Orijinalden alıntı: just sky Orijinalden alıntı: bado6100 6 yildir forumdayim, simdiye dek gordugum en ilginc urunler arasinda ilk 3'e gir... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar haziran ortasında tatil düşünüyoruz 3-5 gün urla veyahut çeşmede denize yakın uygun konaklıyabileceğimiz yer tavsiyelerinizi bkliyo... Mesaja git »
Merhaba elimde başlıkdaki adaptörden mevcut 1 aylık falan kutusu vs. herşeyi duruyor bana az geldiği için satıyorum allahın izniyle bunu satarsam alfa... Mesaja git »
İşlemci : Amd Fx 8120 8 Çekirdek =350 Anakart: Asus M5A97Evo =250 Ram : Corsair Vengeance 8 Gb 1600MHZ =10... Mesaja git »
Ram : Corsair Vengeance 8 Gb 1600MHZ =100 İşlemci : Amd Fx 8120 8 Çekirdek =350TL Anakart: Asus M5A97Evo =250TL Ayrı ayrı satış yoktur iste... Mesaja git »
Evet arkadaşlar elimde sapphıre pure 625w moduler güç kaynağı bulunmakda garantisi devem etmekde teknobiyotikden alınma fatura tarihi 12.05.2011 F... Mesaja git »
LG FLATRON W2243S MODELİ ÇOK TEMİZ ÇİZİK VURUK ÇATLAK PATLAK HİÇ Bİ DERDİ YOK KUTU FATURA FALAN HİÇ Bİ ŞEYİSİ YOK KABLOLARI MEVCUT SADECE JELATİNLERİ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: BODYGUARDS http://www.vatanbilgisayar.com/lg-w2243s-pf-215-w2243s-pf-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=39147 ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: gamblerbarbo bir sey sorcam, psunun fani orjinal olan dimi? resimde mavi ledli gibi duruyor (orjinali oyle degil diye biliyo... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Sandman fiyat için birşey diyemem ama am3+ için gayet güzel bir sistem. alıcısını üzmez. Beni bu zamana kadar hiç bi h... Mesaja git »
hd 6950 satılmıştır X-fireSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: cybershock Buyrun hocam, bu arada modüler kablo olduğu için doğal olarak garantiye etki etmeyecektir, bunu genellemesin arka... Mesaja git »
İşlemci : Amd Fx 8120 8 Çekirdek Anakart: Asus M5A97Evo Ram : Corsair Vengeance 4 Gb 1600MHZ Ekran Kartı: Saphirre Readon HD6950 ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ProToneRCi baya baya forumu açan kardeşimiz kasa yok demişti cidden kasa yok :D:D öylemi kullandınız acaba :)) tabik... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: ZeKZuMeN Satış güncel mi . Ya da hangi parçalar kaldı elinizde. hepsi... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: xbarisx Şahane sistem olmuş ellerine sağlık Altan arkadaşımızla keyifli alışverişim oldu ve sistemini gördüm. Parça sat... Mesaja git »
DaHa Ne Olsun Aopen 400 Psu Öyle Kenarda Duruyordu Oda Satılık 35 TL http://b1112.hizliresim.com/s/w/1f6bj.jpg 12cm xigmatek turuncu... Mesaja git »
tamda düşündüğüm şeyi yapmışsın sanırım XLF falnların ledlerini sökmüşsün bende çok düşünüyorum söksem mi diye uv ışıkla çok gzl görünür diyorum ama f... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Stiv Bey Tüm bu bilgisayarı açma tuşu falan onları Sarı sprey boya ilemi boyadın? Florasan Sarı Olması Lazım... Mesaja git »
sanırım evo moddan etkilendin güzel olmuş güle güle kullan... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: gorgoaxion Orijinalden alıntı: The analyzer hocam işlemciniz biraz sıkıntılı bunu kabul edelim, 2600k ya yaklaşamamkla... Mesaja git »
Referans İlanıdır aska_isyan01@hotmail.com nickli arkadaşa 2 adet fan SATILMIŞTIRSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
Evet Arkadaşlar Başlıkda yazan şekilde kart pazartesi günü alındı anakartımda board kart yokdu o yüzden aldım ve şimdi 6950 aldığım için kartı satıyor... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: BrKcN_1903 Cihazımı 2011 Nisan Ay'ı faturalıdır.Platform değiştirmek için takas yapmak istiyorum. Anakart:Asus Republic... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: MuratKayaa ii fiyat hayırlı satışlar Teşekkürler... Mesaja git »
1 http://e1204.hizliresim.com/w/f/4d6g7.jpg 2 http://e1204.hizliresim.com/w/f/4d6jc.jpg 3 http://e1204.hizliresim.com/w/f/4d6hz.jpg 4... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: rtsbora hayırlı olsun. amdnin en performanslı işlemcilerinden biridir. 1090T alıp kalan paraya cpu fan almak daha mantıklı o... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: HELTON_19 hocam aldığın ürün içindemi referans gönderiyosun yeni moda olmuş artık... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: laider @4LT4N, cevap için teşekkürler. benim de aklımda aynı kasa var bu arada :) çok memnun kalacağın 1 kasa ta... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: laider Orijinalden alıntı: 4LT4N ben işlemciyi hafta sonu aldım vatandan stok fanı ile 4.2 kullanıyorum ve 40 dereceyi... Mesaja git »
ben işlemciyi hafta sonu aldım vatandan stok fanı ile 4.2 kullanıyorum ve 40 dereceyi geçmedi anakart olarak asus m5a97 evo kullanıyorum çok da güzel ... Mesaja git »
High Power Absolute 650W : Requiem_Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.... Mesaja git »
evet başlıkta belirttiğim gibi 2x2 4 gb kingston 667 ddr2 ram mevcut tek satış yok indirim yok fiyat 70 İrtibat için:05392799372Sistem Notu : Bu il... Mesaja git »
satıldı
konusunu başlattı
(7 yıl önce)
meşhur evo satışda ha çok hoşuma giden bi mod bu :)... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: jackal___61 power garanti dışı kalmadımı hayır kalmadı çünkü içini açıp sleevleri içine sokmadım sadece pinleri çıkarıp... Mesaja git »