Şimdi Ara

SHERWOOD SRO NUN KÖTÜ VERSİYONU GİBİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben sro yu oynayamadığım zamanlar bu oyunu oynuyorum online 3 D bir oyun güzelde eski zamanlardaki savaşlar gibi ama online çok ispanyol var türk nerdeyse hiç yok sizide beklerim bi grup yaparız elin italyanı bişeyler diyor fakat ben anlamıyorum bu oyun sınırlı değil yani oyundaki adınızı istediğiniz an değiştirebilirsiniz hatta renginizi ve şeklinizi güzel oluyo pvp lerde falan tılsımlar var hatta zehir buz ateş ve hızlı vurduran tılsımlar siz ruby serverine hep girin ve adınızın sonuna hep ......_DH ekleyin ben orada bir grup kurmak istedim güzel bir oyun ama eksikleri çok

OYUNA GİRMEK İÇİN TIKLA

• Bi Göz Atıyım Bakıyım
  • biz dh liler ruby server ında toplanalım nick in sonuna _DH ekleyelim yalnız bunda 1 pc de oynayabiliyon başka pc de 1 lvl oluyo yani ada kayıtlı değil pc ye kayıtlı
  • evet yorumlar...
  • arkadaşlar oyundan keylogger gelebiliyor karsperski bunu tutabiliyor 50 kere keylogger var dicek ama siz her seferinde devam edin o keylogger ları tutuyo o tabi tutmasını söylerseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: *siteci*

arkadaşlar oyundan keylogger gelebiliyor karsperski bunu tutabiliyor 50 kere keylogger var dicek ama siz her seferinde devam edin o keylogger ları tutuyo o tabi tutmasını söylerseniz

kaspersky kullanmayan napsıN?
  • bende karsperski tutuyodu o yüzden söyledim diğerleri tutuyomu bilmiyorum ama hiç bi yazı gelmezse 10 dk boyunca oyundan çıkın bi tarama yaptırın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • firefox da çalışıyomu
  • firefox da sinir ediyodu beni 2 de 1 sorun veriyo ama bende sizde yapmayabilir
  • quote:

bende karsperski tutuyodu o yüzden söyledim diğerleri tutuyomu bilmiyorum ama hiç bi yazı gelmezse 10 dk boyunca oyundan çıkın bi tarama yaptırın

keyloggera tam olarak tespit edip tam olarak yokedebilecek bi koruma yazılımı olduğunu sanmıyorum...hatta bazı durumlarda BIOS una yerleşebilir...O yüzden ben pek yanaşmıycam bu oyuna...
  • eminde değilim ondan geldiğinden bende keylogger diyo ama siz deneyin sizdede varsa bi tarama yapar bırakırım resimde koyacam yükleniyor

buda resim işte bakın oyundan bir resim boş vakitler için güzel bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 25 Ağustos 2007; 21:44:44 >
  • sılkroad a gore grafıkler daha kotuymus harbıden ama paylasım ıcın saol
  • quote:

eminde değilim ondan geldiğinden bende keylogger diyo ama siz deneyin sizdede varsa bi tarama yapar bırakırım resimde koyacam yükleniyor

buda resim işte bakın oyundan bir resim boş vakitler için güzel bir oyun

wallahi knight tan gusel gozukuor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uniqe_Master

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama , o kadarda atma istersen
  • oyun key logger atıosa nasıl oynicaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk

quote:

Orjinalden alıntı: Uniqe_Master

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama , o kadarda atma istersen
  • Arkadaşlarım Knight a 1000 çeker
  • bu oyun ne anlamadın server da sormadı
  • bence sistem çok saçma.. senin pc ye kaydediliyo onu açıp deiştirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tibet_Unt

Arkadaşlarım Knight a 1000 çeker

arkadaşım anlamadın galiba

Zevkler ve renkler tartışılmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.