Şimdi Ara

Shilei Fan Club (Ne Lvl Atlamak,Ne İtem Yapmak Tek İstegimiz Seni Görmek Shilei) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende battıM.Res geldi charım askıda kaldı.Bi daha nah girerim herhelade o chara...

Ayrıca konunun 100.İletisini ben atmış bulunmaktayım...
  • Shaban o kadar kaybolan shilei yi buldum ama beni baş shilei yapmadın yazık sana

bu arada gunaydın bana
  • O sattıkları kekurileri nerden aldiklarını çözdüm bu shilei guardlarla ortak çalışıyor geçen moradonda kekurikaka çıkan yere gittim ne göreyim shileinin ortağı yani guard kekurikaka yi kesiyordu ben gidene kadar yatırdı drop tabiki kekuridir bunlar oyunu ele geçirdiler artık bize drop yok dua ediyorumda shelleri giyip eslanta geçmesin
  • magicbriht güzel bir teori teşekkürler...

Barman ssler için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoonna -- 3 Eylül 2007; 6:44:04 >
  • Super Oparesyona ( YAZIM HATASI) Gidiyoz Sanki Shilie Fun Club Ekle Pls
  • Bence Shileist olunmaz Shileist doğulur.
    Her insanın içinde bir Shilei vardır. Önemli olan bunu büyük insan Shilei gibi açığı çıkartmaktır.
    Bence Shilei gerek karizması, gerek sabrı ve azmi ile en çok örnek alınması gereken bir insan.

Bu fun club'a bende üye olmak, ve Üstad Shilei nin bize gösterdiği bu yolda, Shilei nin yanında olmak istiorum.
  • Off sende harbiden Şabansın her serverde bole insanlar war.Edanada pazar ypan bilir Miles63 war bu adam 3-4 aydır 1 tek item satamadı bunun ustunde bu kadar kafa yormaya gerek yoq
  • Çekemeyenler çatlasın patlasın.Kıskanmıyalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

Çekemeyenler çatlasın patlasın.Kıskanmıyalım...

Biz o kadar araştırdık resmini bile koyduk adamın bi teşekkür bile yok
  • Bazı İnsanlar Shileist Doğar Bazıları Shileist Olmaya Zorlanılır...
  • Uppupupupupup
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slauter

beyler korkmayın shilei P3 te!!!!! OLEYYYYYY işte ss:

Shilei Fan Club (Ne Lvl Atlamak,Ne İtem Yapmak Tek İstegimiz Seni Görmek Shilei)

heyecandan shileli yazmışım kusura bakmayın yoksa ne haddime

ayrıca bu calışmamdan sonra kesinlikle baş Shilei olmayı hak ettiğime inanıyorum

Esrarengiz Adam Shilei'nin Sattıgı İtemler Degismiz Farkındamısınız.
    Önceden Bir Kaç Farklı İtemi Değişmiş Galiba.

• ya Arkadaşlar Sadece Shilei Dğil yaw

Manes dee HWER2 War bu adamda aynı şeyleri satıyo

Bu arada Benide Ekleyin Club 'a

• quote:

Orjinalden alıntı: knight-manyak

Bence Shileist olunmaz Shileist doğulur.
    Her insanın içinde bir Shilei vardır. Önemli olan bunu büyük insan Shilei gibi açığı çıkartmaktır.
    Bence Shilei gerek karizması, gerek sabrı ve azmi ile en çok örnek alınması gereken bir insan.

Bu fun club'a bende üye olmak, ve Üstad Shilei nin bize gösterdiği bu yolda, Shilei nin yanında olmak istiorum.

Yorumun Süperr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrior_1679 -- 3 Eylül 2007; 15:54:35 >
  • bende üye olcam yaf nasıl olcam üye benide üye yapın plüs
  • upppppppppp
  • Beni de ekle...
  • Yeni arkadaşlari ekliyorum....

Ayrıca Charim yine askıda kaldı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight-manyak

Bence Shileist olunmaz Shileist doğulur.

YOK BÖYLE BİR YORUM...

NE zaman baksam gülme krizleri geçiriyorum....

• gunaydın! baş shilei olmuşum oley!!!!!!!! teşekkürler.........

çalışmalarım hızla devam edecek

bugun her şey normal Shieli p1 de merdivenlerde merchant kurmuş yine aynı itemler ama fiyatlarını biraz düşürmüş ( maul 9 m gibi )
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.