Şimdi Ara

Sherlock Holmes Set (5 Kitap) 39,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce mail geldi paylaşmak istedim. Almayan arkadaşlar varsa hepsiburada.com indirim yapmış.

Kargo dahil 5 kitap 39,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quike -- 10 Ocak 2013; 0:05:35 >

• Okuyan var mı nasıl kitaplar ?
  • Yarın sipariş vericem bende. Bence kaçırılmayacak fırsat
  • Sürekli düşüyor fiyatı. Okumayana tavsiye ederim. Ben Star gazetesinin verdiği seti almıştım zamanında. Çeviri falan pek iç açıcı değildi. O da Martı Yayınlarıydı. İnşallah yeniden çevirmişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

Sürekli düşüyor fiyatı. Okumayana tavsiye ederim. Ben Star gazetesinin verdiği seti almıştım zamanında. Çeviri falan pek iç açıcı değildi. O da Martı Yayınlarıydı. İnşallah yeniden çevirmişlerdir.

Senin elindeki kitapların basım yılı kaç acaba ?
  • yeniler güzel fiyatta süper bende ilk 2 kitap vardı diğer 3ü alacaktım şimdi bu seti alayım sonra satarım 2 kitabıda
  • yılbaşından önce 42 TL'ye almıştım. ama kitap kulübü siparişimi 75 TL'ye tamamlayıp 10 TL hediye çeki almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 10 Ocak 2013; 17:40:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quike

quote:

Sürekli düşüyor fiyatı. Okumayana tavsiye ederim. Ben Star gazetesinin verdiği seti almıştım zamanında. Çeviri falan pek iç açıcı değildi. O da Martı Yayınlarıydı. İnşallah yeniden çevirmişlerdir.

2010 ya da 2009. Yanımda değiller.
  • quote:

quote:

quote:

2010 ya da 2009. Yanımda değiller.

Bunlar 2012 basım. Umarım çevirileri düzeltmişlerdir. Normalde dün alacaktım ama sen çeviri sıkıntı dedin diye hala tereddütteyim.

• Çeviri fena değil zaten okuyayım bitsin ıngilizce tek cilt özel kitap var onu alcam bunları satıp kitaplikta hoş duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanesi 8TL'ye geliyor. Çok iyi fırsat. Almak isteyenler kaçırmasın. Bu set Arthur Conan Doyle'ın yazdığı Sherlock Holmes hikayeleri setidir. 56 tane hikaye vardır toplamda.
  • Beyler sipariş geçenlerden kitabı tedarik edilmiş olan varmı hala tedarik bekliyor anlaşılan yine twiterdan sövecem

Edit: önce güzellikle dedim bakalım yarına da ses çıkmazsa olaylar olaylar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 12 Ocak 2013; 0:15:09 >
  • quote:

Az önce mail geldi paylaşmak istedim. Almayan arkadaşlar varsa hepsiburada.com indirim yapmış.

teşekkürler bilgilendirme için siparişi verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

quote:

Az önce mail geldi paylaşmak istedim. Almayan arkadaşlar varsa hepsiburada.com indirim yapmış.

teşekkürler bilgilendirme için siparişi verdim

Rica ederim. Perşembe gününü bekliyorum bende. Kredi kartının hesap kesimi geçsin hemen sipariş vericem.

• Şu kredi kartı hesap kesim tarihi de gelmek bilmez böyle durumlarda.. Sipariş öncesi böyle beklemeyi iyi bilirim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares079

Şu kredi kartı hesap kesim tarihi de gelmek bilmez böyle durumlarda.. Sipariş öncesi böyle beklemeyi iyi bilirim ..

Yaşamayan bilmez ne demek olduğunu :)
  • quote:

Şu kredi kartı hesap kesim tarihi de gelmek bilmez böyle durumlarda.. Sipariş öncesi böyle beklemeyi iyi bilirim ..

Sizin hiç olmazsa kredi kartınız var. Bende debit kart var, işin gücün yoksa para yükle. Daha kötüsü internetten alışveriş için telefon istiyor ve benim de kartıma tanımlı telefonum yok. İnternetten kitap alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

Sizin hiç olmazsa kredi kartınız var. Bende debit kart var, işin gücün yoksa para yükle. Daha kötüsü internetten alışveriş için telefon istiyor ve benim de kartıma tanımlı telefonum yok. İnternetten kitap alamıyorum.

Havale ile kitap alabileceğin siteler var. kitapyurdu.com gibi mesela.

• quote:

quote:

quote:

D&R'dan ucuz ucuz alamamak koyuyor valla. Bi de nasıl havale yapıldığını öğrenemedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 12 Ocak 2013; 17:15:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

D&R'dan ucuz ucuz alamamak koyuyor valla. Bi de nasıl havale yapıldığını öğrenemedim henüz.

Okuma bilmen yetiyor türkçe bu aletler kartsız işlemi seçmen yetiyor orada yönlendirilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.