Şimdi Ara

Sherlock Holmes Baskervillerin Köpeği okuyan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kitaptan yarın ingilizce sınav olacağım..Kitabı ingilizce okuduğum için pek bir şey anlamadım.Okumuş olan arkadaşlar özetini yazarsa sevinirim arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

• up up
  • Şuana kadar 2 tane kitap okudum.2'side bu değildi maalesef.Üzgünüm.Ayrıca google'a sorsan bulmuştun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Şuana kadar 2 tane kitap okudum.2'side bu değildi maalesef.Üzgünüm.Ayrıca google'a sorsan bulmuştun.

Özetini buldum da çok kısa, türkçe kitabı da pdf buldum ama 200 sayfa.
  • yok mu okuyan sherlock holmes seven arkadaşlar
  • Çizgi romanını okudum n'oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

Çizgi romanını okudum n'oldu ?

Genel olarak bi özetini yazabilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sherlock Holmes(ANA KONU)
    13 yıl önce açıldı
    agatha christie okuyan yok mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunu okumaya fırsat bulamadım.
  • up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

quote:

Baskerville ailesinin bir efsanesi var. Ailenin geçmişte yaşamış bir üyesi serseri biri habire içiyo , kötü şeyler yapıyor falan. Bir gün kızın birini zorla yakalamaya çalışıyor bu atıyla gece bozkırda. Arkadaşları az geriden geliyorlar bakıyorlar ki canavar gibi bir köpek bu serseri genci öldürmüş. Baskerville köpeği efsanesi buradan geliyor. Neyse işte yıllar sonra Charles Baskerville oturuyor köşkte. Geceleri de yürüyüş yapıyor hep bozkırda. Bir gece bozkıra gidiyor dönmüyor uşakları gidiyor bakmaya yerde dev bir köpeğin ayak izleri adam ilerde ölmüş. Diyorlar Baskerville Köpeği geri döndü kesin onun laneti bu. Davayı Sherlock Holmes alıyor. Bu sırada ölen Charles'ın bir akrabasına kalmış tüm miras o geliyor köşke yerleşmeye. Sherlock Holmes ve Dr.Watson ( yardımcısı )'da onunla beraber gidiyor. Ara sıra tehdit mesajları falan geliyor işte bu mirası alan gence de. Sonunda katil komşu çıkıyor meğerse uzaktan bir akrabalarıymış bu komşu , efsaneyi biliyormuş gitmiş çok büyük bir köpek satın almış fosforlu yeşile boyamış falan canavar gibi yapmış köpeği sonra salmış mirasa konmak için kendinden önceki mirasçılara. Ama tabii ki Sherlock olayı çözüyor katil olan komşu da köpeği beslediği yere giderken bataklıkta boğulup ölüyor.

Yardımcı olabildiysem güzel.

• Dizi bölümünü izledim de ne kadar yakındır bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

quote:

Baskerville ailesinin bir efsanesi var. Ailenin geçmişte yaşamış bir üyesi serseri biri habire içiyo , kötü şeyler yapıyor falan. Bir gün kızın birini zorla yakalamaya çalışıyor bu atıyla gece bozkırda. Arkadaşları az geriden geliyorlar bakıyorlar ki canavar gibi bir köpek bu serseri genci öldürmüş. Baskerville köpeği efsanesi buradan geliyor. Neyse işte yıllar sonra Charles Baskerville oturuyor köşkte. Geceleri de yürüyüş yapıyor hep bozkırda. Bir gece bozkıra gidiyor dönmüyor uşakları gidiyor bakmaya yerde dev bir köpeğin ayak izleri adam ilerde ölmüş. Diyorlar Baskerville Köpeği geri döndü kesin onun laneti bu. Davayı Sherlock Holmes alıyor. Bu sırada ölen Charles'ın bir akrabasına kalmış tüm miras o geliyor köşke yerleşmeye. Sherlock Holmes ve Dr.Watson ( yardımcısı )'da onunla beraber gidiyor. Ara sıra tehdit mesajları falan geliyor işte bu mirası alan gence de. Sonunda katil komşu çıkıyor meğerse uzaktan bir akrabalarıymış bu komşu , efsaneyi biliyormuş gitmiş çok büyük bir köpek satın almış fosforlu yeşile boyamış falan canavar gibi yapmış köpeği sonra salmış mirasa konmak için kendinden önceki mirasçılara. Ama tabii ki Sherlock olayı çözüyor katil olan komşu da köpeği beslediği yere giderken bataklıkta boğulup ölüyor.

Yardımcı olabildiysem güzel.

Kardeşim çok sağol

• Arkadaşlar başka okuyan varsa up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: wayfarer2140

http://www.izlebizle.net/the-hound-of-baskervilles-1959.html

İzledin mi sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aisemm

Filmini de izleyebilirsin Bu versiyonu iyidir

http://www.imdb.com/title/tt0264695/?ref_=nv_sr_4

Zamanım yok şu an ama sağol.
  • Okudum tüm seriyi ama hatırlamıyorum tam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.