Şimdi Ara

Shooter [tetikçi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu film güzeldi.Geçen yaz da"Tetikçi"diye bir film vardı o da çok güzeldi."Tetikçi"filmleri hep güzel oluyor zaten
  • Oldukça basit, aman aman noktasını göremediğim bir film. İlk dakikalar da filmin güzel olabileceği kanısına kapılıyorsunuz fakat ilerleyen sahneler de gitgide sıkıp, olabildiğince sıradan sahnelere gömülüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDyLoVe

Bu filme kötü diyen adamın Fİlm zevkinden şüphe ederim ben

valla aynen. yukarda bi kaç kişi beğenmemiş ilginç hemde çoook ilginç beğenmemeleri
  • evet güzel bir filmdi ve kesinlikle çok sürükleyiciydi sıkılmadan izlenecek iyi bir film ben de tavsiye ederim
  • beğenmeyenlerin fazla olması şaşırtıcı ancak güzel bir filmdi, sıkılmadan izlenebilecek bir film. bir bakın derim.
    filmde usa propagandası vs bişiler var ancak artık her filmde var neredeyse..
  • Ben de geçen hafta sonu izledim. Bence kendi türü içerinde 10 üzerinden 9 alır. Elemana yapılan komplo çok mantıklı, kaçış ve aksiyon sahneleri gayet dozunda sadece dolaptan bira almak için 2 defa zorunlu olarak koltuktan kalktım. Bizde sinemalara gelmemesi ilginç olmuş, gişe yapardı.

----Spoiler olabilir----

Filmle ilgili yapılan US propagandası eleştirilerine ek olarak, tamam belli bir dozda var ancak beylik laflarla konuşan Danny Glover'ın sahtekar çıkması, Mark Wahlberg'in filmin başında 9/11 hakkındaki kitabı ve tvyi izlerken "bakalım yine ne yalanlar verecekler" demesi, Etiyopya'daki savaşta yapılan soykırım bunlar gayet gerçekçi eleştirilerdi.

-----

Film heyecan konusunda son Bourne'dan bir adım önde diyebilirim. Bourne'nın flashbackleri biraz sıkıcı olabiliyor.

• Madem öle alıp izlemek lazım yada youtube ta tamamı bile olabilir önce bakma lazım
  • Şu günlerde baştan sona soluksuz izlenebilecek nadir filmlerden...
  • açıkcası sıkıcı bir filmdi, gereksiz uzatılmış geldi bana
    imdbden aldığı puan bu tür için iyi
    bu arada film sinemalara geldi ama az süre geldi, afişini afmde görmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telsim81 -- 17 Eylül 2007; 21:14:19 >
  • Aynen hocam Beyazperdedeki puana aldanıp bende dün izledim.Klasik klişeleşmiş bir konu ve inanılmaz ucuz sahneler,gereksiz yere uzatmalar vs vs.6.5/10 daha fazla etmez.Beğenenlere de saygı duyarım.
    quote:

Orjinalden alıntı: koalaxy

Oldukça basit, aman aman noktasını göremediğim bir film. İlk dakikalar da filmin güzel olabileceği kanısına kapılıyorsunuz fakat ilerleyen sahneler de gitgide sıkıp, olabildiğince sıradan sahnelere gömülüyor.
  • sinemada izlemiştim. arkadaşında dedigi gibi bourne identity e benzemiş biraz.
    güzel ama oyle abartılacak kadar ii bi film değil
  • (dikkat:film hakında bilgi içeririr)
    çok iyi bir film değil bence de,
    başlarda ilginizi çekiyor ama daha sonra çok klişe olmaya başlıyor olaylar;nasıl gelişeceğine dair tahminde bulunabiliyorsunuz,bu şekilde tetikçinin tuzağa düşürüldüğü pek çok film izledim,içlerinde daha iyileri var... özellikle sonlara doğru olan çatışma sahnesinde olayın gerçekçiliği kaçmış,elleri otomatik silahlı sayısız adamı altetmesi biraz inandırıcılık etkisini zedelemiş...ama yine de sıkılmadan izlenebilecek bir film..

ilave:jason bourne ile kıyaslanamaz,bourne identity serisi bu filmden iki gömlek daha üstündür,mekanlar,oyunculuk,inandırıcılık,senaryo vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur10 -- 18 Eylül 2007; 11:08:50 >
  • bu yilki izledigim en iyi filmlerden biri diyebilirim.
  • geçen akşam kardeşimle izledim...insana otobüslerde konulan filmleri hatırlatıyor...
  • beğenmeyenler de var ya
    daha iyisini bekleyin bakalım neleri göreceksiniz..
  • filmden tam anlamıyla beklediğimi bulamadım ama izlenilebilir bir film mark hatırına

• quote:

Orjinalden alıntı: plateau

geçen akşam kardeşimle izledim...insana otobüslerde konulan filmleri hatırlatıyor...
  • Film sinemaya geldiğinde gitmek istemedim beğenmem diye fakat filmi bugun izledim hatta şimdi bitti gerçekten mükemmel bir film olmuş açıkçası beklediğimden çok daha kaliteli bir film.İzlemeyenlere en yakında izlemeleri tavsiye ediyorum.
  • Gerçekten çok beğendim bende 8.5/10 alır benden rahatlıkla tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.