Şimdi Ara

Shilei Fan Club (Ne Lvl Atlamak,Ne İtem Yapmak Tek İstegimiz Seni Görmek Shilei) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dark_

bende bende shileist olcam

aynen benide ekleyin
  • ekle ekle 4everShilei
  • Acaba bu adamda şiLe'den mi xD
  • beramus ta da var böle birisi onun da ismi çinliye benzio çiz mafyası olmasın bunlar
  • ben hep onu P1 de görüyorum.Bu adamda bi şeylik var ama neyse
    1. sırada Kekuri,arkasından astronomik fiyatlarla goblin armorlar,+8bow,Maullar filan
    Ben O'nu bu konuyu okuyana kadar tanımıyordum.Ama gözüme çarpmıştı.Bir kaç kez PM attım;cevap yok .
    He bu arada bi tane human guard kecoon warrior slotunu feth etmiş Guardı nasıl çekmişler ki oraya

• BENDE WARIM BENİDE EKLEYİN NOLUR EKLEYİN
  • Beni Ne Ara KoydunuzBilseydim Araştırırdım Elbet.Hatta Şimdi Başlıom Dedektifliğe
  • Adam hala orda
  • Ekle BaBa Ekle

Kambersiz Düğün Olmaz
  • Resden Sonra Bakın Hemen Hala Ordamı Hatta Resden Once Charı Orda Bıraqın Ondan Once Kurun Pazarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight-manyak

Bence Shileist olunmaz Shileist doğulur.
    Her insanın içinde bir Shilei vardır. Önemli olan bunu büyük insan Shilei gibi açığı çıkartmaktır.
    Bence Shilei gerek karizması, gerek sabrı ve azmi ile en çok örnek alınması gereken bir insan.

Bu fun club'a bende üye olmak, ve Üstad Shilei nin bize gösterdiği bu yolda, Shilei nin yanında olmak istiorum.

hacu süpersin....Adam shilei ruhunu iliklerinde hissetmiş...olayı bitirmiş.İnş bizde senin ulaştıgın seviyeye ulaşırız

• quote:

Orjinalden alıntı: QwA

quote:

Orjinalden alıntı: knight-manyak

Bence Shileist olunmaz Shileist doğulur.
    Her insanın içinde bir Shilei vardır. Önemli olan bunu büyük insan Shilei gibi açığı çıkartmaktır.
    Bence Shilei gerek karizması, gerek sabrı ve azmi ile en çok örnek alınması gereken bir insan.

Bu fun club'a bende üye olmak, ve Üstad Shilei nin bize gösterdiği bu yolda, Shilei nin yanında olmak istiorum.

hacu süpersin....Adam shilei ruhunu iliklerinde hissetmiş...olayı bitirmiş.İnş bizde senin ulaştıgın seviyeye ulaşırız

4Ever Shilei

• up
  • shileyi psikopat çinlinin biridir hwer2 gibi başka nickleride wardır serverda dun gece merdiveni boş bırakmıştı aradım bulamadım beni de eklermisin?
    birde bu adamın lyocan pendant ve kekury ring fantezisi war
  • bu shilei hala var mı?
  • Benide Ekleyin plssssssss
  • Benide Ekleyin HABİRE FOTOLARINI ÇEKERİM WALLAHHH
  • Unutmadık Degil Mi!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

Unutmadık Degil Mi!!!!

asla
  • BEn buraya nezaman üye oldum ve niye hatırlamıyorum böyle önemli bir konuyu?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.