Şimdi Ara

SHOW TV ŞİFREYE GİRDİ.! YARDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Şuan LG 40UB800V 4K Tv kullaniyorum.Dahili uydulu.Biliyorsunuz Milli takim maçlarini show tv vermekte.Maç başlayinca direk kanal şifreye giriyor.Diyelim geçen Portekiz-Fransa maci şifreye girdi izleyemedim.Ben nasil yapicam.Biss key nasil giricem.
    Şimdiden teşekkür ederim... :) İyi Forumlar

• LG de biss key girişi yok hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumun için saol.Kötü oldu bu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arcelik dahili uydulu tvlerde varmi hocam biss key ?

• Arceligin çok nadir modellerinde var hocam bana modeli tam solerseniz anlarim olup olmasigini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuscu35

Arcelik dahili uydulu tvlerde varmi hocam biss key ?

Var, olmayanı da servise götürüp yazılım attırırsanız olur.

Önce bis şifreli yayın yapan kanalı açın (örneğin trt world, biss şifre 10 00 00 00 00 00 00 00)

Menü tuşuna basın ve arkasından kumanda dan 2011 yazın. (2,0,1,1 tuşlarına sırasıyla basın)

Sonra biss şifresini girebilirsiniz. Biss için TV yazılımı en az 2012 ortası olmalı, eski yazılım varsa ve İnternet üzerinden güncelleme desteği varsa siz güncelleyin, yoksa servise güncellettirin.
  • LG yeni bir güncelleme ile biss key özelliğini getirmeli..Canımı sıkmasınlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 de ip tv izlenebilir mi?
    9 yıl önce açıldı
    Apple tv 3 - ip tv sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildigim sadece Vestel Ledtv biss girişi var bende Lg var

• quote:

Orijinalden alıntı: elephone

quote:

Arcelik dahili uydulu tvlerde varmi hocam biss key ?

Var, olmayanı da servise götürüp yazılım attırırsanız olur.

Önce bis şifreli yayın yapan kanalı açın (örneğin trt world, biss şifre 10 00 00 00 00 00 00 00)

Menü tuşuna basın ve arkasından kumanda dan 2011 yazın. (2,0,1,1 tuşlarına sırasıyla basın)

Sonra biss şifresini girebilirsiniz. Biss için TV yazılımı en az 2012 ortası olmalı, eski yazılım varsa ve İnternet üzerinden güncelleme desteği varsa siz güncelleyin, yoksa servise güncellettirin.

En son milli maclarda show tv den biss girmeye calistim olmadi 2011yazdim menuyu acip olmadi servisi aradim ama serviste ayni seyleri soyluyo.Tv yeni zaten 1 ay oldu alali guncelleme sorunu olmamasi gerek.Arcelik LB A40 5533

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuscu35 -- 11 Eylül 2015; 1:37:56 >

• quote:

En son milli maclarda show tv den biss girmeye calistim olmadi 2011yazdim menuyu acip olmadi servisi aradim ama serviste ayni seyleri soyluyo.Tv yeni zaten 1 ay oldu alali guncelleme sorunu olmamasi gerek.Arcelik LB A40 5533

Biss menüsüne girebiliyorsanız olması lazım. Show TV HD'nin farklı frekansları var, D-Smart ve Digiturk için olanları değil Turksat'da şifresiz olanı deneyeceksiniz.

Frekans: 12209 - SR: 10000 - H - Yatay

Menü 2011 ile Biss menüsüne girip Show TV'nin Biss şifresini girerseniz mutlaka açılması gerek. Şifreyi girdikten sonra kayıt edin ve TV'yi yeniden açın. Normalde maçlarda hep 1 ile başlayan şifre giriliyor.

http://www.showtv.com.tr/program/haber/988538-show-tv-uydu-frekans-sifreleri

• quote:

Orijinalden alıntı: elephone

quote:

Biss menüsüne girebiliyorsanız olması lazım. Show TV HD'nin farklı frekansları var, D-Smart ve Digiturk için olanları değil Turksat'da şifresiz olanı deneyeceksiniz.

Frekans: 12209 - SR: 10000 - H - Yatay

Menü 2011 ile Biss menüsüne girip Show TV'nin Biss şifresini girerseniz mutlaka açılması gerek. Şifreyi girdikten sonra kayıt edin ve TV'yi yeniden açın. Normalde maçlarda hep 1 ile başlayan şifre giriliyor.

http://www.showtv.com.tr/program/haber/988538-show-tv-uydu-frekans-sifreleri

Hocam show tv hd normal olarak izliyebiliyorum.Ama Mac saati yasak geliyo sifreli kanal diyo menuye basip 2011 yazdigimda hic birsey cikmiyo ?

• O kadar para verdiğiniz tv de biss key yok. Gülüyorum abi sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.