Şimdi Ara

Shibo LED ampül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evime LED ampül alayım diye gezinirken buldum. Fiyatları watt'ına göre çok uygun gibi geldi bana.
    Mesela 13 Watt 7 TL ve üzerinde soğutucu filan da varmış. Her ne kadar doğru bilmiyorum ama.
    Belki ihtiyacı olan olur diye paylaşayım dedim.

http://www.shibo.com.tr/led-ampul/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko44 -- 22 Şubat 2016; 13:38:12 >

• ürünü sıcak fırsatlarda satan arkadaş vardı sanalpazar üzerinden satıyordu.
    Evde şuan kullanıyoruz, shibo ve başka bir marka led ampüller evde aktif kullanılıyor yaklaşık 6-7 aydır. Hiçbir arızalanma yok(8watt idi sanırım)
    13 ve 18 watt'lık ürünleri önceden görmemiştim ve fiyatları da çok uygun. Ben tavsiye ederim. (garip bir şekilde fiyatlar çok uygun)
  • Ben de bütün evde 1 yıldır kullanıyorum. Sadece bir tanesi bu aralar titriyor geri kalanlarda sorun çıkmadı.
  • Uyduruk markalı ledleri bir daha evime sokmam. En fazla dayananı 3 ay gidiyor. Hatta bir tanesini kutusundan çıkarırken tepesi elimde kalmıştı .
  • Bu arada led ampülleri 1aydan daha kısa sürede sürekli bozulanlar için; Ev tesisatınızda problem olma ihtimali yüksek. nötr ve faz uçların tesisatta (buatlarda, priz arkalarında) bağlantısı düzgün yapılmamış ise yani gevşeklik varsa elektrik atlamaları oluyor ve ark oluşuyor, sabit gelen voltaj değerleri çok dalgalanıyor ve led ampüllerdek, led driver'ler bozuluyor. Eğer evinizde böyle bir sıkıntı varsa bi elektrikçi çağırın.
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde ne marka var. Ben mesela hiç philipse bulaşmak istemiyorum eski tasarruflu floresan tip ampüller hemen bozuluyordu. Ondan philipse bulaşmak istemiyorum.
    Vestelde yapmış OSRAM'da hemen hemen herkez yapmış yerli malı JETLED var mesela ama hiç bir yerde adam gibi satışı yok anlamadım gitti.
  • Shibo marka kargo ile geldiğinde direk bozuk çıkanlar, takınca paylaşanlar, 1-2 ayda paylaşanlar.her çeşidi var elimde.sağlam kalan yok.paraniza yazık .evinize sokmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    220 voltluk Led Ampül
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evvelki sene bu markadan forumda satan arkadaştan almıştım. 2 ince duy, 2 de kalın duy yıl dolmadan pert oldu. tırt yani almayın.biminkini alın, hem daha parlak hem dayanıklı
  • Tchibo diye anladım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lümen değerlerine bakın oturma odasına 850 fazlası lazım diğerleri az geliyor
    İşe yarar tek 13 watlık var pro olan 1100 lumen bide 18wat

• Bende 6 adet aldım 1 sene doılmadan 3 ü meftah oldu.Hepsi böylemidir birşey diyemem ama mutlaka bir kere daha düşünün.
  • Bim de satilan led guzel ancak bugunlerde yok. Bir de tek tip 8 watt satiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 22 Şubat 2016; 15:12:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.