Bildirim
SHIFT 2 ONLINE OYNAYANLAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
shift 1 oynuyorum isteyen ekleyebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zedge08
hocam shiftye gelin -
quote:
Orijinalden alıntı: Schi2ophrene
quote:
hocam shiftye gelin
shift 1 ile 2 nin server lari ayni mi -
quote:
quote:
quote:
hocam shiftye gelin
shift 1 ile 2 nin server lari ayni mi
hocam serverlar aynimi derken sanirimm ayni degil cunku bn shift 1 mp oynamdigim icin bilmiyorum / ama onlinede shift 2 de drift yok
shift 2 nin grafikleri cok daha guzel shift 1 nazaran yeni araclar falan -
beyler bir sorum olcak ben bu oyunu almayı düşünüyorum online nasıl kalabalık mı?lag,donma sorunu var mı? cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler.
ps3 için alacağım. -
hocam her aksam 3 saat oynuorum ne lag nede donma dıye 1 sorun yok sana tavsıyem hemen oyunu al hocam hıc dusunme benım de psnmı ekle beraber oynarız
-
Karışmak gibi olmasında GT5 varken niye Shift 2 bide alıcaksınız bulaşmayın derim şimdiden bide PS3 de GT5 gibi ŞAH ESER varken. -
quote:
hocam her aksam 3 saat oynuorum ne lag nede donma dıye 1 sorun yok sana tavsıyem hemen oyunu al hocam hıc dusunmebenım de psnmı ekle beraber oynarız
eyw. hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Mactavish-
Karışmak gibi olmasında GT5 varken niye Shift 2 bide alıcaksınız bulaşmayın derim şimdiden bide PS3 de GT5 gibi ŞAH ESER varken.
HOCAM BEN GT5 DE OYNADIM AMA shift 2 deki drift tadi yada gorsel tatmin edicilik GT5 de bulamadim = surus hassasiyeti arac tasarimi bana gore shift 2 1 adim onde -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mactavish-
Karışmak gibi olmasında GT5 varken niye Shift 2 bide alıcaksınız bulaşmayın derim şimdiden bide PS3 de GT5 gibi ŞAH ESER varken.
HOCAM BEN GT5 DE OYNADIM AMA shift 2 deki drift tadi yada gorsel tatmin edicilik GT5 de bulamadim = surus hassasiyeti arac tasarimi bana gore shift 2 1 adim onde
Zevk meselesi farklı alternatiflerin olması güzel oluyor bu durumda. -
oyunu aldım gayet güzel beğendim Shift 2 oyunu olanlar eklesin psn: GhosTRanger59 -
hos geldin kardesim hayirli olsun oyun artik beraber monline oynariz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X