Şimdi Ara

Shen Support oynarsa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Support ve Tank oynamayı seviyorum Solotop ve Support oyuncusuyum bu hero ikisinin ortası olurmu yani Shen ile safkan support gidebilirmiyim ?

• Sağlam ultisi tauntu falan.Trade de adc ye tauntunu atarsın taunt bitince kendi adc ne ulti atarsın güzel oyunlar yapılabilir.
  • Shaco görünmez olunca shen ulti atarsa shende görünmez oluyor shaco görünür olana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shen almak için yer arıyorum aslında Tank ve Solotop Heroları severim Ranked da ya Support Yada Solotop alırım o yüzden sheni tercih etmek istiyorum olur diyorsanız alıcam yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 14 Eylül 2013; 12:48:52 >
  • topta kasıp split push yapmak veya hayvan gibi tanklaşmak varken, ne gerek var support shene
  • quote:

Orijinalden alıntı: wHeisenberg

topta kasıp split push yapmak veya hayvan gibi tanklaşmak varken, ne gerek var support shene

Support oynamayı seviyorum ama Sona oyuncak gibi geliyor bana o yüzden sonayı almak istemiyorum Onun yerine Top oynuyorum zaten sadece alsam latede viable olurmu ?
  • Taunt atıp ölürsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

quote:

Orijinalden alıntı: wHeisenberg

topta kasıp split push yapmak veya hayvan gibi tanklaşmak varken, ne gerek var support shene

Support oynamayı seviyorum ama Sona oyuncak gibi geliyor bana o yüzden sonayı almak istemiyorum Onun yerine Top oynuyorum zaten sadece alsam latede viable olurmu ?

itemlerini çıkmış bir sheni öldürmek öyle kolay olmaz. 5 kişinin arasına girip kill alıp çıkabilirsin. shen her zaman iş yapar.
  • Leona dene sup seviyosun madem

• Çok iyi iş yapar.
    Bana support kalırsa ya Shen alıyorum ya da Leona.
    İkisinin tarzları birbirine çok yakın, ikisi de agresif support.
  • Nami lulu thresh leona sona taric janna varken niye shen supp oynarsinki hem shene hem yanindakinr yazik shen oynayacaksan git topa keyfine bak

• Supp kasarsan olmaz bence. Tank kasman gerekiyor. Bu yüzden wardlar ve oracle sıkıntı olabilir.
  • Olmaz.
  • Olmaz.Olur diyen de kusura bakmasın ama silverdır bronzdur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.