Şimdi Ara

Shell KGS kart ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
19.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar konu oldugu icin tekrar acmak istemedim.Motorsikletime kgs alacagım.Hangi sınıf almam gerekir?İndirimli olarakmı geciş yapılıyor?Bilgi sahibi arkadaslardan yardım bekliyorum
    D70 kit lens| F80 super kit lens |D5100 kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Piranha Voyager GPS| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker|Fujitsu Siemens Amilo 1505|Asus 1000 Ha|Toshiba 32AV703G| Egreat r6b| Turkcell T20| NEXT YE GA 5720 Gps |
  • Bendede kart yok şimdi bir shell istasyonuna uğrayacağım..

Seni unutmayacağız kgs satıcısı yardımsever vatandaş ;)
  • Peki bu kartı her yerde kullanabiliyor muyuz ? Bende var istanbulda oturuyorum istanbuldan aldım haliyle ama bodruma gidicem İzmir çevre yolundan geçicem orda da kullanabilir miyim? Akbil gibi bişey değildir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Ben de 10 lira yükletmiştim.Köprüden iki kez geçtim.Dönüşte otobandan gittim.Bakiye sorunu falan yaşamadım.Sorgulattırdım 3 lira falan kalmış ...

birinci köprüde sorun yok zaten.otoban gişelrine girince anlaşılıyor.ben ruhsat nedeniile fsm.yi kullanıyorum.otobanda ankara 13 tl gibi bir rakam yazıyor şayet kartınızda yoksa geçemiyorsunuz.

Yok öyle birşey.. Kartınızda ne kadar bakiye olursa olsun otobana girersiniz. Ücret girişte değil, çıkışta kesildiği için boş kartla otobana çok girdim. Yol üzerinde bir yerde yükleme yaparsınız istediğiniz kadar, çıkışta ücret alınır. Örneğin Mahmutbey-Çerkezkör arası 3 liraysa, kartınızda 3 lira olması yeterli.

quote:

Orijinalden alıntı: Samet

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Orijinalden alıntı: hasanyy

kuzenşn ogs cihazı var
    önümüzdeki hafta istanbula gideceğim
    ogs cihazını kendi aracımda kullanabilirmiyim

tesekkürler...

Hayır plakaya kayıtlı onlar.

plakaya kayıtlı olsa bile eğer aynı sınıf araçlarsa kullanabiliyor sıkıntı yok...

Yok öyle birşey..

Arkandan geliyor kaçak geçiş cezası diye. OGS geçerken okuyor, o ogsden parayı da kesiyor, sonra plakana ceza geliyor. Test edildi, onaylandı.

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

fatih koprusunden alınan kgs kartı sadece kopru gisesinden mi dolduruluyor shell den verilen farklı bir kart ?

Shell kartları sadece shell istasyonlarından, Köprülerde vs. satılan kartlar da sadece gişelerden dolduruluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: KadranKatili

Peki bu kartı her yerde kullanabiliyor muyuz ? Bende var istanbulda oturuyorum istanbuldan aldım haliyle ama bodruma gidicem İzmir çevre yolundan geçicem orda da kullanabilir miyim? Akbil gibi bişey değildir inşallah.

Evet, Türkiye sınırları içinde her yerde kullanıyorsunuz.

Biraz saçma cevaplar gelmiş, toparlayayım dedim..
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.