda suan en basarili cihazdir. Cihazlardan biridir demiyorum, cihazdir :)

Onun haricinde 10klik bir powerbank alirsan 3klik bir pili 2 kere anca sarj edebilirsin kayip orani var yani.

Ama vibe p1 alip bi de 16lik powerbank alirsan seni uzmez.
    Kullanacagin uygulamalari hesaba katarsak(clash gibi) fazlasiyla yeter donanimi da.

• Sony z5 premium istediklerinizi karşılayabilir ama alırken sony eurasia garantili olmasına dikkat edin yada sadece batarya diyorsanız asus zenfone max tam sizlik.
  • G4 al keyfine bak usta. Bütçeni fazla zorlamana da gerek yok ve memnun da kalırsın bence.
  • Lenovo vibe p1 kafama yattı sanki bütcemide cok zorlamak istemiyorum umarım üzmez

• Lenovo vibe p1 beni pişman etmez değilim arkadaşlar

5000 mah batarya ve 2 adet 10 bin mah lik power bank ile baya götürür inşallah.

Benim korkum hemen bataryası ölmesi pişman etmesin beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

Lenovo vibe p1 beni pişman etmez değilim arkadaşlar

5000 mah batarya ve 2 adet 10 bin mah lik power bank ile baya götürür inşallah.

Benim korkum hemen bataryası ölmesi pişman etmesin beni

Batarya önemliyse G4'ü falan eleyeceksin zaten senin için en doğrusu Vibe P1 duruyor.

• Desire 816 tavsiye ettiler birde hem ucuz hem markası daha bilindik diye :)

Of of maddi olarak çok sıkışıgım ama telefonda şart ne yapcam bilemedim :)

Hocam Almanya'dan One M8 aldım yaklaşık 1000 liraya geldi cihaz da on numara böyle bir şey yapmayı düşünebilirsiniz yurt dışından alınca ucuza geliyor. Batarya konusunda Vibe P1 hariç çoğu yeni akıllı telefon aynıdır aşağı yukarı 1 gün götürür sizi aklınızda bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

Hocam Almanya'dan One M8 aldım yaklaşık 1000 liraya geldi cihaz da on numara böyle bir şey yapmayı düşünebilirsiniz yurt dışından alınca ucuza geliyor. Batarya konusunda Vibe P1 hariç çoğu yeni akıllı telefon aynıdır aşağı yukarı 1 gün götürür sizi aklınızda bulunsun.

Yurtdisindan alamam pekte zamanim yok gorevden dondum yarin gidip alacagim 1000 liram var htc desire 816 alacagim anca ona param yetiyor malesef

• Tabiiki son karar sizin ama 800-900 TL para verecekseniz 5,5 inç ekran için 2600 Mah pil ve 1,5 GB RAM + 8GB dahili hafızayla ne kadar tatminkar bulursunuz bir düşünün derim.

Benim 250 liralık 4.3 inç telefonumda bile 2460 Mah pil var. :)

Bence telefonlarda dahili hafıza çok önemli, 32 ideali ama en azından 16 GB olmalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.