Şimdi Ara

Shin Megami Tensei İmagine (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyun ilgimi çekti indiriyorum şuan hiç oynayan yokmu durum nedir bilgilendirirseniz sevinirim.!?

bide indirmeme değerm mi?
  • oyun u kesinlikle zevkle indirebilirsin tek sorun var act denilen görevlerin sonunun geldiginde bir sıkkınlık oluşabilior
    açıkçası senin için indirsemmi die düşündüm tekrar bana orda sürekli oynayabilecek biri lazm xD
    ayrıca suan rappelz tr oynuorum ona vakit ayıramam sorun olur bilmiorum kesinlikle oynamalısın diorum pvp si yoktu ama gelicekti geldimi bilmiorum :S
  • Şuan oynayan var mı? bilgi alalım sonra indireyim ilginç geldi :)
  • Oyun Güzel Fakat bana çok karmaşık geldi o yüzden beceremedim =D
  • quote:

Orjinalden alıntı: byalfa

Şuan oynayan var mı? bilgi alalım sonra indireyim ilginç geldi :)

Başta eğlenceli oluyo ama bi süre sonra sıkıyo tabi bu benim düşüncem ama denemende fayda var belki beğenirsin
  • çok hoş ama pvp 0

Edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt522 -- 23 Haziran 2009; 20:08:27 >
  • pvp yokmu hala indirdim xd adamalra sordum pvp var dediler ama bilmiom daha görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 7 Ağustos 2009; 17:35:29 >
  • Bu oyunu oynayan varmı hala ?*
  • Gerçekten güzel bir oyuna benziyor anime grafikli gördüğüm tek güzel oyun diyebilirim :D tam indirmeyi düşünüyordumki....PVP YOK yazısı beni başka diyarlara sürükledi
  • indiriyorum PVP olmaması farketmez benım ıcın zaten hiç bi oyunda pvp yapmam :) sadece kasarım sonra baska class denerım

yardımlarınızı beklıorm
  • Devam eden varmı arkadaşlar?
  • millet bırakmıştım bayaı uzun bi süre oldu şimdi tekrar geri geliyorum oynayan varsa ulaşsın dicem de nickim ne bilmiyorum bi bakam dönerim size xD
  • PvP yok denmiş ama araştırdığımda şöyle birşey buldum
    VERSUS is the new PvP feature only available to the characters Level 30 or higher. You may join the battle by talking to NPC “Yaginuma”, who can be found in Nakano first.

There are two types of VERSUS battles:
    FATE: Fate is a 15-on-15 battle, where the objective is to claim 5 Bases in Fujimi Midgard. The Bases are located throughout the field, and some of them may give your team extra points. You also will gain additional points every 30 seconds if you maintain control of the Bases. Fate focuses on team play and strategy rather than individual skills.
    VALHALLA: Valhalla is a 5-on-5 battle, where the objective is to defeat the opponents in the Coliseum. Your team will gain points for each character as well as each demon you defeat, and the battle ends when one of the teams reaches the maximum points or the time runs out. Valhalla focuses on individual skills and is geared toward higher level characters.

In VERSUS, the maximum HP of you and your summoned Demon will be increased significantly for the duration of the battle. However, if you summon a Demon after the battle has begun, it will not receive this HP bonus. Also, you will not gain XP in VERSUS mode and you and your demon do not suffer from penalty upon death; instead, you will be rewarded with BP (Battle Points), which you can exchange with items.

Note: While in VERSUS, there is no durability loss on any of your equipment.

• konunun açılış tarihine bakarsan çok eskiye dayanıor oyunun ilk açıldıgı zamanlar ve ozamanlar pvp yoktu
    pvp yakın bir zamanda oyuna eklendi ve konu güncellenmediği içinde buraya yazılmadı
  • oyunu nette tesadüfen gördüm ilgimi çekti. Şimdi indiriyorum biraz uzun sürecek ama neyse
    aynı zamanda yardımada ihitiyacım olacak sanırım yardım edecek olan olursa sevinirim
    sevgiler
  • konu unutulmus admini tarafından unutlmus bir konunun sonu çöplüktür neyse oynayan varsa yazabilir bende şimdi baslıyorum scarlety legancy ob ya gecene kadar en azından denerım hosuma gıderse devam ederım
  • Vay be bir zamanlar bu oyunu oynuyordum nereden çıktı karşıma konu anlamadım ama nostalji oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.