beramus ta da var böle birisi onun da ismi çinliye benzio çiz mafyası olmasın bunlar
ben hep onu P1 de görüyorum.Bu adamda bi şeylik var ama neyse 1. sırada Kekuri,arkasından astronomik fiyatlarla goblin armorlar,+8bow,Maullar filan Ben O'nu bu konuyu okuyana kadar tanımıyordum.Ama gözüme çarpmıştı.Bir kaç kez PM attım;cevap yok . He bu arada bi tane human guard kecoon warrior slotunu feth etmiş Guardı nasıl çekmişler ki oraya
BENDE WARIM BENİDE EKLEYİN NOLUR EKLEYİN
Beni Ne Ara KoydunuzBilseydim Araştırırdım Elbet.Hatta Şimdi Başlıom Dedektifliğe
Adam hala orda
Ekle BaBa Ekle
Kambersiz Düğün Olmaz
Resden Sonra Bakın Hemen Hala Ordamı Hatta Resden Once Charı Orda Bıraqın Ondan Once Kurun Pazarı
quote:
Orjinalden alıntı: knight-manyak
Bence Shileist olunmaz Shileist doğulur. Her insanın içinde bir Shilei vardır. Önemli olan bunu büyük insan Shilei gibi açığı çıkartmaktır. Bence Shilei gerek karizması, gerek sabrı ve azmi ile en çok örnek alınması gereken bir insan.
Bu fun club'a bende üye olmak, ve Üstad Shilei nin bize gösterdiği bu yolda, Shilei nin yanında olmak istiorum.
Bence Shileist olunmaz Shileist doğulur. Her insanın içinde bir Shilei vardır. Önemli olan bunu büyük insan Shilei gibi açığı çıkartmaktır. Bence Shilei gerek karizması, gerek sabrı ve azmi ile en çok örnek alınması gereken bir insan.
Bu fun club'a bende üye olmak, ve Üstad Shilei nin bize gösterdiği bu yolda, Shilei nin yanında olmak istiorum.
shileyi psikopat çinlinin biridir hwer2 gibi başka nickleride wardır serverda dun gece merdiveni boş bırakmıştı aradım bulamadım beni de eklermisin? birde bu adamın lyocan pendant ve kekury ring fantezisi war
bu shilei hala var mı?
Benide Ekleyin plssssssss
Benide Ekleyin HABİRE FOTOLARINI ÇEKERİM WALLAHHH
Unutmadık Degil Mi!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Shaban
Unutmadık Degil Mi!!!!
asla
BEn buraya nezaman üye oldum ve niye hatırlamıyorum böyle önemli bir konuyu?