Xiaomi 12s ultra, asus rog phone 6, google pixel gibi çoğu amiral gemisi telefon neden türkiye’ye gelmiyor?
pahalı demeyin. Her malın alıcısı var. Ben mesela iphone yerine asus rog phone kullanmak istiyorum ama yok türkiye’de. Neden firmalar 3 5 tane bile olsa göndermiyor bu modelleri Türkiye’ye? İphone’a mahkum kaldık resmen.
Ps4'ü açınca monitör sürekli açılıp kapanıyor
arkadaşlar arkadaşımdan ps4 aldım gow oynamak için. ancak monitöre bağladığımda ekran sürekli açılıp kapanıyor (ps4 ekranı gelmiyor, monitör ekranı kapanıp açışıyor, ps4 çalışıyor o sırada sorunsuz). giriş ekranı gelmiyor. ps4'ü tv'ye taktığımda böyle bir sorun olmadı. sorunsuz açıldı. sanki monitör ve ps4 uyumsuz gibi ama birkaç sene önce sorunsuz kullanıyordum bu monitörü ps4'te. monitör asus vn247h. farklı hdmi kablosuyla denedim olmadı. iki hdmi girişini de denedim olmadı. bu arada monitör pc ile sorunsuz çalışıyor. sadece ps4 ve monitör birlikte çalışmıyor. sorunu bilen arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim.
Bütçem 6 bin tl arkadaşlar. Belki 500tl daha çıkabilirim.
Ekran kartı kurgu için önemli midir? İ5 işlemci, 8gb ram, ssd yeterli midir? 4k kurgu yapmıcam. Oyun oynanmayacak.
Laptop tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
İnstagram'da artık keşfete düşmüyor
|
|
Technofest neden forumda gündem olmuyor?
|
|
Bu böceğin türü ne?
Fabri'ye sallayanlar
|
he ottoman lieutenant'a 10 puan kampanyası
|
Meslek: Fotoğrafçı
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.270
İkinci El Bölümü Mesajları: 71
Konularının görüntülenme sayısı: 57.179 (Bu ay: 859)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.202 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic