quote:Orjinalden alıntı: Savage gelmesin, hiç bir esprisi kalmadı buranın, bende verilen link üzerine girdim ... +1
quote:Orjinalden alıntı: etusch Yaw herkes geri gelsin. Binbaşılar kahveside açalım. Arada birde desertrose un konusuna girip gramer fukarası ingilizcemle bişiler yazardım. Herkes geri gelsin,hatta sen başla
quote:Orjinalden alıntı: illyria_snm quote:Orjinalden alıntı: cADDy quote:Orjinalden alıntı: Savage gelmesin, hiç bir esprisi kalmadı buranın, bende verilen link üzerine girdim ... +1 katılıyorum ikinize de katılıyorum:) sheni çok severimm gelmek istiosa gelmelii naber kız?
İyi biridir. Bolu'da olup bir telefonla otobüse binip saat 14, 14,30 saatleri gibi bir zamanda Ankara'ya gelen aktif elemanlardan biriydi.
gelsin özledik şezlongu kendi isteğiyle gittiyse gelmesi kolay ama diğer türlü iş üst mevkiye kalır^^
quote:Orjinalden alıntı: DesertRose quote:Orjinalden alıntı: etusch Yaw herkes geri gelsin. Binbaşılar kahveside açalım. Arada birde desertrose un konusuna girip gramer fukarası ingilizcemle bişiler yazardım. Herkes geri gelsin,hatta sen başla Ben zaten burdayım da bu bölüme pek girmiyorum.
iiyim cnmm sen nasılsınn koşuşturuyorum valla forumlara girmeyeli yıl olcak :) quote:Orjinalden alıntı: cADDy quote:Orjinalden alıntı: illyria_snm quote:Orjinalden alıntı: cADDy quote:Orjinalden alıntı: Savage gelmesin, hiç bir esprisi kalmadı buranın, bende verilen link üzerine girdim ... +1 katılıyorum ikinize de katılıyorum:) sheni çok severimm gelmek istiosa gelmelii naber kız?