Şimdi Ara

shift delete le silinmiş dosyaları kurtarabilirmiyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet easy recovery de şöyle birşey buldum:: daha doğrusu kurtarılamayan, daha da doğrusu kurtarılan ama çalışmayan dosyalarda şu iki durum var:

D Dosya silinmiş gözüküyor

X Dosya çapraz bağlanmış ve sürücüde, başka bir dosya veya klasörle aynı yerde bulunuyor gibi görünüyor...

kurtarılan dosyar içinse G diyor :

dosya iyi durumda gözüküyormuş.

ilki ne demek anlamadım? bende biliyorum onun silinmiş olduğunu.
    ama ikincisini okurken aklıma gelen şey:
    kurtardığım şeylerin altında hiç birşey yoktu, sürücüyü baştan oluşturup formatladıktan sonra kopyaladım onları. Ama diğerleri sonradan internetten indiği için başka dosyaların üzerine yazılmış olmalılar. Yoksa sildikten sonra hiç bir şey kopyalamadım oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfig -- 16 Temmuz 2005, 23:40:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

Dosyaları kurtarama ihtimaliniz war..üste arkda$lar gerekli prog. yazmı$lar..sildiginiz bilgiler aslında harddiskte silinmez..yani siz geri dönü$ümden silseniz bile harddisk alanında o dosyalar bulunur..sadece pc hd nin o bölümüm bo$ gibi görür..hd dosyasilme gibi bi i$lem yapmaz..onun yerine dosyanın üzerine yazar..
    eger sildiginiz dosyadan sonra hd ye dosya yüklemediyseniz büyük ihtimal kurtarırsınız..ne kadar fazla dosya yüklerseniz kurtarma $ansınız o kadar azalır..unarım anlatabilmi$imdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunKsTaR -- 16 Temmuz 2005, 19:35:58 >

Yanlış bişeymi yazmıştım..tam hatırlamıyorumda ne yazdıgımı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 16 Temmuz 2005, 23:57:02 >
  • Recovery Converter ile geri Getirme imkani var ..
  • Recovery Converter ı inndir de bulamadım. bir de bu programın dosya tamiri gibi bir özelliği var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.