Şimdi Ara

Sherlock Holmes(ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
7.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snaxyz

Arkadaşlar ben artık Elementary ve Sherlock'dan sonra sherlock holmes'un kitaplarını okumanın zamanı gelmiştir dedim ve tüyap'a giden kardeşime martı yayınlarının akıl oyunlarının gölgesinde ve suç detayda saklıdır'ı almasını istedim. Sağolsun bana almış ama ben buarada biraz araştırdım ve anladığım kadarıyla Conan amcamız sherlock holmes hikayeleri teker teker gazetede yayınlanmış. Bildiğim kadarıyla benim aldığım iki kitapta 57'şer hikaye var. Kısacası bu aldığım kitaplar ne ayaktır? Hikayelerin kısaltılmış versiyonları mı var? Eğer öyleyse teker teker eski yayınlardan kitaplarını almak daha mantıklı gibi.

Conan Doyle'un yazdığı 56 kısa öykü + 4 roman var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakmbee

quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

okusammı karar veremedim şu seriyi.hep ikilemde kaldım klasikler mi holmes mu?

hocam ben bu serinin hepsini okudum şiddetle öneririm çok güzel kitaplardır,kesinlikle okumalısınız bence. isterseniz tek kitap şeklinde olanlarıda var onlarda çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagofant

quote:

Arkadaşlar ben artık Elementary ve Sherlock'dan sonra sherlock holmes'un kitaplarını okumanın zamanı gelmiştir dedim ve tüyap'a giden kardeşime martı yayınlarının akıl oyunlarının gölgesinde ve suç detayda saklıdır'ı almasını istedim. Sağolsun bana almış ama ben buarada biraz araştırdım ve anladığım kadarıyla Conan amcamız sherlock holmes hikayeleri teker teker gazetede yayınlanmış. Bildiğim kadarıyla benim aldığım iki kitapta 57'şer hikaye var. Kısacası bu aldığım kitaplar ne ayaktır? Hikayelerin kısaltılmış versiyonları mı var? Eğer öyleyse teker teker eski yayınlardan kitaplarını almak daha mantıklı gibi.

:D Güzel cevap.
    1)Hocam tüm sherlock holmes seri 56 kısa hikaye hikaye ve 4 roman mı yani?
    2)Eğer öyleyse martı yayınlarının 5 kitabını da alırsam 56 hikaye tamamlanıyor mu? (İnternette baktığım kadarıyla 4 kitap buldum. 5. sonra çıkıcak yoksa ben mi bulamadım?)
    3)Diğer 4 romanı martı çıkarmış mı?

• quote:

quote:

quote:

2)Eğer öyleyse martı yayınlarının 5 kitabını da alırsam 56 hikaye tamamlanıyor mu? (İnternette baktığım kadarıyla 4 kitap buldum. 5. sonra çıkıcak yoksa ben mi bulamadım?)

1) Aynen öyle.
    2) Tamamlanıyor olması lazım. Martı'nın 5 kitabı 56 hikayeyi tamamlıyor diye biliyorum. 5. kitap da bu aralar çıktı.
    3) Hayır çıkarmadılar daha.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1) Aynen öyle.
    2) Tamamlanıyor olması lazım. Martı'nın 5 kitabı 56 hikayeyi tamamlıyor diye biliyorum. 5. kitap da bu aralar çıktı.
    3) Hayır çıkarmadılar daha.

Cevaplar için çok sağol. Peki diğer 4 roman için hangi yayını tercih ediyim?

• Ayrıca Kiler marketlerde Martı Yayınları'nın Sherlock Holmes kitapları %50 indirimle 8,50TL'den satılıyor.
  • ben okumak istiyorum bu kitabı ama anlamadımğım birşey var sir anthony bilmem ne denen bir herifin bi sürü kitabı var asıl kitap hangisi yani hangisini okumalıyım?
  • Arkadaslar acaba serinin tum kitaplarini toptan alabilecegim bir yer veya link verebilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven

ben okumak istiyorum bu kitabı ama anlamadımğım birşey var sir anthony bilmem ne denen bir herifin bi sürü kitabı var asıl kitap hangisi yani hangisini okumalıyım?

gerçek yazar sir arthur conan doyle. Onun dışındakiler orijinal değil bir kitap dışında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

ben okumak istiyorum bu kitabı ama anlamadımğım birşey var sir anthony bilmem ne denen bir herifin bi sürü kitabı var asıl kitap hangisi yani hangisini okumalıyım?

gerçek yazar sir arthur conan doyle. Onun dışındakiler orijinal değil bir kitap dışında.

hocam işte o adamın bir sürükitabı var yav en az 200 tane d&r da baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heudérbaix

Arkadaslar acaba serinin tum kitaplarini toptan alabilecegim bir yer veya link verebilecek var mi?

Martı yayınları set halinde satıyor. İnternette bulabilirsin kampanya olmasi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackh4wk

quote:

Arkadaslar acaba serinin tum kitaplarini toptan alabilecegim bir yer veya link verebilecek var mi?

Martı yayınları set halinde satıyor. İnternette bulabilirsin kampanya olmasi lazım.

Link verebilir misiniz acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackh4wk

quote:

Link verebilir misiniz acaba?

Ben ucuz set halinde hepsiburada'da gördüm şu an için. Ayrıca Kargo bedavaymış...

http://www.hepsiburada.com/liste/sherlock-holmes-set-5-kitap/productDetails.aspx?productId=kmarti064880648&categoryId=1501704

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 9 Temmuz 2013; 0:12:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

hocam işte o adamın bir sürükitabı var yav en az 200 tane d&r da baktım

Hocam yayın farkı onlar merak etmeyin size martı veya tutku öneririm sherlock holmes'ün toplam 54 kısa hilkaye 4 uzun hikayesi var bildi.ğim kadarıyla.

• Severek okuyorum fakat tam anlamadım bu Sherlock Holmes hikayeleri neye göre.
    Hepsi birbiririnden bağımsız ancak Sherlock Holmes Ölümle Randevu kitabının son hikayesinde Sherlock Homes'ün öldüğü ifade ediliyor.
  • Sherlock başkadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

Sherlock başkadır
    Bir sürü sherlock kitabı var ben bu olayı anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Bir sürü sherlock kitabı var ben bu olayı anlayamadım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 56 kısa öyküyü toplayan kitabı aldım. 4 adet uzun öykü/roman isimleri nedir, onu da tedarik etmek lazım.
  • arandur kullanıcısına yanıt
    http://www.dr.com.tr/Kitap/Sherlock-Holmes-Sir-Perdesi-Aralaniyor/Sir-Arthur-Conan-Doyle/Edebiyat/Roman/Polisiye/urunno=0000000430786

http://www.dr.com.tr/Kitap/Dortlerin-Imzasi-Kayip-Hikayenin-Izinde/Sir-Arthur-Conan-Doyle/Edebiyat/Roman/Polisiye/urunno=0000000444267

http://www.dr.com.tr/Kitap/Sherlock-Holmes-Dehanin-Esrarengiz-Yuzu/Sir-Arthur-Conan-Doyle/Edebiyat/Roman/Polisiye/urunno=0000000585739

Üstekileri sırasıyla koydum hocam.Son bir kitap kaldı martının basmadığı, o da Baskervillerin Köpeği,fuarda sormuştum yıl sonuna yakın bir zamanda basılır demişlerdi.

Bu arada ilk kitapta Watson ile Holmes'un tanışmaları falan da anlatılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CE21D1C4

http://www.dr.com.tr/Kitap/Sherlock-Holmes-Sir-Perdesi-Aralaniyor/Sir-Arthur-Conan-Doyle/Edebiyat/Roman/Polisiye/urunno=0000000430786

http://www.dr.com.tr/Kitap/Dortlerin-Imzasi-Kayip-Hikayenin-Izinde/Sir-Arthur-Conan-Doyle/Edebiyat/Roman/Polisiye/urunno=0000000444267

http://www.dr.com.tr/Kitap/Sherlock-Holmes-Dehanin-Esrarengiz-Yuzu/Sir-Arthur-Conan-Doyle/Edebiyat/Roman/Polisiye/urunno=0000000585739

Üstekileri sırasıyla koydum hocam.Son bir kitap kaldı martının basmadığı, o da Baskervillerin Köpeği,fuarda sormuştum yıl sonuna yakın bir zamanda basılır demişlerdi.

Bu arada ilk kitapta Watson ile Holmes'un tanışmaları falan da anlatılıyor.
    Bunların kısa öykülerle ilgisi yok değil mi? Bunları kısa öykülerden sonradan okusam da olur.

@ikaya_219

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.