Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
124.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu ile alakasız ama bütün Sherlock olaylarının bir arada olduğu bir kitap var mı ? Ben serinin bir iki kitabını kaybettim. Hepsinin topluca olduğu bir kitap varsa onu almak istiyorum varsa link atar mısınız ?

Orijinalden alıntı: Y4KUP

Arkadaşlar konu ile alakasız ama bütün Sherlock olaylarının bir arada olduğu bir kitap var mı ? Ben serinin bir iki kitabını kaybettim. Hepsinin topluca olduğu bir kitap varsa onu almak istiyorum varsa link atar mısınız ?

Azıcık araştırsanız.. Hemen her şey foruma soruyorsunuz.
    @TH3 Arrow
    Bu arada o muhteşem sahneleri sayende tekrar izledim . Teşekkürler

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT(İNGİLİZCE) 2. SINIF

• 2016 mı harbiden

Arkadaşlar konu ile alakasız ama bütün Sherlock olaylarının bir arada olduğu bir kitap var mı ? Ben serinin bir iki kitabını kaybettim. Hepsinin topluca olduğu bir kitap varsa onu almak istiyorum varsa link atar mısınız ?

Martı yayınları bu seriyi en iyi çeviren yayınevidir. Gel gelelim fiyatları biraz pahalı. Onun yerine, ona daha yakın ve bir o kadar ucuz olan "Tutku Yayınevini" öneririm.
    D&R'de %25 indirim var onlar için. Ben tüm kitaplarını aldım Martı ve Tutkunun.
    Şimdi baktığımda indirim gelmiş biraz Martı Yayınevi serisine. Hala pahalı ama eskisine oranla biraz düşmüş.

http://www.dr.com.tr/Kitap/Sherlock-Holmes-Seti-5-Kitap-Takim-/Sir-Arthur-Conan-Doyle/Edebiyat/Roman/Polisiye/urunno=0000000425184

• quote:

Yukarıda bir arkadaş sadece 5 kitabın olduğu linki atmış dostum onun dışında 4 kitap daha var toplam 9 kitap var hangisi kayıpsa alırsın 4'ü roman 5'i hikayelerden oluşan kitap toplam 9 tane bende Martı Yayınları'nı öneririm.

Orijinalden alıntı: sysrap96

quote:

@TH3 Arrow

Haklısın biraz araştır demişsin ama baktığın zaman sende eksik bir öneri de bulunmuşsun. Senin önerdiğin kitapta sadece 5 kitap var ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

quote:

@TH3 Arrow

Haklısın biraz araştır demişsin ama baktığın zaman sende eksik bir öneri de bulunmuşsun. Senin önerdiğin kitapta sadece 5 kitap var ?

Hala araştırmıyorsun! derleme kitap onlar. Bütün hikayeler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT(İNGİLİZCE) 2. SINIF

• Bak bende ayrı ayrı 14 yada 15 kitap vardı. Ben illa demiyorum bu eksik ama bir üst yoruma bakarsan başka bir arkadaş 9 kitapta birleştirilmiş diyor. Onu örnek alarak eksik almışsın dedim.
  • Sherlock Holmes'ün Tüm Maceraları (4 Roman ve 56 Hikaye)'dir.

Martı yayınlarındaki tüm seride 56 Hikaye vardır.
    Tutku Yayınevindeki seridede tam 55 hikaye. Kalan son hikaye ise farklı bir kitap olarak çıkmıştır ve tutku yayınevi bunu daha çevirmemiştir...
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • Bende diziye yeni başlayacağım.bari ayda bir bölüm izleyeyim de dizi bittikten sonra yeni sezonu fazla beklememiş olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Death Note

ilk bölümü izledim şimdi fena değildi lezzetliydi. yatmadan önce bi 5dk bakayım dediydim 1.5 saat geçmiş birden

Yavaş yavaş izlemeni tavsiye ederim ben 2-3 günde bitirdim 2 yıl beklicem yeni bölümü

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

ilk bölümü izledim şimdi fena değildi lezzetliydi. yatmadan önce bi 5dk bakayım dediydim 1.5 saat geçmiş birden

Yavaş yavaş izlemeni tavsiye ederim ben 2-3 günde bitirdim 2 yıl beklicem yeni bölümü

2x1 i izledim şimdi biraz karışık bir bölümdü güzel dizi ama izlemeden önce çok fazla övmüşlerdi beklentilerimi karşılayamadı biraz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

2x1 i izledim şimdi biraz karışık bir bölümdü güzel dizi ama izlemeden önce çok fazla övmüşlerdi beklentilerimi karşılayamadı biraz

Sezon finalinde büyük ihtimal fikrinizi değiştirceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: carter

Üçüncü sezonu da sonunda bitirdim. Sezona gelecek olursak kalite ilk iki sezona göre biraz düşmüş diyebilirim. Zaman zaman sıkıldım desem yeridir. Kısa kısa bölümleri geçmek gerekirse;

Birinci bölümün sonunda malumunuz bomba olayı çok basit bir şekilde çözüldü. Bu da bir çok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı diye düşünüyorum. Sherlock ve Dr. arasında geçen hiddetli tartışmalar gerçekten güzeldi. Sık sık güldüm.

İkinci bölümde bıçak olayı güzel düşünülmüş lakin olay nereden nereye bağlandı.

Ve son bölüme gelecek olursak bir çok kişi gibi ben de Magnussen'in gerçek bir bilgi mahzenine sahip olduğuna inandım. İşin ilginç yanı o kadar hengame olurken Magnussen'in korumaları neden gelmedi onu çözemedim.

Magnussen kendisini hiçbir zaman tehdit altında görmüyor çünkü. Ona herhangi bir şey yapmaya kalkışacak olsalar bedelini ödeyeceklerini biliyorlar. Buna güvenerek Magnussen koruma falan tutmuyor yanında. Sherlock'tan öyle bir çılgınlık beklemiyor yani. Bir nevi kendini feda ediyor Sherlock zaten. Mycroft'ta baya şok oluyor Sherlock'un ne yaptığını görünce

quote:

Orijinalden alıntı: Th3 Arrow

Duygu denen şey , sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.
    Her zaman aşkın , tehlikeli bir dezavantaj olduğunu varsaymışımdır.

Efsane söz

Bir de sonunda "Thank you for the final proof" diyor
    Varsayım olmaktan çıktı artık kesinleşti son kanıtı verdi Irene
    I am the captain of my soul."

• DeTaXs kullanıcısına yanıt

Malikanede korumalar var diye hatırlıyorum.

I LOVE THIS GAME
  • carter kullanıcısına yanıt

Ben de hatırlayamadım şimdi ama sonuç olarak Sherlock çok beklenmedik bi şey yaptığı için tehdit altında hissetmiyor Magnus
    I am the captain of my soul."
  • DeTaXs kullanıcısına yanıt

Sherlock bu, sağı solu belli olmaz.

I LOVE THIS GAME
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.